evlilikte ayrı yatmak

ben çok horluyorum eşim diyo çocuğu uyandircaksin diyo
dürtüyormuş defalarca. napsin adam bana katlaniyo.
kilo var ondan oluyo.

Bence artık konuşmanın vakti gelmiş. Güzel bir yemek hazırlayın, sizde hazırlanır ve konuşmak istediğinizi söyleyin.Sakin bir şekilde tüm isteklerinizi söyleyin.
Çözum bulmaya çalışın. Tedavi olur. Benim eşimden botlar arada durterim şeklini değiştirir susar.( Ama sizinki kiziyormus)

Gerginliğin izin sebebi ayrı yatmaniz olduğunuzda düşünüyorum. Yani başlangıçta sarılıp yatınca , sonra ayrılmadan sorun yok. Ama başlangıçta sarılmak benim tum negatif enerjiyi alıp pozitif enerji çeviriyor. Ben böyle düşünüyorum.
Artık konuşmalısiniz. İns cozum bulursunuz

anlattığın şeyler çok çok güzel......
keşke ben de böyle bi evlilik yaşayabilseydim
Umarım yaşarsın her evde sorunlar var inan çeşit çeşit kimine görü küçük kimine göre büyük önemli olan beraber çözmek herkesin kusuru var kimse 4\4lük değil onunki de horlamak olsun millet ihanet yüzünden yatak ayırıyo en azından sizinki çözümsüz değil eşin tedavi olsun bak benim burnumda hem kemik hem et vardı alerjiden tıkanınca griple derken arada horluyodum eşim asla bişey demezdi ben utandım hep soruyodum o duymuyom desede yerin dibine giriyodum ocakta ameliyat oldum rahatladım nefes alış verişim bile o kadar rahatladı ki artık uyurken ağzımı kapatabiliyorum eşinlede konuşun halledin iban birlikte sarılıp uyumak çok güzel sevdiğinin nefesi yanında huzur veriyo kendinizi bunlardan mahrum etmeyin

6 yilin sonunda durumu sorgulamak da ilginc bence. zira insan artik bu sekilde yasiyor ve boyle normal kabul ediyor ki 6 yildir boyle duzen surdurmus...

Bizde ayrı yatıyoruz. Otele gittiğimiz de de bir yere gittiğimiz de de ayrı yatıyoruz. Bir sorun degil en azindan benim için. Sebep horlama.

Bence olmaması gereken bir şey bu. Bu kadar süre ayrı yataklarda yatmak beni huzursuz ederdi

Tartışsak da beraber yatarız, yatak ayırmadık hiç.. Geçenlerde eşim arkadaşına gitmişti yatıya, gece yanımda kocaman bir boşluk hissettim uyuyamadım

6 yıl çoooook uzun bir süre bence..

Benimde esim cok horluyor inanmiyordu sesini kayit etdim dinletdim sabah.kendide sasirdi ne kadar kotu horluyormusum.Ama asla odayi degistirmeyi dusunmem basini saga sola yaparim yastigini duzltirim horlamasini kesene kadar durmam )

Her kavgamızda trip atıp yatağa terk eden kocam var. Her kavgada anlattım yapma etme diye anlamadı 1 senelik evliyiz.
3 gün önce kavga ettik şimdi ben ayırdım yatağı.
Evet pişmanım ama olmuyor bir süre sonra insanın daha da zoruna gidiyor. ergen gibi trip atıp koltukta uyuması zoruma giderdi şimdi aynı şeyi bende yaptım. O da dün gece salon da uyumuş. Yapacak bir şeyim yok artık.

bunu neden yaparsiniz bic bilmem her konuda muhakkak oluyor bakin cok yarali bi kadin yaziyor buraya akil almak icin karsidaki insan yaraliyken aman da aman biz acaip duskunuz bir saniye ayrilmadik adeta cifte kumruyuza ne gerek var bunu mu soruyor bize soyle nispet yapat gibi yazmayin cok goze batiyor emin olun varsa oneriniz yaz gec yoksa bari boyle yazmayin

Benimki sadece horlamıyor, hem horluyor hem de kışın yorganı üstümden çekip kendine yorgandan kundak yapıyor :) yazın terliyor bi sarılıyor her yanım sırıl sıklam oluyor. Bu da yetmiyor uykuda konuşuyor. Hatta bazen bağırıyor. Bazen de ağlıyor 1.90 boyunda ve tüm yatakta yayılıp beni düşürdüğü de oluyor :) Ben geç yatarım o erkenden yatar. Çoğu zaman onun bu uyku sorunlarıyla beraber dalarım uykuya. Normalde başımda davul çalsalar uyanmam ama bazen benim bile uyanıp başka odada uyuduğum olmuştur.

Aynı şeyi düşündüm... Göze sokmak zaar.

Trip atan erkeğe en güzel önerim. İlgilenmemek. Ve hayattan keyif aldığını belli ederek yaşamak. Yani sabah yarım saat de olsa erken kalkıp egzersiz yapın, kitap okurken renkli kalemlerle altını çizerek okuyun, yemek vs. yaparken kulaklığı kulağınıza takıp müzik dinleyerek yapmak. Buna benzer şeyler. Adam kafasına saksı düşmüş gibi oluyor :) O orda trip atarken sizin keyfinizin kaçmadığını görünce azalıyor trip huyu. Tecrübeyle sabit

Dediklerinize benzer şeyler yapmaya çalışıyorum bende şok aşamasında şuan tavizde vermek İstemiyor her halinden belli bakalım kim pes edecek. :)

Dediklerinize benzer şeyler yapmaya çalışıyorum bende şok aşamasında şuan tavizde vermek İstemiyor her halinden belli bakalım kim pes edecek. :)
Valla yerinde olsam mis gibi yatak odamı temizlerim, çarşafları değiştirir, duşumu alır, kremlerimi sürer, yayıla yayıla yatarım koca yatakta oh sefan olsun. Ona da şaşa kalır. Bırak ne kanepede yatıcan

Ben ayrı su aralar cocuklar hasta oldugu ıcın yatyrm
Onun harıcınde de yatardım
Var yok farkı yok bnm ıcın
Yıprandık artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…