- Konu Sahibi delikiz124
1.) Her alıntıyla igili bşy söylemek istiyorum: Bi kere erkek evi alıp gidemez, burda yasalarımız kadını koruyor, en azından ezdirmiyor. SiTaksidi evlilikte devam eden mülkü evlilikten önce üzerine yapsa dahi sizin söz hakkınız var. Bunu geçtim müstakbel Hayat arkadaşınıza olan güveniniz şaşırtıcı. Herkes hayal kırıklığı yaşatabilir ama bu kadar da paranoyak olunmaz.
2.)Tek maaş üzerine gider belirleme mantığı iyi ama neden erkeğin maaşı. Belki adam çıkıcak işten. Benim sözlüm özel sektörde ben kamudayım. Şimdi yarın bi gün o işten çıkarılsa ne olucak?
3.) O zaman çalışmayın ya, bence baya bi lafını yaptınız. Burda çalışan çok bayan var ama hiç bu kadar sözünü ettiğine rastlamadım. Bence sizde 31 yaşına kadar alışmış olduğunuz "haddinden fazla" özgürlük duygusu var. Gerçekçi olmak gerekir evlilik bazı alanlarda kısıtlar özgürlüğü. Göze alamıyosanız girmeyin derim bu yola.
4.) Hep söylemek istediğim şeyi söylemişsiniz. Konu sahibi nedense buna cevap vermekten ısrarla kaçınıyor ????![]()
Yok kaçmıyorum, böyle bi teklifte bulundum, öyle bişey yaparsan yüzüne bakmam dedi