• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte cinsellik

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
Merhaba kızlar
bi sorum olacak
cinsellik evlilikte ne derece önemli???
Olmazsa olmazmı?
Olursa herşey daha ılımlı mı olur?

Cinsellik her şey demek değil evlilikte ama
Oda önemli bir konu
Benim evliliğimde aşk sevgi saygıdan sonra gelir
tabi cinsellikde çiftleri birbirine daha çok bağladığıda doğru

evet hernekdar ikinci planda kalsada cinsellik hayatın kanunu olmazsa olmazı evlilik için
bence tabi önce cinsellik yolunda olucak çiftler mutlu olucak diğer şeyler zamanla oluyor

cinsellik olmazsa olmaz.. ama aşk ve güven yoksa da cinsellik olmaz, olsa da olmuş olsun diye olur sorunlu ve eksik olur.. ama cinsellik olmayınca da inanılmaz sorunlar olur.. Bunlar puzzle ın parçaları gibidir.. tamamlar Birbirini..

Evlilikte cinsellik şüphesiz önemli bir yer tutar, ancak cinselliği ailenin temeline oturtmak doğru değildir.Temel olan şey eşlerin fiziksel ve psikolojik ihtiyaçlar bakımından birbirini tatmin etmesidir.

Merhaba kızlar
bi sorum olacak
cinsellik evlilikte ne derece önemli???
Olmazsa olmazmı?
Olursa herşey daha ılımlı mı olur?

benim kendi şahsi fikrim saygı sevgi kadar cinsellikte çok önemli yer kaplıyor evlilikte önemli yani olmazsa olmaz bence sevmiyorsanız eger sevmeye bunu eglenceli hale getirirseniz sizin ve eşiniz için çokkkkkkkk

Dokunmak kadar sihirli bir iletişim var mıdır ki? Elini tutmak... Sarılmak... Elektrik alıp vermek. Kesinlikle sağlıklı evliliklerin temel taşlarından biridir.

Eşimi çok seviyorum.onunla yaptıgım her şeyi seviyorum yenı evliyim ama iş ona gelince.yapamıyorum.kasılıyorum.
Bu bitsin istiyorum artık.eşimi de bu konuda mutlu etmek istiyorum ama yapamıyorum

Bu her insana göre farklı bir değerdir bence...Cinselliği hayatımızın neresine oturttuğumuz önemli...Kimisi için olmazsa olmazdır kimisi içinse hiçbirşey...

Son düzenleme:
cinsellik benım için önemli değil ama mutlaka önem dereceside tasıyor neden dersenız vajinusmuslu arkadasım var cinselliği yok askda kalmadı sevgıde istekde paylaşımda azaldı sohbette... şimdi siz karar verin önemli mi değilmi..

duygular kadar cinsellikte ön planda sonuçta eşiniz rahat olmakta fayda var dokunmak ark dediği gibi süper bi duygu hele ki eşinizle tensel iletişim :D

Eşimi çok seviyorum.onunla yaptıgım her şeyi seviyorum yenı evliyim ama iş ona gelince.yapamıyorum.kasılıyorum.
Bu bitsin istiyorum artık.eşimi de bu konuda mutlu etmek istiyorum ama yapamıyorum

eşinizi mutlu etmek gözüyle bakmak yerine ikinizin de mutlu olcağına odaklanırsanız
daha rahat edersiniz bence.
ayrıca benim için cinsellik bi evliliğin en temel taşlarından bitanesi
saygı sevgi huzur kadar gerekli.

cinsellik evlılıkte en ön sırada olmalı.
ne kadar sevgı saygı aşk iletişim varsa bile yatak odanda rahat değilsen istemıyorsan sorun varsa
bu eşlerin birbirinden soğumasına neden olabılıyor.

bu işler adamı geriden şişler :27:

her ilişkiye göre değişiyor bence bende evliyim ve cinsellik bizim hayatımızda pek fazla önem tutmuyor,eşimde cinselliğe karşı çok istekli biri değil yani demem o ki..çiftlere göre değişiyor.kimi çok önem verir ama önem vermeyenler içinse olmasada sorun olmuyor..

sımdı buda sorumu:)tabıkı cınsellık evlılıgın olmazsa olmazlarından bıtanesıdır ozellıkle bır erkek ıcın..

eşinizi mutlu etmek gözüyle bakmak yerine ikinizin de mutlu olcağına odaklanırsanız
daha rahat edersiniz bence.
ayrıca benim için cinsellik bi evliliğin en temel taşlarından bitanesi
saygı sevgi huzur kadar gerekli.

Haklısın Amonra.

Terazi iyi dengelenmeli; cinsel hayatı iyi olan bircok ciftin evinde huzur yok. Bir keseye manevi değerleri (sevgi saygı vs) koyarken diğer tarafta da cinsellik, ten uyumu vs gibi seyler olmalı.

Ayrıca amonranın dediği gibi onu mutlu etmekten ziyade ikiniz de mutlu olmalısınız. Senin gösterdiğin özeni o da göstermeli.

sımdı buda sorumu:)tabıkı cınsellık evlılıgın olmazsa olmazlarından bıtanesıdır ozellıkle bır erkek ıcın..

Back
X