- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
Çok güzel anlatmışsınız su gibi. Ben sürekli eşimi kontrol ederek hayatı kendime zindan edemem karşılıklı sadakatimizi yitirirsek evlilik biter bunu hangi taraf göze alıyorsa o yanlışa sapar zaten. Bende kardeşlerimle olan diyaloglarımı anlatmam mesela ama erkek kardeşim eşimle dertleşir bir abi gibi ondan fikir alır eşime sorduğumda söyleyemem onla benim aramda der ve bu davranışı hoşuma gider. Para konusuna gelince kimine göre gizli birikim yapmak doğru kimine göre yanlış ama bu tamamen eşle ilgili birşey bence. Eşim benim kazandığıma göz dikmez. Sen kendine harca o senin kazandığın ister biriktir ister harca gez toz. Bu evi ben geçindirebilecek düzeydeyim der. Başkasının eşi maaş kartını alır vermez o başka. Tamamen kişisel
Haklısınız, bu işlerin kesin kuralı yok
Ben ablayım, kardeşlerim de eşimi abağey gibi görür, bazen akıl danışırlar ona hoşuma gider iletişimleri, bugüne dek kendimle ilgili çok şey anlatmışımdır eşime, çok yaramı sarmıştır ama bir gün bile bunları bana karşı kullanmadı, sende şöylesin demedi, çok dikkat eder incitmemeye, başka türlü bir adam olsa belki bende anne gibi düşünebilirdim. Yıllarca çalıştım, hep ayaklarımın üzerinde durdum, son bir iki yıl alerji problemim oldu, yorgunluğumda vardı, bırak işi ben seni bakabilirim dedi, bıraktıktan sonra maaş hesabını elime verdi, idare senin dedi, şimdi ben bu adama güvensiz yaklaşamam ama forumda çok okudum farklı hesaplar yapan eşler olabiliyor, insan davranışını evlilliğin durumuna göre ayarlamalı