tolin konumdan defolllll koca benim hakederim etmem allah senin gibi kusmukculara vermez isteeeevet canım zoruma gitti sen o adamı haketmıyorsun anladınmı haketmıyorsun
Çocukluğuma gittim. Ay bi de şunlar var bak denemelisin:
-Ooohh canıma değsiinn
-Kapa çeneni salak
-Hii benim babam seninkini döver bi kere
Ay aklıma gelmedi daha. Kızlar ekleyin limoncunun repertuari gelişsin. Çocukluk atismaları vol1
ya sen yazsana şu kocanın calıstıgı yerı bana ozelden korkma yaz hadiıyyy pislik ...
Trakyalı yanılmıyorsam.
hadi kıss kıss cnm böyle hayatımı seyir eder icine kusarsın isteeeya sen yazsana şu kocanın calıstıgı yerı bana ozelden korkma yaz hadi
senın gıbısını verecegıne hic vermesın daha ıyı adamcagız ne gunah işledide basına senın gıbı bırı musallat oldu acabatolin konumdan defolllll koca benim hakederim etmem allah senin gibi kusmukculara vermez isteee
Daha doymadıysan kusayım onu da ye vardı bakÇocukluğuma gittim. Ay bi de şunlar var bak denemelisin:
-Ooohh canıma değsiinn
-Kapa çeneni salak
-Hii benim babam seninkini döver bi kere
Ay aklıma gelmedi daha. Kızlar ekleyin limoncunun repertuari gelişsin. Çocukluk atismaları vol1
Açtım internette bunları okuyorum.Daha doymadıysan kusayım onu da ye vardı bak
Offf offf
Daha doymadıysan kusayım onu da ye vardı bak
Offf offf
iyi sen kullan o zaman cnm zahmet etmissin bakkAçtım internette bunları okuyorum.
- salak
+ sallada sümüğüne bak
-...?
karabiber tuz, g*t oldun sus.
Bak bunlar da iş görür limonum.
Hahaha istediğin kadar hakaret et, ayna var. Hepsi sana geri dönüyor.Açtım internette bunları okuyorum.
- salak
+ sallada sümüğüne bak
-...?
karabiber tuz, g*t oldun sus.
Bak bunlar da iş görür limonum.
Onda bile emek vardı, hakaret olur deme öyleKendimi Cennet Mahallesi izler gibi hissediyorum limoncu sağolsun
Yok ben büyüdüm ihtiyaç duymuyorum artık. Tek kusurum bekarlığım. Seninki gibi bi tane bulsam o da kalmayacak.iyi sen kullan o zaman cnm zahmet etmissin bakk
Ajaja ayna aynaaa. Ay ne güzeldi. Özlemişim be.Hahaha istediğin kadar hakaret et, ayna var. Hepsi sana geri dönüyor.
Şimdi Mune bizi de kavga ediyor sanıp, banlayacak Tantiş
herkezin sansı baska isteYok ben büyüdüm ihtiyaç duymuyorum artık. Tek kusurum bekarlığım. Seninki gibi bi tane bulsam o da kalmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?