Evlilikte aşk ??

Birşey daha diyim mi bn olgun erkeğin çocuk gbi giyinmesini sevmiyorm ya..
itici sevimsiz bnce o konuda hemfikirim seninle arkadaşım.
Benden 1 yaş küçük zaten daha karizmatik birini isterdim karşımda aslında konuşuyorken bana gönderdiği pozlarında öyleydi giyimi vs. Spor giyiniyim derken becerememiş sanırım ben onu giydiririm de hareketleri sessiz ve çekimserdi ben böyle daha çok hareketli ben burdayım hissini veren insanları seviyorum

O
O giyim tarzını gözümde canlandırabiliyorum
Daha atik lep demeden leblebiyi anlayan adamlar lazım bize doğru

Her cümlende o kadar haklısın ki. Şimdi biz ilk telefonda konuştuk ya kafa yapısı olarak düşünce olarak espiri anlayışı vs. Hepsi çok uyumlu oldu herkeste bunu yaşayamıyorum aslında. Biraz kafamda oluşturduğum profille karşıma gelen profil farklı gibi oldu. Ben onun daha olgun, baskın, yöneten tavırlı bi tip olduğunu düşündüm aksine ılımlı sakin sen ne istersen o olsun çok aşığım modunda biriisi geldi. Beni çekmedi açıkçası ama böyle aman ya bu ne biçim tipte demedim kafamın karıştığıyla kaldı.

Bana sorun var mı diye sordu haliyle bi şey belli edemedim kırılmasın diye oda planlarından bahsetti. Ama sen hazır değilsen 2 3 yıl da geçse beklerim dedi.

23 yaşındaki bir adamdan bahsediyoruz,belli ki toy kişiliği oturmamış vs.
Evlilik için acele etme.

O kadar iyi anlıyorum ki şu durumu aynısı başıma geldi ve mesafe bile aynı:) hatta bana o demişti şimdi kızlar geliyor diye:) sen diyorsan ki biraz tanısam ısınırım diye görüşmeye devam et ama bu durumunu söylemelisin o senden 10 adım önde gidiyor

Baskın, yöneten tipe sadece başta tav olursun zaten . Sonra da ben ne istemişşm dersin. Evlilik ılımlı olmayı sakin olmayı gerektirir. Serseriden hoşlansan da efendiyle evlenmeli

Adamı beğenmediyseniz, itici geldiyse tek görüşme bile yeterli bitirmek için.
Ama beğendiyseniz ve tek sorun sessiz olmasıysa, ben olsam bir şans daha verirdim. Yol yorgunluğundan, heyecandan kendini tam ifade edememiş, gösterememiş olabilir.

Aşık olmazsan aynı eve girince adamın her şeyi sana batar, görmezden gelemezsin. Sakın nişan için bile acele etme

23 yaşındaki bir adamdan bahsediyoruz,belli ki toy kişiliği oturmamış vs.
Evlilik için acele etme.

Çekimser tavırları normal mi yani aslında doğru yaşı çok küçük. Zamanla daha farklı olabilir

O kadar önde gidiyor ki daha burda anlatamadım bile.
Ufacık olumsuz bi şey söylesem yüzü asılıyor.
Ama konuşcam en azından zamana yaymamız gerektiğini söylicem. İnan hiç zaman geçirmedim gibi hissediyorum kafam karıştı olumsuz histe yok değil ama.

Aşık olmazsan aynı eve girince adamın her şeyi sana batar, görmezden gelemezsin. Sakın nişan için bile acele etme

Aşık olmazsam ben evlilik kararı alamam ki içimden gelmez onu bırak konuşamam bile

Aşık olmazsam ben evlilik kararı alamam ki içimden gelmez onu bırak konuşamam bile

daha çok yeni ya az bekle bence. 1 defa görüşmeyle kesinlikle doğru kanıya varamazsın. belki o da heyecanlandı. en iyisini yapıyım derken en güzelini giyiyim derken heyecandan panikten ve endişeden eli ayağına dolaşmış olabilir. farklı şehirlerdesiniz ve sık sık bir araya gelemeyeceğinizi düşünürsek en az 1 yıl görüşmeni tavsiye ederim.

