Evlilikte aşk ??

Bu da mantıklı bi bakış açısı evet ilk anlarda hemen çok kısa sürede hemde bana bunlardan bahsetti istediğim buydu evet evlenmek amacıyla tanışmak ama inan bu kadar hızlısı beni çok korkuttu ve itici geldi. Ama sanırım bana yaranmak için hemen bahsetti bunlardan. Yine de aşırı ilgili bana ne olursa olsun yanındayım hiç vazgeçmem modunda tabiki sözlerine kanmıyorumda karşımda görünce çok masum olduğunu düşündüm yine de belli olmuyor doğru

Aynı benimle eşimin hikayesi. Bende ilk buluşmalarımızda giyimini hiç beğenmemiştim. Hatta biraz gezeyim bırakırım diyordum. Sonra bir baktım ki aşık olmuşum. Zamanla daha da çok hatta. Kendine zaman ver kısıtlamalara girme seversen neden olmasın. Hem giyim nedir ki benim yönlendirmelerimle baya manken oldu adam.

Ben bu siteyi bunun için çok seviyorum çok yardımcı oldunuz cümlelerinizle hah dedim aynen içimi okudu :)
Sorun bu evet kafamda kiyle karşıma gelen uyuşmayınca afalladım.
Sorun şu tabi zamana yayalım ama çocuk uzakta bunun ağırlığını yaşıyorum işini gücünü bırakıp geliyor yazık kalbi kırılmasın bide

Benim erkek kardeşim 23 yaşında ya, hem de tam sizin dediğiniz gibi baskın bir tip. Girdiği ortami ele geçirir, gerek duruşu gerek esprisi ile odak noktası olur. Ama gelip bana 6 aya evlenicem dese sadece gülerim, 3 hafta telden konuştuğu sadece 1 kez gördüğü bir kızla evlenicem dese, herhalde bekarlik başına vurmuş derim. Normal değil ilk görüşmeden evlilik muhabbetine girmeniz. Itici gelmediyse bir müddet daha birbirinizi tanımaya çalışın, sonra netleşir duygularınız zaten.

Ya uzak dediğiniz yer trenle 2 saat, arada bir siz de gidersiniz. Benim için çok büyük fedakarlık yaptı modundan çıkın öncelikle

Uzmanlar (onlar kimse bilmiyorum) diyormuşki aşıkken evlenmeyin aşkınız durulduktan sonra evlenin Çünkü insanların aşıkken davranışları ve karakterleri çok değişebiliyormuş falan filan, yani yanılmalar olmasın diye Ama tabi sizin durumunuz bundan biraz farklı hiç aşık olmadan evlenmeyi düşünmek Bilemedim hayattan beklentinize bağlı mutlu olup olmayacağınız bence.. Mantık evliliklerine saygı duyuyorum ama benim yapabileceğim bişey asla değil mesela ben tamamen aşk insanıyım

ben buralardaki sıkıntıyı anlamadım

yani adam ağır oturaklı davranmış sıkıntı olmuş ama efendi, düzgün karakterli vs demişsin

o zaman adamın ağır olması olağan değil mi

yani özgüvenli baskın değil derken ne bekliyorsun ki

adam ankara ya senin yanına gelmiş hadi şunu yapalım şuraya gidelim vs mi desin

zaten sabaha kadar yol gelmiş uykusuz sersem olmuştur muhtemelen

bir de beğenmediğin giyimini biraz açar mısın

belki de adamın giyecek başka giysisi bile yok bunu düşündün mü

nerede kalıyor maaşını ailesine vs gönderiyor mu bir fikrin var mı

23 yaşında bir adamdan ne giymesini beklerdin mesela zira adamı hem ağır bulup hem giyimini çocukça bulman bana çelişkili geldi

O kadar gençsin ki....
3 hafta telefonla görüşerek kimsenin kişiliğini çözemezsin. Birlikte vakit geçirmek, birbirini tanımak uzun zaman ister. Yıllarca flört eden insanlar bile evlenip aynı evin içine girince hüsrana uğrayabiliyor. Bence karar vermek için çok çok erken

23 yaşında bir erkek ne kadar baskın ne kadar karizmatik olabilir ki? Çocuk işte bildiğin.. İlişki olur da evlilik falan bunlar çok erken şu an bence. Bir erkeğin karakteri 30 dan önce oturmaz bana kalırsa

Tanıdıkça sevmek diye birsey var, önyargilari bir kenara birak derim. Belki içinden bambaska, hayran olunacak bir insan cikacak.. o cocuk su an utangacligin etkisinde biraz bu da bence cok guzel.

sizin yasiniz 24, onun yasi 23,
asksiz evlilik dusunulecek yaslar degil,
hic dusunmuyor musunuz, ya 3 yil sonra biri boyle gumbur gumbur carptirirsa kalbinizi.

ama ben kisisel olarak ilk goruste asktan ziyade taniyarak sevilecegine inaniyorum,
ilk goruste ask yasayan kisilerin cok cok asiri sansli olduklarini dusunuyorum.

