Çok efendi düzgün karakterli eminim demissiniz ,emin olmayın evet evlilik fikriyle ciddiyetle başlamak güzel ama bu kadarı çok erken . İnsanlar öyle uzaktan telefonda tanınmaz . Ayrıca çekingen tavırlı olması onun sizden etkilendiğini gösterir o yüzden davranışlarını yüksek otokontrolle yapmaya çalışmış.
Açıkçası ben ağzı çok laf yapan erkeklerden eş sevgili olarak biraz korkarım ilk zamanlarda çekingenlik iyidir.
İnsanlara guvenebilirsiniz ama her daim temkinli olun
Öncelikle sadece senin için ankaraya gelmiş olması çok büyük bir olay değil. Sanrım çok fazla ilişkin olmadı seninde. Bunu o kadar büyütme, insanlar hatunlar için kıta değiştiriyor. İkincisi aslında kendini hayal kırıklığına uğratan sensin. Konuştukların ve resimler üstünden ona bir karakter çizmişsin, I karakterden hoşlanmışsın. Ama o gerçek bir insan. Hayatın boyunca hiçbir zaman çizdiğin karakterde insanla karşılaşmayacaksın.
Kafa yapım uyuyor ki bu nadir olan birşey yazdığını okudum. Tam olarak konu bu. Bunu bulmak çok zor. Kafa yapın uyuyorsa, seni el üstünde tutuyorsa, ana kuzusu değilse, sorumluluk bilinci varsa o insandan iyi eş olur. 3 hafta çok kısa tabi karar vermek için ama yinede değerlendirmen lazım.
Şimdi yapman gereken şu; kafandaki profili sileceksin. Atıyorum Ahmetse adı, Ahmet şöyle giyinir yerine Ahmet nasıl giyiniyor diye öğreneceksin. Neler seviyor, ne izliyor, nerelere gidiyor sıfırdan öğreneceksin. Baktın sana uyuyor o zaman yola devam. Ayrıca belki günlük hayatında ağır giyinen biridir ama sen spor yada günlüksündür sana uymaya çalışmıştır, belli olmaz. Sorabilirsin bile resimlerde ağırdın ama yanıma spor geldin, iş harici spor musun diye :)
Takıldığım tek yer burası olduya direkt buna takıldım. istdan ank ya 14 saatte geliyorsa işin iş konu sahibesi:)
Ya uzak dediğiniz yer trenle 2 saat, arada bir siz de gidersiniz. Benim için çok büyük fedakarlık yaptı modundan çıkın öncelikleBen bu siteyi bunun için çok seviyorum çok yardımcı oldunuz cümlelerinizle hah dedim aynen içimi okudu :)
Sorun bu evet kafamda kiyle karşıma gelen uyuşmayınca afalladım.
Sorun şu tabi zamana yayalım ama çocuk uzakta bunun ağırlığını yaşıyorum işini gücünü bırakıp geliyor yazık kalbi kırılmasın bide
Uzmanlar (onlar kimse bilmiyorum) diyormuşki aşıkken evlenmeyin aşkınız durulduktan sonra evleninMerhaba herkese. Burda gerçekten çok mantıklı akıllı kişiler var herkesin yorumu fikri benim için çok değerli şimdiden teşekkür ederim.
24 yaşındayım üni mezunuyum atanmak için uğraşıyorum.
Birisi benimle tanışmak istedi arkadaşımın nişanında görmüş ama ben onu görmedim. Kendisi ist yaşıyor polis.
Ben ankara dayım. 3 hafta kadar konuştuk acaip güzel anlaştık hem eğlendik hemde çok ciddi planlar yaptık görüşmeden bi anlamı yok dedim her seferinde ama çok da etkilendim. Neyse 3 hafta sonunda sırf benim için çıktı geldi 14 saat yol çekti. Çok düzgün efendi sadık bana aşırı düşkün olabilecek biriisi.
Yalnız karşıma gelince bi şey fark ettim sandığım kadar özgüvenli, baskın biriisi değil biraz da giyimi vs çocukça geldi konuşurken ki heyecanım söndü ama tam anlamıyla hayır olmaz yapamam demedim.
Ben daha kıpır kıpır konuşkan pratik bi tipim ama o ağır durıyor telefonda konuşurken öyle değildi halbuki.
Sonuç olarak içimdeki heyecan söndü aşık olacağımı düşünmüyorum ama evlilik açısından baktığımda gözünün içine bakacak seni her anlamda düşünecek kırmamaya özen gösterecek birisi. Çok efendi, düzgün karekterli bundan eminim.
Sorum şu, sizce onunla ciddi adımlar atmak için devam mı etmeliyim? 5 6 ay sonra nişan yapmak istiyor. Evlilik nasıl bi şey bilmiyorum zaten öyle çok aşık olarak evlenmiyor mu insanlar? Önemli olan size değer veren sevip sayacak birisi olması mı?
