Evlilikte cinsellikten soğuma.

Bence sorun cinselliği çiftlerin mecburi görmesi, görev gibi bakması. Şurada bile herkes eşim için yapıyorum sen de yap yazmış. Bu nasıl mantık? Cinsel isteğiniz yoksa kendinize saygınız olsun. Olayı merkezden çözmeyi deneyin. Siz yorgun olduğunuzu söylüyorsunuz. O zaman ev işi için yardım isteyin eşinizden. Sonra kahveyi birlikte için. Cinsellik evlilik için elbette önemli. Ben istemiyorum olmasın, ben istiyorum olsun diye bakılamaz. Birbirinize anlayış göstereceksiniz. Siz diyorsanız ki ben aseksüel bir hayat istiyorum ya da isyordum bunu evlenmeden önce paylaşacaktınız. Ona göre bir yol izleyecektiniz.

Soguma demissiniz ama bu resmen istememek yani siz erkekleri ne zannediyorsunuz surekli sizi boyle kabul edebilirmi bu adam bu muameliyi gorecek ne yapti size inanin uzun vadede evlilige cok buyuk hasari olacaktir. Sonra buraya kocam beni iatemiyor diye konu acarsin.

ya da başka kadınla ilişkisi var da olabilir.

Cinsellik esinizin istemesiyle zoruyla olacaksa olmamali.Sirf esiniz istiyor diye yaptiginizda siz hissiz kaldiginizda kendisinin tepkisi olmuyor mu? Rol yapmak zorunda kalmiyorsunuzdur umarim.
Isteksiz olan partner istekli olan taraf icin hayal kirikligi olabiliyor.Ben olsam isteksiz partner yerine hic olmasini tercih ederdim.
Siz mutlu olursaniz esiniz de mutlu olur.Evin rutin isleri hic bitmez.Dolayisiyla kendinize,esinize zaman ayirin.
Cinsel anlamda kendinize,esinize faydali olabilecek cözümler üretmelisiniz.Gerekirse cinsel istegi arttirici ilac,damla vs. Arastirin.
Cinsellik önemli.Biseyler eksik cinsellik tamamsa evlilik bir sekilde yürüyor.
Ama her sey tam cinsellik eksikse üzgünüm firtinali,bulutlu yani.

Kendinizi haklı görmeniz yanlış bana göre.
Evet evlilikte kimse her an her şeye hazır olamaz tamam da sürekli bu düşünce içinde olmanız çok yanlış.
Eşinizle konuşup üzerinizdeki iş yükünü azaltabilirsiniz mesela.
Böyle bir şeyi adam sizinle yaşamayacaksa kiminle yaşayacak?
Sokaktan geçen kadından mi talep edecek bunu tabi ki sizden talep edecek.

Hamileyken ve lohusalik döneminde anlarim ama normal zamanda yorgunum istemiyorum bahanesi sacma.

Insan bırakın esini sirf kendi psikolojik sagligi icin bile cinsellige belli bir zaman ayirmali.

Bence sizin psikolog ile görüşmeniz gerek,yani belki aseksüelsinizdir de bu durum sizi psikolojik olarak yoruyordur.

Cinsellik çok önemli. Sanırım tatmin olmuyorsunuz bu işten. Üzücü. Evliliği evlilik yapan en önemli dinamiktir. Erkekler için de fizyolojik ayrı bir ihtiyaç. Uzun süre olmayınca kasık ağrısı çekiyorlar. Eşinizle bu konuyu konusmalisiniz. Erken boşalma sorunu mu var? Zevk aldığınız şeyleri bilmiyor mu? Oldu bittiye getirirseniz olmaz o iş. Bilemedim hasılı bu düşünce anormal. Şimdiye kadar hiç zevk almadıysanız hormonlarınıza baktirmaniz gerek bence.

Sen kocanı istemiyorsun ev işi bahane. bunca evli çift var pek çok kadın ev işi yapıyor hepsi o işe zaman ayırıyor da sen mi ayıramıyorsun?
belli ki başka erkekte gönlün var.

mesela benim esim evde en ufak bir is bile yapmaz ben butun gun yemek bulasik herseyi yaparim temizledigim yerlere ayaklarini yikayip basar mutfagi temizlerim.bir sey yer tezgaha birakir cocugumuzda yok saat 12 ye kadar onun dagittiklarini toplarim.birde bu evi temizledikten.esim isten geldikten sonra yaptigim seyler.bende calisiyorum bu arada.esim ise koltukta dinlenir ben calisirken.ben yorgunluktan biterim saat on ikiyi gecer.dinlenmek icin gecerim.birlikte olmak ister.bende bana yardim etmesi gerektigini soyluyorum.artik bu istegini geri ceviriyorum.biraz daha vicdanli olmasini biraz yardim etmesini bekliyorum.farkina varmasini

Bu iş evlilikte yemek ve temizlikten çok daha önemli. Erkek bunları hoş görebiliyor ama cinselliği illa ki yaşamak istiyor. Eğer siz aseksüel iseniz evlilik yapmamanız gerekirdi. "Hemen cinselliği koşmak kendimi aşağılamak olur" demişsiniz. Acaba bilinç altınızda bunu pis bir şey olarak mı görüyorsunuz?

Sen kocanı istemiyorsun ev işi bahane. bunca evli çift var pek çok kadın ev işi yapıyor hepsi o işe zaman ayırıyor da sen mi ayıramıyorsun?
Bu cok agir bir itham ..
Zaten bunun yanlis oldugunu fark etmis ki konu açmış .

Ben de konu açanla aynı duygulara sahiptim ama başkasında gönlüm yoktu hemen de nasıl çözdünüz olayı ne alaka ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…