evlilik ....

Konu sahibi buralarda fenomen de ondan

bı erkegın kadının tum parasını alıp cep harclıgı verırken elının tıtremesı kadar alçakca bırsey varsa oda kadının erkegın parasını hortumlayıp hortumlayıp yemesidir

ıkısıde yanlıs

İyi de İzmirli değilim ama İzmirli gibi yaşıyorum ne demek yahuYani sadece İzmirliler mi senin yaptığın şeyleri yaparlar.

Konu sahibi kendini pek bir donanımlı sanıyor ancak oldukça sığ. Bunu bu cümlesiyle belli etmiş bulunmakta.

Bir erkek evde oturup çalışan eşinin parasını sizin deyiminizle hortumlasa birde üstüne kadını gömse her lafıyla amiyane şekilde tepkiniz ne olurdu merak ettim?
Bana göre ikiside yanlış zira bir taraf çalışıyor,diğeri evde oturmuş altın stokluyor. Tabiki çalişmak istemeyebilir,çalışamiyor olabilir buna lafım yok ama gizli saklı birşeyler yapmanın adı başka birşey.
Eşi elektroniğe para yatıriyor (kendi çalışıp kazandığindan)abartsada konu sahibinin anlattığına göre hakkıdır bence. Benim eşim çalışıyor ve giyime çok para harcıyor marka ve pahalı giyiniyor ama ben ona alma diyemem,dememeliyim. Ben evde aç değilsem,borca batmadıysam diyemem anlatabiliyormuyum. Konu sahibi borca batmış durumda değil ki altın,para atabiliyor kenara. Adam elindekini avucundakini yatırır lüksüne yada hobisine evde dolap tamtakirdır anlarımda çalışıp evdeki karısına bakıp,birşeyini eksik etmeden yapiyorsa ki görünen köy klavuz istemez,konu sahibinin bu tarz söylemleri yersiz,kendide altın biriktiriyor

Eşin evlenmeden önce kadına verdiği değeri hiç göstermedi mi ? Yüce limoncu izmirli değil ama izmirli gibi olan, tatil bilen, gezen gören, entelektüel sermayesi maksimum bir insan nasıl eşini iyi analiz edemedi? Kaç gündür düşünüyorum bir türlü bulamadım ben.
Kadın olarak kadını nasıl aşağılarımın tanımını yapmışsın limoncu.
Eşin sana göre bu kadar ezik, sünepe, hassas, içi geçmiş, ruhsuz ise seçiminizden dolayı siz hatalısınız.
Nedense aklıma yaprak dökümündeki ferhunde geldi.

anket limoncu mu? derya mı? ikiside ünlü oldu.

Hakli oldugunuz yerler var esine tutumu sert fakat altin biriktirmesini acikladi arsa alicam dediki evlilikte edinilen mallar ortak elestirilecek degil taktir edilecek bir davranis.
Esine kendine 100 tl lik gomlegi cok goruyor diye kiziyor giysin istiyor ztn.gereksi elektronik esya alimina sinirlenincede kirip dokmesine kiziyor cok haksiz gormedim ben.altinlari gizli biriktirmesi daha once esine vermis altinlarindan yok yere savurmus o yuzden gizli yapiyor.
Kizlar sizden akil almak istiyorumla baslayip dertleselimle biten bir cumleye bu kadar geyik dahasi dalga gecilmeside yanlisti objektif bakarsak olaya.
Limoncu biraz bosluktan adama sarmis calissa parasini kazansa meskul olur esiylede ugrasmaz diye dusunuyorum.

Aşık olmuş, yaşı küçükmüş. Dolayısıyla öyle bir analiz yapmamış. Bir de zaten küçük yaşta evlendiklerinden zamanla farklı yönlere gitmişler anladığım.

Ferhunde benzetmesini tuttum yalnız

yok.bu memlekette ipini koparan davar(!) bile iki yıllık mezunu. türkçe konuşamasa da olur. nasıl olsa kraliye ailesinde ingilizce öğrnemiştir:))
Cumlenin sonuna nokta konulmasi gerektigi icin noktalar konusunda zorlanmis olmanizi anlamadim acikcasi. Ne bekliyordunuz:)
Burada her noktadan sonra bir cumlemi basliyormus pardon anlayamamisim.En azindan limoncuyla Turkce konusunda dalga gecerken siz duzgun yazin demek istemistim
Ilk mesajimdada dedigim gibi amacim polemik degil ama uzaktan bakinca komik duruyordu.

Ben öyle düşünmüyorum ,okuduğum konularından anladığım "kenara ne atarsam kardır,bu adamı sevmiyorum zaten" kafası ile biriktiriyor bence.
Hayır birde adama pis diyor,maraba diyor,ailesine köylü hatta kapalı olduklarını belirtirken çok amiyane tabirler kullanmıştı başka bir konusunda,o zaman bu adamla birlikte durmasının tek sebebi ordan buradan arttıracağı para ve dolayısıyla altın.
Fikrinize saygı duyuyorum ama ben iyi niyetli bulamıyorum maalesef konu sahibini.

İnsanız hata yaparız tabii. Fakat ben konu sahibinin eşine karşı art niyetli yaklaştığını düşünüyorum. Hani herkes zamanla farklı düşünebilir hayallerinin peşine gidebilir hatta belki başkasına bile aşık olabilir. Fakat bunlar olduğunda kendine karşı saygısı olan insan boşanır gereğini yapar. 7 yıl diyoruz. Tarifteki adam sünepe ezik bir profil çiziyor, konu sahibi entellektüelindne dem vuruyor ayrı dünyaları işaret ediyor. Hayata rahat tutanacak profil çizerken adamdan ne koparsam kardır imajı vermesi tezat oluşturuyor.
Benim gözümde kolay para kazanmak, zengin koca bulmak vs eylemlerin türevi bu. Ferhunde de böyle bir karakterdi. Paraaaaa derdi. Hayatımı kurtaracağım daha çok para derdi.

valla kızlar siz istediginizi düsünün ille kumarcı yada dayakcı degil diye esim mükemmel mi oldu herkezin görüsü farklı tabiki 21 yasında insanın duyguları daha saf ve temiz heleki ben cok asık oldum esime bu huylarını göremedim zaten nasıl görümcem evine gitmemisim arada bi cafede bulusmusum cok eski degil ama simdikiler cok rahat babam esimi ögrendikten sonra hep pesimdeydi arada kac kaca kaca bulustuk insan e kadar tanır ki burda 20 yıllık evliler var tanıyamamısım esimi der

yani kendimi güvence altına almak istiyorum birikimim bu yüzden haa cok acil bisey olur esimle ilgili saglık vs tabıkı yardım ederim ama onun dısında verme ilk zamanlar cok verdim cünkü
esimede güvenmiyorum artık yarı yarıya yani

bosan diyenler var suan gecerli iyi bi isim olsa belki onuda düsünürüm cünkü babam la aynı kafada degiliz burdada cok yazdım siz bana muhalefet oldugunuz icin dalga gectiniz hee ne oldu yazma diyenler olmus

aslaaa yazmaya devam edicem burası benim dert ortagı sayfam isine gelmeyen engeller okumazz

haa ayrıca benim gibi cesaretli olup sizinde icinizde kemirip saklı kalan düsünceleriniz yazmanızı umarım belki bu öfkeniz diner....

Limoncu ben seni elestirmedim hep anlamaya calistim ve cokta taktir ediyorum az parayla birikim yapmani bence bu konuda konu ac ciddiyim belki bizim kacirdigimiz senin anladigin biaeyler var birikim.konusunda bizede ornek olursun bence birikimle ilgili konu ac

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…