Kızlar konu şu;
2 hafta önce işyerinden 60 yaşlarında biri oğlunun bir arkadaşı ile tanıştırdı beni , daha doğrusu o beni görmüş face'den beğenmiş seni , sende evet dersen bir görüşün falan dedi ben bişey söylemedim bir düşüneyim dedim .sonra çocuk beni faceden eklemiş msj atmış benle tanışmak istediğini söyledi, bende tamam dedim tanıştık. Aynı yastayiz, ben memurum o antrenör( ama ben hergün işe giderken o haftada 1 gün gidiyor ). Bulunduğum ilde yeni başlamış işe 2 ay olmuş yani. 1 defa yüzyüze görüştük daha çok mesajlaşıyoruz. Geçen hafta pazartesi günü bi takım ailevi sorunlardan dolayi bir kaç saat msj atmadim arayamadım da , neyse akşam biraz sitemli sÖzler kullandı bana karşı benimde zaten canım sıkkındı üstüme üstüme gelince bitirdim. Sonra barışmak istedim dün barıştık hersey iyi hoş gidiyor ama bişey kafama takılıyor. Lütfen yadirgamayim beni bu konuda konu şu;
Şimdi benim ailemin durumu çok iyi maddi açıdan, onun ailesi de tam tersi yoksullar sanki . Birde ben gayet açık biriyim onun ailesi kapalı (babası imam hatta) . Ben makyajı sevmiyorum dedi dün bana bende tam aksine yaparım makyajımı .sizce bunlar sorun olur mu evlilikte, aşk evliliği diyemiycem çünkü ben hiçbişey hissetmiyorum henüz ona karşı