ben hayatı yasamaya geldim esimede hic demedim ben calısıcam sana bakıcam yada evi 24 saat hizmetcin olucam hic saklamadım kim oldugumu benimhayta gayem zevk almak....
Vayy anasını yaa. Bizim kocalar melekle evlenmişler haberleri yokben kadınlarımızın rahat etmelerini isteklerinin hic kimse icin nisanlıları dahil susmasınlar isterim cünkü sonrada okuyoruz kac kisi ay keske yaptırsaydım der benim bile evi 0 anahtar verdiler icimde bazı seyler kaldı ki evin tüm icini dısına ben sectim yani altın istesinler neden diyorum yarın borcu olur bozar borctan kurtulur yada 5 yapıcagına 10 yapsınlar bide söyle bisey var bizim taraf hep yapmak ister yani yoktur öyle aman gelin aldım deyıp 30 bine dügün yapabilicek o yüzde kızlarımızın istekleri benim icin cok öenmli iclerinde bisey kalmasınlar bu günler bi daha gelmez
mesela benim zamanımda o kadar dıs cekim yoktu simdi herkez yapıyo oglum olsun hemen dügün yapıcam dıs cekim yaptırcam kendime bide beyaz bi tuvalet:)))
ayrıca gelin arabam siyah jeeppti hic istemedim hep o pembe kuruklu arabadan istedim ama ben kacarak evlebdigim icin o tarıhlerde tutulmustu baskada cevrede bulamadık mesela balayına hemen gidemedim ben 2 gün sonra degil o gece gelinlıkle ucaga binmek isterdim yanii benimkide bunlar
benden bu dünyaya ne kalıcak sen nerden biliyosun sana insan gibi cevap verdik diye buna küstahlık emin ol insanlara senden fazla yardım ediyor eserler bırakıyorumdurHayran kalmak mesele değil. Şu hayatta bir işe yaratıp yaramamak mesele. Bir resim yaparsın senden dünyaya kalır, bir dil öğrenirsin farklı bir kültürle tanışmış olursun. Sen ne yapıyorsun peki? Hiç bir şey. Bomboş amaçsız kendini benim amacım hayattan keyif almak diye diye kandırıyorsun. Bu dünyadan göçüp gittiğinde senden geriye hiç bir şey kalmayacak farkında mısın? Şu dünyaya bir çivi çaktığın yok. Sadece yer kaplıyorsun ve tüketiyorsun.
daha öyle bi yigit dogmamıstır dünyada...Canım yine kocana bakma madem kendi paranı biriktir kocan da eve baksın ... hizmetçi de olma ama ot gibi de yaşama...çalışmak üretmek güzeldir
Çalışsan kocan paranı elinden mi alır?
hadi o zaman kışş kışşş kışşşşşşKızlar boşuna yprmayon kendinizi....
anlamayacak.siz sinirlerinizi zıpççlatmakla kalırsınızsevde_ in vino veritas E EXXWOMAN
benden bu dünyaya ne kalıcak sen nerden biliyosun sana insan gibi cevap verdik diye buna küstahlık emin ol insanlara senden fazla yardım ediyor eserler bırakıyorumdur
Kızlar boşuna yprmayon kendinizi....
anlamayacak.siz sinirlerinizi zıpççlatmakla kalırsınızsevde_ in vino veritas E EXXWOMAN
yapılan iyilik söylenmez ailen ögretmedimi sana hanım abla....Mesela? Bir örnek versene.
b
daha öyle bi yigit dogmamıstır dünyada...
yapılan iyilik söylenmez ailen ögretmedimi sana hanım abla....
iyi bi is arıyorum aslındaO zaman neden çalışmak istemiyorsun?
Daha doğrusu sen çözüm istiyordun kocam çok sıkıcı vs vs diye ama çözüm yok be kızım senin koca öyle kabul edeceksin artık...
sizin gibi mi :)))Ne işe yarıyorsun onu soruyorum. Şunu da çok iyi yaparım, bu işte de ustayım diyebileceğin, şunu yaptım kendimden iz bıraktım diyeceğin ne var?
Ayrıca eski konulara bulaşman hiç hoş değil. Konumda senlik bişey olmasa da bu yaptığın zayıf insanların yapacağı bişey.
sizin gibi mi :)))
cevap veriyorum ben sen anlamak istemiyosun bence ben öyle yandan yundan yapmam sizin gibi konunu acar orayada yazarım kimseden cekincem gayem olmaz ben cok ise yarıyorum sen ne halta yarıyosun acaba senin gibi görgüsüzlük yapıpSen konu açıyorsun biz yazıyoruz. 2 sene önceki konunu hortlatmıyoruz.
Hem cevap versene, ne işe yarıyorsun? Bak kaç keredir soruyorum geçiştiriyorsun ayıp ama. Bir leydiye yakışmıyor bu tavırlar.
cevap veriyorum ben sen anlamak istemiyosun bence ben öyle yandan yundan yapmam sizin gibi konunu acar orayada yazarım kimseden cekincem gayem olmaz ben cok ise yarıyorum sen ne halta yarıyosun acaba senin gibi görgüsüzlük yapıp
ahahahahah yine koptum bak cok zevkliymis sizin gibi eski konulara bakmak belli hem burnun hem bi tarafın kalkmıs senin kuzenlerin bile anlamıs ne mall oldugunu
sevmeden para için biriyle birlikte olan kadınlara ne denir bilirmisin limoncu?eee para yok ver parada bosanalım o zaman sekerim baba evinde benim gibi özgür bi kız barınamaz calısrsın ayrı eve cıkamazsın vs vs vs yani calısır ama ev arkadası gibi kalmayı düsünüyorum cnm haftada ayda birde keyfini bastırırısn tamam helalin le bari anlasamamak baska sey bosan demek baska sey ben burda cok kisiye bosan diyemem koularına bakarım eger ailesi arkasındaysa yasa garanti isi varsa bosan derim öyle 1500 maasla bosanmak olmuyo hele benim gibi ailesi olan .% 50 türkiye icin
valla o aklından gece kelime bence düsünene layık ben nikahlı yım ya sen icindede nikah varmı göz perden de falan edepsizlilgin tavanındasın suan o.... yu aynen sana layık buluyorum ben ...sevmeden para için biriyle birlikte olan kadınlara ne denir bilirmisin limoncu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?