oku oku once sonra yaz ayrıca cahil sensin anladın mı sen kimsin be terbiyeli olllTamam her konuda sen haklisin diyelim. burda assa yukari herkes calisman gerektigini soyluyor. Neden buna bi cevabin yok? Neden calismiyorsun. Inat cahillikten gelir. Sende de acaip bi inat var kendini bi halt zannediyorsun. Direnme yahu. Kabul et bazi seyleri. Herkes yanlış bi sen mi dogrusun
49 sayfa entry nin hepsini okumadim tabi ki. Insallah biran once calismaya baslarsin. Sorunlarinin baslangici ekonomik ozgurlugunun olmayisi.dolayisiyla cozumu de senin calismandan geciyor. Yerinde olsam asgari ucretle de olsa mutlaka calisirim. Evliligin zannediyorum 7 yildir devam ediyor. 7 yildir direnmen de bir nevi inat degil mi? Haklisin hepimiz bazi konularda cahilizdir ama sen de bu konuda oylesin.oku oku once sonra yaz ayrıca cahil sensin anladın mı sen kimsin be terbiyeli olll
aralarda hep yazdım zaten suan iyi bi yerden is var onla görüstüm bekliyoruz
sen 7 senedir benim calısmadıgımı nerden cıkardın yaaa beni tanımıyosun sayfaları tam okumuyosun konularımdan haberin yok bari yalan atma yaaaa49 sayfa entry nin hepsini okumadim tabi ki. Insallah biran once calismaya baslarsin. Sorunlarinin baslangici ekonomik ozgurlugunun olmayisi.dolayisiyla cozumu de senin calismandan geciyor. Yerinde olsam asgari ucretle de olsa mutlaka calisirim. Evliligin zannediyorum 7 yildir devam ediyor. 7 yildir direnmen de bir nevi inat degil mi? Haklisin hepimiz bazi konularda cahilizdir ama sen de bu konuda oylesin.
valla isten cvp bekliyorum bi olsun bakalım
İşe kabul edilirsenvalla isten cvp bekliyorum bi olsun bakalım
7 yildir calisip calismamandan bahsetmiyorum. 7 yildir evliligini bu sekilde surdurmenden bahsediyorum. Ben neden yalan atayim ki? Sinirlenmene gerek yok. Cok agresif davraniyosun. Simdi burda 50 sayfa entry var sen su asamada kendi adina ne çıkardın? Herseye bi itiraz herkese bi ters yapma durumun var. Halbuki forumda konu acan sensin ve actigin konu evliliginin normalden cok sapmis oldugunu gosteriyor? Sen bunca yorumdan sonra ne yapmayi dusunuyosun. Kim diyebilir senin evliligin boyunca yaptıklarına cahilce degil diye? Kocan sana cok kotu davranmis olabilir hala da davraniyor olabilir ama hic bi kadin cirkinlige ayni cirkinlikte cevap vermemeli. Gerekiyorsa bosanirsin ama iliskiyi cirkinlestiren bu tavirlarinla biraz da sen oluyorsun. Neden? Cunku ozgur olamıyorsun. Cekip gitme ozgurlugun yok. Kendi eksikliklerini kocana hakaret ederek kapatmaya o oyle yapti ben de boyle yaparim gecmisi bilmiyorsunuz diyerek hakli gostermeye calisiyorsun. Bu tavırlar hic yakışıyor mu? Bence hayir.uzgunum bi benim gorusum boylesen 7 senedir benim calısmadıgımı nerden cıkardın yaaa beni tanımıyosun sayfaları tam okumuyosun konularımdan haberin yok bari yalan atma yaaaa
yok cnm neden olumsuz bakıyım ama esim asla gelmez yani simdi ben kendim acımdan diyorum esim bana uygun degil oda kendi acısından sen bana uygun degilsin der ama hasbel kadar ask sandık yada asık olduk evlendik ben ailemin sacam kurallarını uymıyım rahatım özgürlügüm bozulmasın diye bosanmıyorumLimoncu bu arada bir evlilik terapisine danışmaya ne dersin? Cidden senin için en dogrusu bu bence, çünkü şu aşamada evliliğe devam mı tamam mı yol ayrımındasn.
Kendini gelistirdigini de söylüyorsun üstelik, bence bir terapistle cok daha iyi bir iletisim kurabilirsin ve senin icin en dogru secime karar verebilirsiniz.
