- 18 Haziran 2020
- 80
- 76
- 3
- 35
- Konu Sahibi yelisskulay
-
Kişiliği gelismemis bireyler yüzünden
Ataerkil toplum yuzunden
Anlayissiz aileler yüzünden
Sorumsuz ebeveynler yuzunden
Aileye bağımlı kisilikler yüzünden
Doyumsuzluk yüzünden
Konu uzar gider...
Kişiliği gelismemis bireyler yüzünden
Ataerkil toplum yuzunden
Anlayissiz aileler yüzünden
Sorumsuz ebeveynler yuzunden
Aileye bağımlı kisilikler yüzünden
Doyumsuzluk yüzünden
Konu uzar gider...
Ben iki taraftan bahsettim tek tarafa yuklenmeden iki çiftten bahsettimAma bizde de sorunlar vardır illa ki değil mi ..
Yani karsı taraf tamam sorunlu bir karakter olabilir ama acaba bizde yanlış tavırlar sergiliyor muyuz acaba evlilik içerisinde
sonuçta aynı toplumda büyüdük 3 aşağı 4 yukarı
Birinden biri kanı bozuk çıkınca bitiyor işte neden olucak
Bayanlar Günaydın.
Öncelikle Allah kimin derdi varsa onu feraha kavuştursun
Ben bekarım daha önce bir evlilik yaşamadım buna karşın çevremde bekar kimse yok ..
Herkes ya eşinden kayınvalidesinden ya kendinden kaynaklı sorunlardan ötürü mutlaka bir şeylerden çekiyor.
Tüm bunlar tamam ama yeni evleniceklere veya ilişki içinde olanlara önereceğiniz bir şey var mıdır ; tespit etmemiz gereken ,dikkat etmemiz gereken,şunu sakın yapma ben yaptım bu hataya düştüm diyen ,ya da şöyle olursa aman şöyle yapma /yap diyen ..
Ciddi anlamda burada yaşadıklarınızı okuyorum ve çevremde olanları duyuyorum siz değerli arkadaşlardan bu konu hakkında fikrinizi almak istiyorum
iste bunu erkegin fatketmesi lazim.ama erkek annem napiyorki diye bakinca basliyor sorunlarGenç yaşta evlenen erkeklerin gözü dışarıda oluyor. Burada biten evliliklerde çoğu konu 'eşimle 10 yıldır beraberiz' diye başlıyor yaşa bakıyorsun 26-27, 2 de çocuk. Sosyal medyanın hızla yayılması, erkeklerin macera peşinde koşması, ailelerin evliliğe çok mudahil gibi sebeplerden ötürü bitiyor çevremde.. Benim erkek kardeşim yakımızda otursaydı mesela yenge hanım ayrılmak isterdi. Çünkü annem her şeye karışıyor.
Ben iki taraftan bahsettim tek tarafa yuklenmeden iki çiftten bahsettim
Ama suan toplumda erkek hegemonyası fazla
Cogu evliliklerde kadin daha uğraşıyor surmesi icin.
Erkek ve ailesi daha negatif
1.asla kendi aileni bırakıp eş ailesinin oldugu şehre gitme
2.bekarken diğer insanlara karşı olan tavrına dikkat et
3.Maddiyata önem verip vermediğine dikkat et
4.ailesi cok kalabalık olmasın şu koloni şeklinden yaşayanlardan
5.kültür farkı önemli cok seviyorum aşığım bıdı bıdı Bi kac yıl sonra aşk bitiyor
6.kavga ederek onu sına kavga sırasında sana hakaret edecek mi bak
7.şartlarını baştan konuş
8.cok yüz göz olma
Bayanlar Günaydın.
Öncelikle Allah kimin derdi varsa onu feraha kavuştursun
Ben bekarım daha önce bir evlilik yaşamadım buna karşın çevremde bekar kimse yok ..
Herkes ya eşinden kayınvalidesinden ya kendinden kaynaklı sorunlardan ötürü mutlaka bir şeylerden çekiyor.
Tüm bunlar tamam ama yeni evleniceklere veya ilişki içinde olanlara önereceğiniz bir şey var mıdır ; tespit etmemiz gereken ,dikkat etmemiz gereken,şunu sakın yapma ben yaptım bu hataya düştüm diyen ,ya da şöyle olursa aman şöyle yapma /yap diyen ..
Ciddi anlamda burada yaşadıklarınızı okuyorum ve çevremde olanları duyuyorum siz değerli arkadaşlardan bu konu hakkında fikrinizi almak istiyorum
guzel noktaya değindinizHaklısınız birde ben sunu gözlemledim ne kadar doğru bilmiyorum ama .
Artık erkekler maddi gelir kaynağı bir eş istiyor (çalışsın ev işini de aman ihmal etmesin) yani eskiden bu cok baskın değildi simdi zengin hanım olsa o daha iyi kafasındalar sanki
İnşallah. Buradan okudugum sorunların özeti diyelimÇok güzel özetlemissiniz teşekkür ederim
Yön gösterir bence bir çok bekar arkadaşa
soyle hem esimin ekonomik getirisi olsunHaklısınız birde ben sunu gözlemledim ne kadar doğru bilmiyorum ama .
Artık erkekler maddi gelir kaynağı bir eş istiyor (çalışsın ev işini de aman ihmal etmesin) yani eskiden bu cok baskın değildi simdi zengin hanım olsa o daha iyi kafasındalar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?