evlilik ....

ben hayatı yasamaya geldim esimede hic demedim ben calısıcam sana bakıcam yada evi 24 saat hizmetcin olucam hic saklamadım kim oldugumu benimhayta gayem zevk almak....

Canım yine kocana bakma madem kendi paranı biriktir kocan da eve baksın ... hizmetçi de olma ama ot gibi de yaşama...çalışmak üretmek güzeldir
Çalışsan kocan paranı elinden mi alır?

Vayy anasını yaa. Bizim kocalar melekle evlenmişler haberleri yok

benden bu dünyaya ne kalıcak sen nerden biliyosun sana insan gibi cevap verdik diye buna küstahlık emin ol insanlara senden fazla yardım ediyor eserler bırakıyorumdur

yapılan iyilik söylenmez ailen ögretmedimi sana hanım abla....

Ne işe yarıyorsun onu soruyorum. Şunu da çok iyi yaparım, bu işte de ustayım diyebileceğin, şunu yaptım kendimden iz bıraktım diyeceğin ne var?

Ayrıca eski konulara bulaşman hiç hoş değil. Konumda senlik bişey olmasa da bu yaptığın zayıf insanların yapacağı bişey.

sizin gibi mi :)))

Sen konu açıyorsun biz yazıyoruz. 2 sene önceki konunu hortlatmıyoruz.

Hem cevap versene, ne işe yarıyorsun? Bak kaç keredir soruyorum geçiştiriyorsun ayıp ama. Bir leydiye yakışmıyor bu tavırlar.
cevap veriyorum ben sen anlamak istemiyosun bence ben öyle yandan yundan yapmam sizin gibi konunu acar orayada yazarım kimseden cekincem gayem olmaz ben cok ise yarıyorum sen ne halta yarıyosun acaba senin gibi görgüsüzlük yapıp

ahahahahah yine koptum bak cok zevkliymis sizin gibi eski konulara bakmak belli hem burnun hem bi tarafın kalkmıs senin kuzenlerin bile anlamıs ne mall oldugunu

Abarttın sanki. Ama ben bu seviyeye kadar inemem ki.

sevmeden para için biriyle birlikte olan kadınlara ne denir bilirmisin limoncu?

sevmeden para için biriyle birlikte olan kadınlara ne denir bilirmisin limoncu?
valla o aklından gece kelime bence düsünene layık ben nikahlı yım ya sen icindede nikah varmı göz perden de falan edepsizlilgin tavanındasın suan o.... yu aynen sana layık buluyorum ben ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…