Evlilikte çocuk etkeni

Çocuğunuzun bu şekil yetismesine niye göz yumdunuz ki
Bakıcı alsanız çok daha iyi olurdu

Umarım sizin için her şey güzel olur. Olumsuz bir şey yaşamazsınız inşallah. Yani kayınvalidelere göre de değişir bu durumlar. Artı eksi değerlendirme yapmak lazım. Mesela sevgi yönünden eksiği olmadı babaannesini çok seviyor onunlayken mutlu. Ama kimi çocuk bakıcıya bırakılırken mutsuz olabiliyor. Tabi düzgün bakıcı denk gelirse çok daha iyi. Xiaomi aldık ama mi store mağazasından. İnternete güvenemedik garanti ve satıcı konusunda. Bu ara çok indirim oluyor mi satıcısının da. Biraz takip edersiniz uygun alırsınız. Her şeyi toplamak gerekiyor ortada oyuncak bir eşya falan olmayacak. Haliyle evi de toparlamış oluyoruz. Ardına siliyorum hiç yorulmuyorum. O süpürürken tuvaleti banyoyu temizliyorum. Bence büyük rahatlık.

Çocuğunuzun bu şekil yetismesine niye göz yumdunuz ki
Bakıcı alsanız çok daha iyi olurdu
Maddi olarak sıkıntımız vardı birinci sebep buydu. Ben işe başladıktan 3 ay sonra da eşimin ayağı kırıldı. O 4 ay boyunca evde yatmak zorunda kaldı haliyle bakıcı falan hayal oldu. Yaşadığım şehirde tek tanıdık kayınvalidem ve görümcem. Ailem uzakta. Yani başka alternatif de yoktu.

Çok benziyor gerçekten yapısı. Bizim doktorumuz direk reflü demişti. Reflü yatağı kullandık, gece yarıları bile yedikten sonra yarım saat bekledik. Doktor mide kapağı sorunundan şüphelendi ama endoskopi yaptırmak istemedim ben. Ameliyat yapamayız büyüdükçe düzelir dedi o da bende hiç narkoz vermeye gerek yok dedim o zaman. Bu konuyu uzun süre çekeceğiz ama teşekkür ederim paylaştığın için bana umut oldun

Gece uykusuzluğu zor gerçekten,
gece uyumuyor olmanıza rağmen ikinci çocuğu düşünmüşsünüz gerçekten enerjiniz süper Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Evet haklisiniz benim bakıcı mi olacak yoksa babaanne mi bunu şartlar belirleyecek gibi görünüyor , peki wiwi olmadan nasıl çalışıyor mu robot süpürge, bide takılıp kalmıyor inşallah halılarda falan

Anladım zor olmus
Allah kolaylık versin

Gece uykusuzluğu zor gerçekten,
gece uyumuyor olmanıza rağmen ikinci çocuğu düşünmüşsünüz gerçekten enerjiniz süper Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Haha teşekkür ederim.
Aslında ikincisi korunurken oldu. Biz de gelene git demedik tabii
Eşimle beraber kendimizi en kötüsüne hazırladık '2 yıl birbirimizi idare ederim gerisi ışık' dedik, bakalım ne olacak.
Umarım uyuyan sakin bir bebek olur yoksa her gece ayrı bir zombi filmi çekeriz artık ailecek

Bunu söyleyince linç yiyorum ama bu gerçek bazı çocuklar huzursuzluk getiriyor uyku nedir bilmiyorlar sürekli ilgi manyağı oluyorlar ve mizmizlar eve Yıldırım gibi düşüyorlar sen ve eşin rahatına düşkün tiplerseniz yapmayın çocuğa da yazık.Biz beceremedik ben de çalışınca ben ona postalamaya o bana postalamaya çalıştı bir süre sonra da çocuktan kaçmak için k.cindan olmayan işler çıkarıp evden kaçmaya çalıştı.Sonra da bir kaşara aşık olup defoldu.Hayatini yaşıyor ergen gibi cocukluyken yapamadığı ne varsa yapıyor gezmek içmek arkadaşlar gırla ben de çocuk büyütüyorum işte

Haa eve kaynanayi sokmak da ikinci aptallığım oldu annemle sıkıntı yaşamadım ama bazıları kendi annesiyle de çakışıyor.Kaynanam geldi çocuğuma baktı evimi temizledi lohusayken baktı çok harika sonra da kredi çekip bana ev al yıllardır çocuğuna bakıyorum dedi.Alamayinca da kızılca kiyamet

Aman Allahım, kocanız olacak herife çok şey söylenir ama ... Allah yardımcınız olsun

Eve kv falan çağırmıycam anlaşılan, gerçekten ben şok

Allah sizi kurtarmış bence , çok üzüldüm inanın
Valla 30 yaşında dul çocuklu olmak benim yaşam hayalim değildi evliliği de çocuğu da bana yalvar yakar yaptırdı defoldu gitti sonra neyse burada mesele sizsiniz eşiniz sorumluluk sahibi yoksa rahatına düşkün bir bencil mi çocuğu millet öyle istiyor diye mi yapıyor ya i kendi egosu için.

Eşim evlendigimizden beri hiç baskı yapmadı çocuk için, çünkü hem eğitim hemde çalışma hayatım devam ediyordu, şimdi yeni yeni istiyor ama ailesi aşırı derecede istiyor torun, bende bazen korkuyorum diyorum acaba eşim de ailesi istediği için mi istiyor şimdi, genel olarak esim iyi bir insan, sorumluluk sahibi benden çok o düşer evin derdine market , fatularalar , ev eksikleri , yani ben alakadar olmam , maaş konusunda ikimizde ihtiyaçlara göre ortak şekilde paramizi kullanırız, bazen sizin gibi hanımları okuyunca telaş etmiyor değilim, çocuk bazen erkekleri evden uzaklaştırıyor, peki sizin eşiniz çocuktan hemen sonra mi bu hale geldi yani hiç mi öncesinde sinyaller vermedi

Evde rahatına düşkün olan benim genelde

Peki eşiniz normalde de ailesinin ağzına bakan biri mi? Biz öncesinde 5 yıl sevgiliydik çok sorun yaşamadık ailesi evlendikten sonra aramızı bozmaya başladı ama asıl kopuş çocuktan sonra oldu.Bir de çok küçük yaşta tanışıp evlendik hayatını yaşamak istedi bence keşke çocuğa yazık etmeseydi.Bastan beri hep gezeyim tozayim hevesi vardi bütün arkadaşları benden değerliydi

Benim eşim benden 7 yaş büyük , öyle arkadaşlarına bağımlı diyemem, bizde yeni evliyken ailesi rahat bırakmadı ama Şimdi daha iyiyiz, eşimle tartışa tartışa düzene soktuk bişeyleri, ailesi sürekli bizle iç içe olmak istiyorlardı, ben izin verseydim ailesinin ağzına bakacakti ama ben kıyametler kopardım şimdi ailesi de mesafeli duruyor biraz , şuan eşim çocuğa yardım edeceğini söylüyor ama ben yinede korkuyorum, çocuk olunca ailesine gün doğmasından korkuyorum, bu yüzden biraz daha uzağa taşınmayı düşünüyorm eylülde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…