- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Haydaa bu ne yahu hakketen senin durumda bir gariplik var gittiğin yeri kurutuyon kızım :)Ablacım teknisyenler var lise mezunu veya liseterk onlarda öyle ki... bi kaç arkadaş yorum yazmış bana sen ben ödeyeceğim hesabı diye atlıyorsunuz diye... Şey koyuyor teyze hala amca o kadar hesabımızı ödüyor kesinlikle hesap ödetmiyorlar elin adamı aaa teşekkürler diye kabul ediyor adamın gurursuzluğu...
Ya bugünkü birde kaç yıllık arkadaşım insan utanır ya kızlar bile kızlara ödetmiyor erkekler çok çakalAslında iyi olurmuş ama benum arkadasim lise terk. Portakal yuksek universitelerde okumuslarla gorusuyormus.
Ne yap biliyor musun ilk buluşmadaBen direk çocuğa cimri adam istemiyorum dedim :) Ya hep bana denk geldi herhalde eli açık olanda cimrileşiver ne bileyim...aynı duyguları da ben bugün yaşadım...
HahahahahahhHaydaa bu ne yahu hakketen senin durumda bir gariplik var gittiğin yeri kurutuyon kızım :)
Sanki en baştan senin parana geliyolar ben bunu yerim her türlü ohh diye düşünüyolar gibi hissetti bide.
Ama gene de hepsinin de o kadar olması çok garip,hiç mi senin için herşeyi yapacak biri çıkmaz karşına puff çok sıkıntılı valla,bi an benim başıma geldiğini düşündüm empati yaptım da amaan melbourne'a giderim ayol bende hahayt deyip kendimi doğaya canlılara filan verirdim heralde ümidi kesip he bide kk'de konu açıp hesabı bana kitliyolar ne yapmam gerek kızlar diye konu açardım
Ya bende sadece kendisininkini ödese iyi tüm hesabı ben Ödemiş oluyorum anne babam artık lütfen sen buluşmalara gitme moduna girdilerNe yap biliyor musun ilk buluşmada
Karşılıklı konuşurken bi anda telefonuna bak "inanmıyorum yaa" de gülümse
Oda nldu der
Bugün kankam da ilk kez biriyle buluştu çocuk memleketlisi bayadır da ısrar ediyormuş görüşmek için bende kankama bi şans ver belki çocuk kısmetindir dedim ikna oldu buluştu çocuk kasada kendi hesabını ödeyip çekilmiş arkadaşım şok olmuş resmen nezaketsizlik ilk buluşmada alman usulü yapan erkekte ne bileyim biraz şey.. çocuk kendi şansını yaktı cimri çıktı bildiğin. Ay o kadar da süslenmişti ya kıyamam de gül inceden mesaj ver yani karşındakine
O zaman kendininkini öde çekilYa bende sadece kendisininkini ödese iyi tüm hesabı ben Ödemiş oluyorum anne babam artık lütfen sen buluşmalara gitme moduna girdiler
Bugünküne nasıl sinirlendim arayıp söyleyeceğim galiba ayıp be utan diye ...O zaman kendininkini öde çekil
Benim x x x vardı de oda kendininkini ödesin
Arama benceBugünküne nasıl sinirlendim arayıp söyleyeceğim galiba ayıp be utan diye ...
Ya başka bir erkek daha vardı yazın starbucksa girdik denemek için benden olsun dedim adam aaa ne güzel dedi yiyici kızların bedelini biz mi ödüyoruz nedirO zaman kendininkini öde çekil
Benim x x x vardı de oda kendininkini ödesin
Ya adam hani çok zeki olur çok yakışıklı olur bir özelliği öne çıkar öyle biri değil ki , benle aynı boyda (1.7) bir tip. Diyorlar ya çok yakışıklı adamlar ödetiyor alakası yok.Arama bence
Görüşelim derse o zaman düşünürsün
Haha HarikaYa forumda flört,izdivaç bölümü açılsın da elbirliğiyle sana kraterlerine(kriter de evlilik programındaki ablalar böyle diyodu) uygun birini bulalım.
