Evlilikte cinsellikten soğuma.

Ev işi yemek temizlik cocuk yapan bir tek sizsiniz tabi cok yoruluyosunuzdur..demek dışarda çalısıp birde evde işi yapsanız boşancaksınız..cinsellikle ev isinde yorulmanin ne alakasi var yahu...cinsellik yasayanlarinda evini p...k goturmuyor..bence baska sorun var

Çocuk faktörü nasıl etki ediyor bilemem ama yorgunluk hakikaten seks isteğini bitiriyor. Geçen yıl aşırı yoğun çalıştığım zamanlarda ben de bir de buna mı zaman ayırıcam hissi olmuştu. Hatta lan ben soğudum galiba bu işten bitti herhalde diye düşünüyordum. Ama işleri hafifletip yeterli kafa dinleme uyuma doygunluğu olunca neyse ki seks gözüme yeniden güzel eğlenceli gelmeye başladı. Muhakkak kendinize zaman yaratın arkadaşlar da söylemiş eve birini alın ev işleri için onun yaptığı kadarıyla yetinin aşırı titiz olmayın işten dönünce tek yaptığınız aileniz ve kendinizle zaman geçirmek olsun. Bedensel bir hobi bulun ve vücudunuzu uyandırın yürüyüş evde yoga yapmak gibi. Yatak kıyafetlerinizi iç çamaşırlarınızı daha seksi hale getirin bunu eşiniz için değil kendinizi ayartmak için yapın cidden işe yarıyor. Erotik aşk romanları okuyun ve izleyin grinin elli tonu gibi olanları diyorum. Bir de seks isteği çoğu zaman seks yapmaya başladıktan sonra gelir; yatakta çocuk uyuyunca salonda oynaşın eşinizle birbirinize dokunun seks yapıcam diye kendinizi programlamadan yapın bunları. Kocanızın ihtiyaçlarını düşünüp kendinizi ikna etmeyin kendiniz seksten zevk almaya odaklanarak düşünün bu konuyu. Yapmazsam kocam uzaklaşır gibi korku hikayeleri sizi iyice soğutur seksin ne kadar zevkli olduğumu hatırlayın vücudunuza hatırlatın.

çözüm bulmalısınız, aman keyfi bilir olmaz. size yapılsa bu durum hoşunuza gider mi? saygısızlıktır bence. ya kendi aranızda anlaşın ya da terapi alın.

ben kimseye iftira atmadım.
Bende baska bir sorun var dedim ama saglik problemi kastettim yada kocasiyla ilişkisini, siz resmen kadinin namusuna laf soylemissiniz baska biri var belkide en yakini vs diyerek ve hala iftira atmadim diyosunuz ayip yahu

Aynı durumdayım malesef. Sevmiyorum hep böyleydim ama çocuktan sonra iyice uzaklaştım. Aksi gibi fazlasıyla önem veren bi kocam var. Evde köşe kapmaca oynuyoruz. O kadar çok reddediyorum ki ben onun yerinde olsam bi daha beni istemem yani. Bazen kötü şeyler de söylüyorum. Ama adam pek küsen kırışan biri değil işte. Bazen küsse de bi süre rahat etsek diyorum. Normal olmadığımı biliyorum. Burda böyle istekli bu konuda hevesli olan kadınları görünce imreniyorum, hatta şaşırıyorum. Bazen konu açılıyor yaeşim isteksiz diye kadınlığımı anlamıyorum falan diye, bana çok anlamsız geliyor, gerçekten bi kadın bunu dert edebilir mi diye, çünkü bende bu duygu yok. :)))

Ortalama erkek bu kadar uzun sure sabretmez, dogasina aykiri yani. Ev isinden dert yaniyosan ok haklisin ama o ev islerinide bu sayede yaptirabilirsin.

Esime camasirlari toplarmisin dedim toplamiycakti, az bi cilve yaptim diyo nereye istersin camasirlari toplamis:) ha aramizda bise yasanmadi gunduz vakti bebeler evde zaten:) ama o gaz ona yeter simdilik:)) buna kadinligini kullanmak mi deniyo bilmem ama bolede isleyebiliyo

Camasirmis 5 cesit yemekmis takmazki her erkek.. aksama corba ekmek yedir ama her anlamda doyur herifi.

Aynı durumdayım malesef. Sevmiyorum hep böyleydim ama çocuktan sonra iyice uzaklaştım. Aksi gibi fazlasıyla önem veren bi kocam var. Evde köşe kapmaca oynuyoruz. O kadar çok reddediyorum ki ben onun yerinde olsam bi daha beni istemem yani. Bazen kötü şeyler de söylüyorum. Ama adam pek küsen kırışan biri değil işte. Bazen küsse de bi süre rahat etsek diyorum. Normal olmadığımı biliyorum. Burda böyle istekli bu konuda hevesli olan kadınları görünce imreniyorum, hatta şaşırıyorum. Bazen konu açılıyor yaeşim isteksiz diye kadınlığımı anlamıyorum falan diye, bana çok anlamsız geliyor, gerçekten bi kadın bunu dert edebilir mi diye, çünkü bende bu duygu yok. :)))
Peki bu evliliği neden devam ettiriyorsun o zaman o adama üzüldüm açıkçası sevmiyorum istemiyorum diyosun.. bu hayatı ona niye zindam ediyorsun

Ortalama erkek bu kadar uzun sure sabretmez, dogasina aykiri yani. Ev isinden dert yaniyosan ok haklisin ama o ev islerinide bu sayede yaptirabilirsin.

Esime camasirlari toplarmisin dedim toplamiycakti, az bi cilve yaptim diyo nereye istersin camasirlari toplamis:) ha aramizda bise yasanmadi gunduz vakti bebeler evde zaten:) ama o gaz ona yeter simdilik:)) buna kadinligini kullanmak mi deniyo bilmem ama bolede isleyebiliyo

Camasirmis 5 cesit yemekmis takmazki her erkek.. aksama corba ekmek yedir ama her anlamda doyur herifi.
:rapci::rapci::halay:

Back
X