O kadar yolu çekip yanıma gelmesi beni çok etkiledi onu da böyle elimin tersiyle Red etmek istemiyorum her zaman insanın karşına iyi niyetli biriisi çıkmıyor.
Ve onu kesinlikle üzmek istemiyorum.
Peki sizce ben şimdi ne yapıcam??
Yalnız karşıma gelince bi şey fark ettim sandığım kadar özgüvenli, baskın biriisi değil biraz da giyimi vs çocukça geldi konuşurken ki heyecanım söndü ama tam anlamıyla hayır olmaz yapamam demedim.
Ben daha kıpır kıpır konuşkan pratik bi tipim ama o ağır durıyor telefonda konuşurken öyle değildi halbuki.
Çok efendi, düzgün karekterli bundan eminim.
Bi de bu yol meselesini fazla büyütmeyin gözünüzde, herkes yapar bunu yani ne varki büyük fedakarlık falan değilAma işte sonuçta aynı gün çekti 14 saat yolu kim yapar ki bunu
Merhaba herkese. Burda gerçekten çok mantıklı akıllı kişiler var herkesin yorumu fikri benim için çok değerli şimdiden teşekkür ederim.
Birisi benimle tanışmak istedi arkadaşımın nişanında görmüş ama ben onu görmedim. Kendisi ist yaşıyor polis.
Ben ankara dayım. 3 hafta kadar konuştuk acaip güzel anlaştık hem eğlendik hemde çok ciddi planlar yaptık görüşmeden bi anlamı yok dedim her seferinde ama çok da etkilendim. Neyse 3 hafta sonunda sırf benim için çıktı geldi 14 saat yol çekti. Çok düzgün efendi sadık bana aşırı düşkün olabilecek biriisi.
Sonuç olarak içimdeki heyecan söndü aşık olacağımı düşünmüyorum ama evlilik açısından baktığımda gözünün içine bakacak seni her anlamda düşünecek kırmamaya özen gösterecek birisi. Çok efendi, düzgün karekterli bundan eminim.
Sorum şu, sizce onunla ciddi adımlar atmak için devam mı etmeliyim? 5 6 ay sonra nişan yapmak istiyor. Evlilik nasıl bi şey bilmiyorum zaten öyle çok aşık olarak evlenmiyor mu insanlar? Önemli olan size değer veren sevip sayacak birisi olması mı?
O kadar yolu çekip yanıma gelmesi beni çok etkiledi onu da böyle elimin tersiyle Red etmek istemiyorum her zaman insanın karşına iyi niyetli biriisi çıkmıyor.
23 yaşında bir erkek ne kadar baskın ne kadar karizmatik olabilir ki? Çocuk işte bildiğin.. İlişki olur da evlilik falan bunlar çok erken şu an bence. Bir erkeğin karakteri 30 dan önce oturmaz bana kalırsaAslında sorun şu konuşmasından fotoğraflarından kafamda böyle baskın karizmatik bi tip canlanmıştı karşımda çok onu göremedim ama baştan aşağı zıttı değildi işte tam anlamıyla bu pısırık ezik diyemiyorum.
Tipine gelince de ayhı şey var fiziği gayet iyiydi ki benim için önemli bi bu. Ama yüzü kafa yapısı beni rahatsız etti.
Hislerimi göz önünde bulundurursam yanındayken işte bu demedim bi şey ezildi içimde işte kafam karıştı
Yürüyerek gitmişse demek.İstanbul ile Ankara arası 14 saat mi
Sev yada sevmeden evlen diyemem. zamanla kim kimin ne olacağı belli olmaz ki..
Ha ayrıca çok sevince de ne olacağı belli olmaz.
Sevmeden evlensende belli olmaz tecrübe etmek lazım.
Merhaba herkese. Burda gerçekten çok mantıklı akıllı kişiler var herkesin yorumu fikri benim için çok değerli şimdiden teşekkür ederim.
ben buralardaki sıkıntıyı anlamadım
yani adam ağır oturaklı davranmış sıkıntı olmuş ama efendi, düzgün karakterli vs demişsin
o zaman adamın ağır olması olağan değil mi
yani özgüvenli baskın değil derken ne bekliyorsun ki
adam ankara ya senin yanına gelmiş hadi şunu yapalım şuraya gidelim vs mi desin
zaten sabaha kadar yol gelmiş uykusuz sersem olmuştur muhtemelen
bir de beğenmediğin giyimini biraz açar mısın
belki de adamın giyecek başka giysisi bile yok bunu düşündün mü
nerede kalıyor maaşını ailesine vs gönderiyor mu bir fikrin var mı
23 yaşında bir adamdan ne giymesini beklerdin mesela zira adamı hem ağır bulup hem giyimini çocukça bulman bana çelişkili geldi
Ben ilk görüşte aşka inanmıyorum . İnsanı bence huyu sevdirir. O yüzden zaman vermelisiniz ki daha 1kere yüz yüze gelmişsiniz . Kıyafet değişmeyecek bir şey değil .
Bu zamanda en önemli şey güvenilir bir insan bulmak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?