evlilikte ayrı yatmak

Biz hiç ayrı yatmayız. Doğum yaptığımda bile ayrı uyumadık. Horlama tedavi edilebilir bir şey diye biliyorum. Bizde de var horlama sorunu ama bunun için yatak ayırmaya niyetim yok hiç olmadı. Bu biraz yapısal bir şey. Ben rahmetli annemden öyle görmüştüm kavga da etsen yatak ayrılmaz derlerdi hep. Misal biz de tartışsak eşim yatağa gelene kadar huzursuz olurum o gelince rahat uyurum. Benden uzaklaşmayacak hissi veriyor bana. Eşim de bensiz uyuyamaz pek. Sizin sorununuz kavga etmeniz soğukluk girmesi aranıza bence. Horlama falan değil.

anladım canım
inşallah hersey yoluna girer
kavga edince ayrı yatmak doğru değil tabi.

eşimin anne babaıs tamamne ayrı hayat sürüyorlar aynı evde,
tamamne ayrı,
ben bildim bilelei böyleler yıllardır da böylelermiş...
eşime normal geliyor bu durum

O doktora gitmiyorsa kulak tikaci falan kullanin yada kameraya cekin izlesin ne kadar rahatsizlik verdiğini ayri yatmak çözüm değil bu sekilde evliliği sürdürmek cok zor olmalı...

Hiç normal değil,insan günün yorgunluğunu stresini eşinin yanında atmalı.xocuklardan bazen ayri yatınca çok geriliyorum ben.ayni evde özlemek zor.

Siz arayı çok acmissiniz sogumussunuz.ya bir yerden başlayın bir gece gidin sarılın yatın ya da dayanabiliyirsaniz akışına bkrakin

Anladığım kadarıyla yatağı terkeden sizsiniz. Keşke bunun yerine çözüm bulsanız. Biz burun bandı denedik olmadı, sonra nane yağı bulduk tavsiye üzerine. Şimdi 1 damla onu sürüp yatıyor 2-3 saat sesi çıkmıyor burnunu açtığı için o sırada da derin uykuya dalıyoruz sanırım çok etkilemiyor. Çok rahatsız olursam da dürtüyorum yan dön diye, yataktan çıkıp gitmiyorum.

O doktora gitmiyorsa kulak tikaci falan kullanin yada kameraya cekin izlesin ne kadar rahatsizlik verdiğini ayri yatmak çözüm değil bu sekilde evliliği sürdürmek cok zor olmalı...
kulak tıkacı kullanıyourm aynı yatakta yatınca her yer kulak tıkacı, bıktım artık başımı çok ağrıytıyorlar,
videoya çektim biliyor görüyor,
kedi gibi yatmasını bekliyormuşum!!!!!!

Vallahi bende yeni doğum yaptım. 5,5 aylık bebeğimiz. Hamile kaldığımdan beri ayrı yatıyoruz. Şimdide bebeğimiz gece uykusu kaçmasın diye yatakta uzanarak emziriyorum diye birlikte yatmıyoruz. yaklaşık 1 yıl oldu... Ama hiç bir sıkıntımız yok ilişkiniz iletişiminiz nasıl aslında belirleyici olan bu. Hem ayrı yatıp hem soğuksanız büyük tehlike önlem almalısınız.

Ayrı yatıyorsanız demekki yalnış giden birşey var.konuşup sorun neyse halledilemz bir sorunmu var ?böyle dahada soğukluk başlar ve biter evlilik bence. Kavga olsada ayrı yatılmamalı

6 yıl çok uzun bir süre. Biz kavga edince ayrı yatardık. Evlilik danışmanına gidiyoruz. Ayrı yatmayı yasakladı.
Horlama için de neden bu kadar zaman doktora gitmediniz?

Eşim kendisi grip olduğunda ayrı yatar bana bulaştırmamak için.. Gerekliliklerde olabilir (bebek,hamilelik,hastalık) ama ben de pek doğru bulmuyorum genel olarak ilişkiyi bozduğunu düşünüyorum.. Tabi istisnalar olabilir saygı duyuyorum.

ayrı yatan karı kocaların arasına her gece bir prinç tanesi kadar allah sogukluk verirmiş

git gide eşler bir birinden uzaklaşır böyle oluncada , bir şekilde tadavi olması lazım eşinizin

Horlama için doktora gitmeli
Ayrı yatmak bana göre evlilikle bağdaşmıyor.
Küslükte de birlikte yatarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…