evlilike bütçe dağılımı

Aynen öyle.
Biz ev alırken tapu benim üzerime olacak dedim. Erkek sokakta, otelde, arkadaşta kalabilir ama kadın ve çocuklar mağdur olur demiştim.
Mantıklı buldu, tapu bende.

Yaa orada oturulmuyorsa, kiraya verilmiş bir evse.
Kendi de kirada oturuyorsa?
Ayy ben özele geçeyim en iyisi :)
ortak konut oluyo oturma acisindan kira olup olmamasi fark etmez ortak kullanma hakkiniz oluyo evde sadece
evlenince alinmissa edinilmis mallara katilma rejiminden dolayi ortak oluyosunuz eve bu da baska bi sey

Ben de sizin gibi düsünüyordum. Ama maddi anlamda maasımdan kesilen o parayı da ısrarlı istemesi zaten hali hazırda yarisini veriyorum beni çok bunalttı. Bir erkekk karısıma bu kadar talepkar olmamalıdiye düsündüm

art niyet degilse simdi tapuya sizi de yazdirmasini isteyin ortak olarak

+1

Önemli olan şu bence.
Ev alırken ortak karar mı verdiniz? Yani gidip beraber gezip beğenip mi aldınız? Ödeme planını beraber yaptınız mı? Akrabaya olan borcun altınlarla ödenmesi konusu ortak kararınız mı, yoksa sizi mecbur mu tutuyor? Biliyorsunuz düğün takıları kadına aittir. Eğer bu takılarla borç ödenecekse tapuyu ortak tapuya çevirmesini isteyin.

Eğer yukarıdaki soruların cevabı hayırsa, kocanız kurnaz ve çıkarcı demektir. Geçmiş olsun.

N

Ne yazık ki kabul etmez 4 5 sonrabuevi satıp baska ev alıcam o zAman ortak olur dicek. Bir aekdasın bu konudaki düsüncesini soylemistimböyle demişti
Resmen sizi aptal yerine koyuyor.
Şimdi ortak yapsa ne zararı var?
Yine satar yeni evi alırsınız.

Basşında söyledi ben karşı çıkmadım evalma konusumda cok istekliydi. Borcu altınlardan ödeyecegini bilitordum ama bişey demedimkötü düsünmek stemedim

Bence de doğru tespit budur.

Basşında söyledi ben karşı çıkmadım evalma konusumda cok istekliydi. Borcu altınlardan ödeyecegini bilitordum ama bişey demedimkötü düsünmek stemedim
Akrabanızın tanıştırdığı adam mı bu?

bence tek çözğm evin yarı hissesini tapuda size devretsin sizde kartınızı verin kredi kartı ada otomatik ödeme yapın sorun olmaz

bence pasifsiniz
basta soylesin soylemesin
sizi sevse gercekten ortak eder yaptiginiz katki kadar siz kendi hakkinizi aramasaniz da
somurulen tarafsiniz artik daha guclu durmaniz lazim
gec degil hicbi sey icin

Madem zihniyetin bu bende ona göre cevap yazayım.
Sen o evde yaşamıyor musun?
O zaman kira ver.
Madem ev onun neden adama kira vermiyorsun? Sırf fatura ödeyip hemde faturanın yarısını ödeyip bu devirde kim kimin evinde bedavadan yaşayabiliyor?
Onun evi diye borcuna karışma ama sırf fatura yarısı ödeyerek evde beleşe yaşa ohhh ne güzel...

Esiniz ne kadar pesinat odedi?bilemiyorum ama evlenmeden uc ay once almasi sizin de bu duumlari hesaplamanizi gerektirir bence.ama bunlari es8nize soylemeden atiyorum benim maasimdan 2000 tl ye ihtiyacim var 2000 tl yi de sana vereyim deyin maas kartinizi vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…