Madde 1 kesinlikle kızın elini cebinden çıkartmıyacak,pasaportu olan yurtdışına çıkarken benimle sorun olmasın,kazancı mazot parama yetsin böyle bir aday istiyoruz :)
Valla böyle düşünenler neyin kafasını yaşıyor manzara parası mı ödüyorlar inan anlamadımYa adam hani çok zeki olur çok yakışıklı olur bir özelliği öne çıkar öyle biri değil ki , benle aynı boyda (1.7) bir tip. Diyorlar ya çok yakışıklı adamlar ödetiyor alakası yok.
Hayatima cok kisi girmedi zaten bu gorustuklerimin 2 si okul arkadasim ilk sevgilim dedigim ve hala.sevdigim ilk gpruste askti. Okul arkadasimdi.Ya bugünkü çocuk allah korkusu olan , uzun yıllar benle ilgilenen kişiydi güya da babama da söyledim at çöpe gitsin dedi.
İkincisi de bu dediğiniz adamlarla internetten mi tanıştınız veya nerede ? İlk onlar mı davet etti ? Ben artık doğrudan cimri işen dünya ahiret bacımsın diyeceğim.
Çocuk da bir problem var mı diye yazmış bana ilk buluşmada elimi cebime attırmadı bende çevreye övdüm bunu ikinci de böyle oldu anlamıyorum diğer kızların hesabının tamamı her buluşmada ödeniyor anlamadım ya bir çözsem durumu ...Valla böyle düşünenler neyin kafasını yaşıyor manzara parası mı ödüyorlar inan anlamadım
Yakışıklı adamın gömdüğü hesap göze batmıyor ama çekici olmayan adama vurun kırbacı misali
Yazık valla öyle düşünenlere hayırlı işler diliyorum:)
Doğru demişler o arada telefona bak diyen de doğru demiş,o da olmadı deliye bağla kendini duvarlara filan bak mecbur kalsın ahahaa:)Haha Harikaşaka bir yana özelden Mesajlar aldım da sen ben öderim diye atlama demişler
Bana hep cimriler geldiği için... Bugün bir kahve parasını ödemeyen adam yarın nasıl uçak bileti alıp da yurtdışına gelecek eğer ben yurtdışıma taşınırsam merak ediyorum... Babamla anneme bıraktım ben beceremiyorum .Hayatima cok kisi girmedi zaten bu gorustuklerimin 2 si okul arkadasim ilk sevgilim dedigim ve hala.sevdigim ilk gpruste askti. Okul arkadasimdi.
Su direk cay soyleyen cocukla ayni bolum mezunuymusuz ama hiv tanimiyordum sadece adini duymustum mezun olunca okulun sayfasindan buldu beni facebookda konismaya basladik goristuk sonra gorusmeden once normal arkadastik 2 kere okulda karsilastik hatta selamlastik. Sonra gulum balim demeye basladi ne oluyor dedim asildi yani ama ilk bulisma fiyaskoydu.
Digeri su bir kahve parasini eli titreywrwk veren direk anasi gorucu geldi oglan askerdeydi 1 ay konustuk hersey cok guzeldi izne geldi gorustuk ve patladi.
Onum disinda internetten kimseyle gorusmuyorum 2 defa sans verdigim oldu ama gorusmeden engelledim. Simdiye kadar internetten kimseyle bulusmadim evde kalacagimida bilsem.bulusmayi dusunmuyorum.
Beyaz eşekli prens vir gun gelecek beni bulacak ama nasil henuz bilmiyorum :)
Ben sorun ilk buluşmada hesap sorunu olarak algılamıştım.Çocuk da bir problem var mı diye yazmış bana ilk buluşmada elimi cebime attırmadı bende çevreye övdüm bunu ikinci de böyle oldu anlamıyorum diğer kızların hesabının tamamı her buluşmada ödeniyor anlamadım ya bir çözsem durumu ...
İlk buluşma 10 lira tuttu iki çay ikincisi 30Ben sorun ilk buluşmada hesap sorunu olarak algılamıştım.
Her buluşmada erkek öder diye birşey yok ki ama.
1 sen ödersin 2 o öder
Yemeği sen ödersin kahveyi o öder veya tam tersi
Ben sürekli erkek ödese rahat edemem mesela
Ben ilk buluşma sorunu sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?