- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
- Konu Sahibi Pptyalardasolar
-
Bu cok agir bir itham ..
Zaten bunun yanlis oldugunu fark etmis ki konu açmış .
Ben de konu açanla aynı duygulara sahiptim ama başkasında gönlüm yoktu hemen de nasıl çözdünüz olayı ne alaka ya
Benimki de kısa süreli değildi aynı duyguları yaşadım ilişkiye girmek istemiyordumkısa süreli bişey değil bu.
Benimki de kısa süreli değildi aynı duyguları yaşadım ilişkiye girmek istemiyordum
Yazinin altında şikayet et yazısı var ordanBu ne yav nasıl kibleniyor bu arkadaş
Ya bi gitkiblenecek ne var ev işi bahane edilerek cinsellikten uzak durulmaz. başka bir sebep var belli ki en yakını da bu.
Ya bi git
Reddetmiyorsun ama hoşlanmıyorsun da böyle bir şeyişte demek ki sen de kocana ısınamamıştın. fiziksel bir sorun yoksa evli bir kadının kocasını reddetmesi neden?
evlenirken o işin olacağını biliyordunuz.
Genelde boyle olmasi size iftira atma hakki tanimazolabilir genelde bu konuların altından başka şeyler çıkıyo.
Genelde boyle olmasi size iftira atma hakki tanimaz
Hı hı evet ..Sen kocanı istemiyorsun ev işi bahane. bunca evli çift var pek çok kadın ev işi yapıyor hepsi o işe zaman ayırıyor da sen mi ayıramıyorsun?
belli ki başka erkekte gönlün var.
ben kimseye iftira atmadım.
Bende baska bir sorun var dedim ama saglik problemi kastettim yada kocasiyla ilişkisini, siz resmen kadinin namusuna laf soylemissiniz baska biri var belkide en yakini vs diyerek ve hala iftira atmadim diyosunuz ayip yahuben kimseye iftira atmadım.
OhaSen kocanı istemiyorsun ev işi bahane. bunca evli çift var pek çok kadın ev işi yapıyor hepsi o işe zaman ayırıyor da sen mi ayıramıyorsun?
belli ki başka erkekte gönlün var.
Peki bu evliliği neden devam ettiriyorsun o zaman o adama üzüldüm açıkçası sevmiyorum istemiyorum diyosun.. bu hayatı ona niye zindam ediyorsunAynı durumdayım malesef. Sevmiyorum hep böyleydim ama çocuktan sonra iyice uzaklaştım. Aksi gibi fazlasıyla önem veren bi kocam var. Evde köşe kapmaca oynuyoruz. O kadar çok reddediyorum ki ben onun yerinde olsam bi daha beni istemem yani. Bazen kötü şeyler de söylüyorum. Ama adam pek küsen kırışan biri değil işte. Bazen küsse de bi süre rahat etsek diyorum. Normal olmadığımı biliyorum. Burda böyle istekli bu konuda hevesli olan kadınları görünce imreniyorum, hatta şaşırıyorum. Bazen konu açılıyor yaeşim isteksiz diye kadınlığımı anlamıyorum falan diye, bana çok anlamsız geliyor, gerçekten bi kadın bunu dert edebilir mi diye, çünkü bende bu duygu yok. :)))
Ortalama erkek bu kadar uzun sure sabretmez, dogasina aykiri yani. Ev isinden dert yaniyosan ok haklisin ama o ev islerinide bu sayede yaptirabilirsin.
Esime camasirlari toplarmisin dedim toplamiycakti, az bi cilve yaptim diyo nereye istersin camasirlari toplamis:) ha aramizda bise yasanmadi gunduz vakti bebeler evde zaten:) ama o gaz ona yeter simdilik:)) buna kadinligini kullanmak mi deniyo bilmem ama bolede isleyebiliyo
Camasirmis 5 cesit yemekmis takmazki her erkek.. aksama corba ekmek yedir ama her anlamda doyur herifi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?