İstanbul ile Ankara arası 14 saat mi
Sev yada sevmeden evlen diyemem. zamanla kim kimin ne olacağı belli olmaz ki..
Ha ayrıca çok sevince de ne olacağı belli olmaz.
Sevmeden evlensende belli olmaz tecrübe etmek lazım.
Yürüyerek gitmişse demek.

Sizin dediğiniz baskın ve karizmatik erkek 23 yaşında olmaz, şöyle 30 yaşına gelmiş olmalı aradığınız özellikler için.
İlk görüşte de insanlar aşık olabiliyor bence onlar şanslılar grubunda, ben eşimi zamanla sevdim, aşık oldum.

Aşk olmadan evlilik olur mu için daha çok gençsiniz, hele karşınızdaki henüz ergenlikten yeni çıkmış sayılan bir erkek, ecele etmeyin..

Bence, böyle uzaktan sürdürülen ve sadece arada kısa ziyaretlerle devam eden bir ilişkide evlilik kararı almak çok riskli. Evlenmeye karar vermeden önce en az 1 yıl gibi birbirinizi tanımanız geleceğiniz için çok faydalı olur.

Telefondan kimseyi tam anlamıyla tanıyamazsınız. Nişan, düğün planları yapmak için bence önce kendinize biraz zaman verin. Şöyle bir yıl geçsin bakalım kim nedir bir görün.

Aşka gelince... Bence kimse öyle filmlerdeki gibi deliler gibi aşık olarak evlenmiyor.Yani en azından evlilik için sadece aşık olmak yetmiyor. Geçmiş konuları okursanız deli gibi aşığım diyerek çevredekilerin uyarılarına bakmadan evlenen bir çok çiftin nasıl ayrılıklar yaşadığını görürsünüz.

Mutlu bir evlilik tesis etmek için birçok değişken vardır. İki kişinin biz aşığız demesi maalesef yetmiyor. İki kişinin kişilikleri, sorunlarla başa çıkma becerileri, ekonomik ve sosyal durumları, bireylerin kendi aileleri ile olan ilişkileri, karşılıklı aileler arası kültür farklılıkları vb.

Tabi ki tüm bu değişkenlerin mükemmel oranda olması beklenemez ama bunlar arasındaki farklılıklar sizin ilişkinizin geleceği hakkında fikirler verir. Siz bunları göz önünde bulundurmadan bir evliliğe adım attığınız da artık her şey şansınıza kalıyor.

23 yasinda adam bebedir daha yahu,evlenilir mi hic onunla? Kiyafetine gelene kadar tanimaniz gereken ne cok seyi vardir kimbilir.
3 hafta telefonda gorusup 1 kere yuz yuze gelmeyle hic bir seyini anlayamazsiniz. En azindan 1 sene gorusmelisiniz,uzak mesafe oldugu icin.
Bu arada cok buyuk bir iyilik degil 7saat git gel yapmak.

Ben konuşkan birisiyim ilk defa girdiğim ortamda bile ne kadar sıcak kanlısın vs denilir konuşurum muhabet ederim gülerim, suskunluk pek olmaz. Çekingen değilim rahatım diyebilirim.
Karşımda oturmasıyla kalkmasıyla garsona hitap şekliyle yürüme şekliyle karşıdan karşıya geçerken bile bana bırak yanındayım hissi veren güveni veren bi erkek istiyorum. Kasılmasın, çekinmesin isterim.

Giyim konusuna gelince ona o kadar takılmadım benim için önemli aslında giyim ama o kadar dert bi şey değil ben seçerim zevkime göre.

Ben ilk görüşte aşka inanmıyorum . İnsanı bence huyu sevdirir. O yüzden zaman vermelisiniz ki daha 1kere yüz yüze gelmişsiniz . Kıyafet değişmeyecek bir şey değil .
Bu zamanda en önemli şey güvenilir bir insan bulmak .

Bende böyle düşündüm hele ki kadın olmak çok zor değil mi ya?
Ben burdaki konuları da okuyorum yok aldattı yok beni sevmiyor yok eve gelmiyor. Boşanmalar vs ha belli olmaz iyi sanırsın kötü çıkar da. Göz göre göre de lades demek istemiyorum.
Belki burda cümlelerimle yansıtamıyorum ama böyle evinden işine giden mütevazi bi ailenin çocuğu. İşini gücünü almış ailem olsun yanımda ömür boyu seveceğim eşim olsun kafasında.
Anlarsın yani insanın konuşmasından hareketlerinden benim daha öncede tanıdığım ya da birlikte olduğum erkek arkadaşlarım oldu.
Hemen evlenmek konusuna gelince sene sonu gibi nişan yaparız devam edersek dedi bu bana göre yanlış değil ben uzun ilişkiler taraftarı değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…