Terapiste gitmeye olumsuz bakmazsn sanırım degil mi?
yok cnm neden olumsuz bakıyım ama esim asla gelmez yani simdi ben kendim acımdan diyorum esim bana uygun degil oda kendi acısından sen bana uygun degilsin der ama hasbel kadar ask sandık yada asık olduk evlendik ben ailemin sacam kurallarını uymıyım rahatım özgürlügüm bozulmasın diye bosanmıyorum
ama esime karsı tavrım durusum degisti yani yani yanımda biblo tasıyo gibi hissediyorum yada 3 yasında bi cocuk gibi tamam esim iyi olabilir ama aklı kabiliyeti bence pek yerince degil öfke kontrolu zaten yok ama git gel akıllı diyim her kavgada herseyi yık yak sonra aman kredi ceker alırım kırdıklarımı kafasından insan durduk yere degismiyo tabiki esimde diyo biz birbirimize uygun ve uyumlu dgeiliz yani ben kültürel acıdan gezme tozma sinema dalıs yüzmek özellikle bayılırım mesela her hafta deniz kenarını ille gideri bana huzur veriri ama esim kahvedeki tiplerden okey oynayan küfür eden ve cay icen yani cok cok cok baska insanlarız ve evlenmisiz askın körlügünden
esimde düzenli hayatı bozulmasın annesi üzülmesn iste evde yemek var cinsellik var kafasında ama benim esim böyle olmamalı hayat görüsü karısı temizlik is yapsın bana baksın kafasında biri olmamalı benim kocam haa suan oldu
eger isim olursa bakıcam belki bu evde tek tabanca takılırım eger giricegim yer belediye olursa bide cocuk yaparım kendime bari tek basıma kalmıyım esim statüsüne göre iyi bi es olabilir ama kafalarımız cok baska
Evet hakliyim baskasini elestirirken once donup kendimize bakmamamiz gerektigini anladiniz demek tesekkurlerOff valla cok gereksiz. Tamam haklisin diyip susuyorum
Bu evlilik temelden sarsılmış yapılacak şey belli,boşan ailenin yanına dön çalışmaya başla sonra da evini ayır
Bu yazıya bakınca seninki aşk evliliği olarak başlamış ama zamanla mantık evliliğine evrilmiş.yok cnm neden olumsuz bakıyım ama esim asla gelmez yani simdi ben kendim acımdan diyorum esim bana uygun degil oda kendi acısından sen bana uygun degilsin der ama hasbel kadar ask sandık yada asık olduk evlendik ben ailemin sacam kurallarını uymıyım rahatım özgürlügüm bozulmasın diye bosanmıyorum
ama esime karsı tavrım durusum degisti yani yani yanımda biblo tasıyo gibi hissediyorum yada 3 yasında bi cocuk gibi tamam esim iyi olabilir ama aklı kabiliyeti bence pek yerince degil öfke kontrolu zaten yok ama git gel akıllı diyim her kavgada herseyi yık yak sonra aman kredi ceker alırım kırdıklarımı kafasından insan durduk yere degismiyo tabiki esimde diyo biz birbirimize uygun ve uyumlu dgeiliz yani ben kültürel acıdan gezme tozma sinema dalıs yüzmek özellikle bayılırım mesela her hafta deniz kenarını ille gideri bana huzur veriri ama esim kahvedeki tiplerden okey oynayan küfür eden ve cay icen yani cok cok cok baska insanlarız ve evlenmisiz askın körlügünden
esimde düzenli hayatı bozulmasın annesi üzülmesn iste evde yemek var cinsellik var kafasında ama benim esim böyle olmamalı hayat görüsü karısı temizlik is yapsın bana baksın kafasında biri olmamalı benim kocam haa suan oldu
eger isim olursa bakıcam belki bu evde tek tabanca takılırım eger giricegim yer belediye olursa bide cocuk yaparım kendime bari tek basıma kalmıyım esim statüsüne göre iyi bi es olabilir ama kafalarımız cok baska
Bu yazıya bakınca seninki aşk evliliği olarak başlamış ama zamanla mantık evliliğine evrilmiş.
7 sene korundun mu? Çocuk olmuyo mu? Kendime çocuk yapıcam derken?
erkekn evlendigim icin hic istemeim gerci hala kücük oldugumu düüsnüorum belki artık karar veririm kendime bi velihat yaparım tabıkı esimden yapıcam yanii kıbrısta yapıck halim yok babasız cocukBu yazıya bakınca seninki aşk evliliği olarak başlamış ama zamanla mantık evliliğine evrilmiş.
ben zaten hep tek basıma hayatı yasadıgım icin sorun olmaz 1 yasından sonra birlikte gezeriz allah bide kız nasip ederse oooooo milli piyango cıkmıs bana bide adımı koyucam kızıma bütün malın yoluna mutluluguna feda olsunBu yazıya bakınca seninki aşk evliliği olarak başlamış ama zamanla mantık evliliğine evrilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?