Bakın başta konuşmayıp sessiz kaldığınız meseleler sorun olarak çıkıyor karşınıza.Basşında söyledi ben karşı çıkmadım evalma konusumda cok istekliydi. Borcu altınlardan ödeyecegini bilitordum ama bişey demedimkötü düsünmek stemedim
bence pasifsiniz
basta soylesin soylemesin
sizi sevse gercekten ortak eder yaptiginiz katki kadar siz kendi hakkinizi aramasaniz da
somurulen tarafsiniz artik daha guclu durmaniz lazim
gec degil hicbi sey icin
maas kart verme disinda bir problem yok bence. 3 ay önce alinmis tabiki esinizin üstüne olacak..kartı kimseye vermem. Ama evime harcama yaparım..Merhaba Arkadaşlar;
yeni evliyim eşimle maaşlarımızı yönetme konusunda kriz yaşamaya başladık. onun evlenmeden 3 ay öncesinde aldığı evimiden dolayı ödemesi gereken 2500 tl kredi borcu var bu evde benim hiçbir hakkım olmadığı için ben ev için maaşıın tamamını eşime vermek istemiyorum.O maaş kartımın kendisinde durmasını istiyor ben ise buna karşıyımSadece ortak giderlerin yarısını bölüşmek istiyorum.O aldığı beyz eşyayı balayı tutarlnı da taksit yaptığı için birlikte ödemiş gibi oluyorz.ben hepsini önceden ödemiştim.evlenince hiç borcum yoktu. Sizler nasıl yöetiyorsunuz ortak hesabınız var mı Eşimin maaşı benden daha fazla fakat ev kredisi ve sigara parasını düşünce aynı oluyoruz.Ben eşimi seviyorum ve bu tür şeyleri konuşuyor olmak beni çok üzüyor aramız açılması beni strese sokuyor.Sizin yöntemleriniz nedir
Eşiniz ne diyor çalışmama kararınıza?Calışmaktan sogudum snki 4 aydr isimi evlendigim sehrealmak icin cabaladım artık tazminatımı alıpcıkıcam iissizlik maası alıcam inşallah tazminat sorunsalı olmaz sizce onu nasıl degerlendrmelyim
Kanuni olarak değil ama onun dışında katkılarıyla ortak gibi ama kanuni olarak sanırım değil. O konuda sağlık bir bilgi vermediKonu sahibi şuan evde ortak mı olmuş oluyor Kanuni olarak
Eveteski konuardaki kişiAkrabanızın tanıştırdığı adam mı bu?
10 ay calışmam dedim ya 10 ay sonrabulamazsan dedi ben de bu sürede kursa gideeim daha iyimaas alacagim işegirmek için. yanipek de sıcakbakmıyor çalışmamı ister bunet ama mevcuttaki maaşım iyi degil zatenEşiniz ne diyor çalışmama kararınıza?
Keşke evlenmek için evlenmeseydiniz.Eveteski konuardaki kişi
Bütün yazdıklarınız paraya bağlanıyor.10 ay calışmam dedim ya 10 ay sonrabulamazsan dedi ben de bu sürede kursa gideeim daha iyimaas alacagim işegirmek için. yanipek de sıcakbakmıyor çalışmamı ister bunet ama mevcuttaki maaşım iyi degil zaten
Serh koydursun bence en azindan adam baskasina satamaz devredemez,konu sahibide eger ödeme yapiyorsa elden vermesin banka havalesi ile versin kanıtı olur.Ablacım o öyle olmuyor
Kadın yuvam yıkılmasın derdindeyken adamlar ortak mal olan evi, arabayı götürüp satıyor kadınlar hakkı olan malı dahi alamıyor. Erkekler çok şerefsiz.
Bu adam uyanık. Konu sahibesinin maaşıyla yer içer ev giderlerini karşılar, konu sahibesinin sırtından geçinir. İlerde bir aksaklık olunca da ben bu evi evlenmeden aldım tapu benim der sıyrılır. Konu sahibesi de bu herifi yedirdiği içirdiğiyle kalır.
Adam daha evlenmeden hesaba kitaba başlamış. Konu sahibesi kazıklanmasın. Ben olsam 1 TL vermem, erkek değil mi evi geçindirsin.
Eveteski konuardaki kişi
Ben pek anlamam bu durumlardan zaten çalışmıyorum da ama şunu merak ettim mesela ev evlilik öncesinde alınmış olsa bile evlendikten sonra ortak olmuyor mu herşey yani tapusu eşinin üstüne bile olsa bir boşanma durumunda herşey ortak olmaz mı zatenesiniz cok uyanik
evi bile apar topar evlenmeden once almis
evlilikte alsaydi bosaninca evin yarisi sizde olurdu
ortak almayi da istemedigine ve kartinizi da sizden istedigine gore sizi somurmeyi dusunuyor
evin yarisini ustume yap karti al de istedigin zaman o kadar aciz degilim benim emegim calismamin karsiligi benim param diyin
Boşanır yine satar ,tapuda 1/2 yapicak.Serh koydursun bence en azindan adam baskasina satamaz devredemez,konu sahibide eger ödeme yapiyorsa elden vermesin banka havalesi ile versin kanıtı olur.
Olmuyor ister siz ister esiniz evlenmeden once ev alin yada araba ortak olmuyor.Ben pek anlamam bu durumlardan zaten çalışmıyorum da ama şunu merak ettim mesela ev evlilik öncesinde alınmış olsa bile evlendikten sonra ortak olmuyor mu herşey yani tapusu eşinin üstüne bile olsa bir boşanma durumunda herşey ortak olmaz mı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?