- 14 Kasım 2015
- 1.471
- 2.568
- 133
Çok abartıyorsun herkes yapıyor bunuAma işte sonuçta aynı gün çekti 14 saat yolu kim yapar ki bunu
Benden 1 yaş küçük zaten daha karizmatik birini isterdim karşımda aslında konuşuyorken bana gönderdiği pozlarında öyleydi giyimi vs. Spor giyiniyim derken becerememiş sanırımBirşey daha diyim mi bn olgun erkeğin çocuk gbi giyinmesini sevmiyorm ya..
itici sevimsiz bnce o konuda hemfikirim seninle arkadaşım.
Ay aynen ya direk gelmek var aynı saati bi de in bin yapmak var ki daha sıkıntılı.Ama işte sonuçta aynı gün çekti 14 saat yolu kim yapar ki bunu
O giyim tarzını gözümde canlandırabiliyorumBenden 1 yaş küçük zaten daha karizmatik birini isterdim karşımda aslında konuşuyorken bana gönderdiği pozlarında öyleydi giyimi vs. Spor giyiniyim derken becerememiş sanırımben onu giydiririm de hareketleri sessiz ve çekimserdi ben böyle daha çok hareketli ben burdayım hissini veren insanları seviyorum
Her cümlende o kadar haklısın ki. Şimdi biz ilk telefonda konuştuk ya kafa yapısı olarak düşünce olarak espiri anlayışı vs. Hepsi çok uyumlu oldu herkeste bunu yaşayamıyorum aslında. Biraz kafamda oluşturduğum profille karşıma gelen profil farklı gibi oldu. Ben onun daha olgun, baskın, yöneten tavırlı bi tip olduğunu düşündüm aksine ılımlı sakin sen ne istersen o olsun çok aşığım modunda biriisi geldi. Beni çekmedi açıkçası ama böyle aman ya bu ne biçim tipte demedim kafamın karıştığıyla kaldı.Bence sadece mantık evlilik için yeterli değil. Şöyle bir durum var en azından bir begenme biraz mutluluk ya da heyecan olmalı. Beni de çok dinleme kaç defa görüştüm bu duyguyu bulamadığımdan eledim. Bir de yanlış anlama benim için dr sehir dışından gelen biri vardı kibar düzgün beni kırmak istemeyen ben işi bitirince geldigi yola kadar laf etti. Sen sen ol 3 haftada tanıdıgın birine iyidir ya da kötüdür deme gerçek yüzünü bilmiyorsun. Şartlar değişince insanlar gerçek yüzünü ortaya çıkarır. Ayrıca 24 yaşındasın daha bunun gibi çıkar mı diye düşünmek için erken. Sen begendiysen bir kere daha görüş, nişan yapıyor adam şu ışık sönmesinden haberi yok sanırım
23 yaşındaki bir adamdan bahsediyoruz,belli ki toy kişiliği oturmamış vs.Benden 1 yaş küçük zaten daha karizmatik birini isterdim karşımda aslında konuşuyorken bana gönderdiği pozlarında öyleydi giyimi vs. Spor giyiniyim derken becerememiş sanırımben onu giydiririm de hareketleri sessiz ve çekimserdi ben böyle daha çok hareketli ben burdayım hissini veren insanları seviyorum
O kadar iyi anlıyorum ki şu durumu aynısı başıma geldi ve mesafe bile aynı:) hatta bana o demişti şimdi kızlar geliyor diye:) sen diyorsan ki biraz tanısam ısınırım diye görüşmeye devam et ama bu durumunu söylemelisin o senden 10 adım önde gidiyorHer cümlende o kadar haklısın ki. Şimdi biz ilk telefonda konuştuk ya kafa yapısı olarak düşünce olarak espiri anlayışı vs. Hepsi çok uyumlu oldu herkeste bunu yaşayamıyorum aslında. Biraz kafamda oluşturduğum profille karşıma gelen profil farklı gibi oldu. Ben onun daha olgun, baskın, yöneten tavırlı bi tip olduğunu düşündüm aksine ılımlı sakin sen ne istersen o olsun çok aşığım modunda biriisi geldi. Beni çekmedi açıkçası ama böyle aman ya bu ne biçim tipte demedim kafamın karıştığıyla kaldı.
Bana sorun var mı diye sordu haliyle bi şey belli edemedim kırılmasın diye oda planlarından bahsetti. Ama sen hazır değilsen 2 3 yıl da geçse beklerim dedi.
Baskın, yöneten tipe sadece başta tav olursun zaten . Sonra da ben ne istemişşm dersin. Evlilik ılımlı olmayı sakin olmayı gerektirir. Serseriden hoşlansan da efendiyle evlenmeliHer cümlende o kadar haklısın ki. Şimdi biz ilk telefonda konuştuk ya kafa yapısı olarak düşünce olarak espiri anlayışı vs. Hepsi çok uyumlu oldu herkeste bunu yaşayamıyorum aslında. Biraz kafamda oluşturduğum profille karşıma gelen profil farklı gibi oldu. Ben onun daha olgun, baskın, yöneten tavırlı bi tip olduğunu düşündüm aksine ılımlı sakin sen ne istersen o olsun çok aşığım modunda biriisi geldi. Beni çekmedi açıkçası ama böyle aman ya bu ne biçim tipte demedim kafamın karıştığıyla kaldı.
Bana sorun var mı diye sordu haliyle bi şey belli edemedim kırılmasın diye oda planlarından bahsetti. Ama sen hazır değilsen 2 3 yıl da geçse beklerim dedi.
Karekteri zamanla tanırız tabiki onda mesele yok ancak ben sanırım görünüşünü ve böyle tavırlarını yani biraz çekimser, sessiz oluşunu sanki ben daha çok baskın duruyormuşum gibi olmasını sevmedim. Yanından kalktığımda içim kıpır kıpır değilde buruk ve kafam karışık oldu. Bu hisle karar alırsam olumsuz olur. Sizce ilk görüşmeyle bu kararı almak doğru olur mu
23 yaşındaki bir adamdan bahsediyoruz,belli ki toy kişiliği oturmamış vs.
Evlilik için acele etme.
O kadar iyi anlıyorum ki şu durumu aynısı başıma geldi ve mesafe bile aynı:) hatta bana o demişti şimdi kızlar geliyor diye:) sen diyorsan ki biraz tanısam ısınırım diye görüşmeye devam et ama bu durumunu söylemelisin o senden 10 adım önde gidiyor
Aşık olmazsan aynı eve girince adamın her şeyi sana batar, görmezden gelemezsin. Sakın nişan için bile acele etme
Aşık olmazsam ben evlilik kararı alamam ki içimden gelmez onu bırak konuşamam bile
Adamı beğenmediyseniz, itici geldiyse tek görüşme bile yeterli bitirmek için.
Ama beğendiyseniz ve tek sorun sessiz olmasıysa, ben olsam bir şans daha verirdim. Yol yorgunluğundan, heyecandan kendini tam ifade edememiş, gösterememiş olabilir.
Ayni seye takilmisiz , konuya odaklanamadim bunun yuzundenya direkt buna takıldım. istdan ank ya 14 saatte geliyorsa işin iş konu sahibesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?