Merhabalar herkese sağlıklı günler diliyorum canlar. Yine sizlere akıl danışmaya devam. 2 yıllık evliyim. Eşimle şükür mutluyum. Beni el üstünde tutar benim mutluluğu ve isteklerimi hep kendinden önde tutar. Bana oldukça düşkün, bazen öpmekten bunaltır. Halimden oldukça memnunum. Bunları neden söyledim, soracağım soru için.
Eşim aileme asla saygısızlık etmez arar sorar hadi kalk gidelim özlemişlerdir bizi der. Bende o imajı verdiğim için aileme asla laf söyletmeyeceğimi bilir. Ailemde o imajı verdim eşime laf söyletmem. Ama annem tarafından sürekli laf yememe engel olmuyor tabi ki

Anneme göre eşime herşey anlatmamam lazım, ondan gizli birikmiş param olmalı, ailemle ilgili ona birşey söylememem gerekiyormuş ilerde bunu kullanırmış. Anne diyorum öyle bir saygısızlık yapmaz yaptırmam diyorum. Sende eşine laf söyletmiyorsun diyor. Belki hatırlayan hatırlar dedemin mektupları vardı. Eşim ben onlara bakarken görmüştü bunlar ne demişti. Ben de dedem mektup yazmışta onları okuyorum demiştim ama içeriğinden bahsetmemiştim o da sormamıştı zaten. Birgün hep beraber otururken laf dedemden açılınca annem eşimin mektupların varlığını bildiğini anlamış ve sürekli sen bizim ailemizin özelini neden anlatıyosun, ilerde bunları sana karşı kullanır diyor ama içeriğini anlatmadığımı söyledim. Eşimle ofisimizde muhasebeci kız çalışıyor ve ben yüksek lisans yaptığım için sürekli okula hocamla görüşmeye geliyorum. Bana ikisini yalnız bırakma kontrol et diyor. Ki eşimin çalışanlarına karşı tavrı nettir.
Sorum şu; eşime zaten bilmesi gereken şeyleri anlatırım ama ailemin bu derece ondan sır dolu bir hayatımın olmasını söylemesi bana yanlış geliyor sizlerin düşüncesini merak ediyorum.
[/QUOTE aile konularınız yani anneniz babanız dedeniz arasındaki herşey kendi ailenizi ilgilendirir. Anlatılmasını ve hani bir gün bana karşı kullanmaz rahatlığınıza dikkat etmenizi öneririm.... Hayat bu konu sahibi çok kesin emin olmayın bu konuda bazen bir kavgaya bakar.... Evlenince büyük aile olduk diyorsak da Bi yerde kimse kimsenin ailesi olmuyor yani damat oğlum kızım gelinim desekde herkes gerçek hayatta görüyoruz.... Buradada.... Annenizin gizli birikmiş para ve eşini kontrol et kısımlarını neden dediğini bilemem.... Anne sonuç da sizin kötülüğünüzü isteyerek demez bundan eminim nedense.. Her iki tarafın özelini birbirine anlatmamak yeterli diye düşünüyorum. Sonra laçkası çıkıyor fazla yüz gözlük Bi yerden patlayıp can sıkıyor