Aslında sorun şu konuşmasından fotoğraflarından kafamda böyle baskın karizmatik bi tip canlanmıştı karşımda çok onu göremedim ama baştan aşağı zıttı değildi işte tam anlamıyla bu pısırık ezik diyemiyorum.
Tipine gelince de ayhı şey var fiziği gayet iyiydi ki benim için önemli bi bu. Ama yüzü kafa yapısı beni rahatsız etti.
Hislerimi göz önünde bulundurursam yanındayken işte bu demedim bi şey ezildi içimde işte kafam karıştı

Her evlilikte aşk olmalı ama her aşktan evlilik çıkmaz bence.
Öyle aşk önemli değil, nasılsa geçiyor lafları bana korkunç geliyor. İnsan aşık olmadığı biriyle nasıl sevişir aklım almıyor çünkü. Şuan yapmanız gereken tek şey bu ilişkiye biraz daha şans vermek. Aklınıza uyuyor tamam da, bakalım kalbiniz ne diyecek?

Ben beni tanimadan etmeden nisandan bahs eden bir erkekten kosarak uzaklasirdim. Flört dönemine gereksiz agirlik veriyor. Insani 3 hafta telefonda ve bir defa görüsme ile taniyamazsin.

Ha yinede bir sans vermek istiyorsan tabiki flörte devam edebilirsin. Evlilikten henüz söz etmeyin ama. Ve evet ask, mantik,kadar önemli bir evlilik icin. Neticede ayni yataga gireceksiniz, baze seylerde "iyi efendi biri" olayi durumu kurtarmiyor.

Çok efendi düzgün karakterli eminim demissiniz ,emin olmayın evet evlilik fikriyle ciddiyetle başlamak güzel ama bu kadarı çok erken . İnsanlar öyle uzaktan telefonda tanınmaz . Ayrıca çekingen tavırlı olması onun sizden etkilendiğini gösterir o yüzden davranışlarını yüksek otokontrolle yapmaya çalışmış.
Açıkçası ben ağzı çok laf yapan erkeklerden eş sevgili olarak biraz korkarım ilk zamanlarda çekingenlik iyidir.
İnsanlara guvenebilirsiniz ama her daim temkinli olun

Öncelikle sadece senin için ankaraya gelmiş olması çok büyük bir olay değil. Sanrım çok fazla ilişkin olmadı seninde. Bunu o kadar büyütme, insanlar hatunlar için kıta değiştiriyor. İkincisi aslında kendini hayal kırıklığına uğratan sensin. Konuştukların ve resimler üstünden ona bir karakter çizmişsin, I karakterden hoşlanmışsın. Ama o gerçek bir insan. Hayatın boyunca hiçbir zaman çizdiğin karakterde insanla karşılaşmayacaksın.
Kafa yapım uyuyor ki bu nadir olan birşey yazdığını okudum. Tam olarak konu bu. Bunu bulmak çok zor. Kafa yapın uyuyorsa, seni el üstünde tutuyorsa, ana kuzusu değilse, sorumluluk bilinci varsa o insandan iyi eş olur. 3 hafta çok kısa tabi karar vermek için ama yinede değerlendirmen lazım.
Şimdi yapman gereken şu; kafandaki profili sileceksin. Atıyorum Ahmetse adı, Ahmet şöyle giyinir yerine Ahmet nasıl giyiniyor diye öğreneceksin. Neler seviyor, ne izliyor, nerelere gidiyor sıfırdan öğreneceksin. Baktın sana uyuyor o zaman yola devam. Ayrıca belki günlük hayatında ağır giyinen biridir ama sen spor yada günlüksündür sana uymaya çalışmıştır, belli olmaz. Sorabilirsin bile resimlerde ağırdın ama yanıma spor geldin, iş harici spor musun diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…