Evlilikte çok yüz göz olunur mu?

Kendim yazmis gibi hissettim resmen :)) benimde 22 aylik ve 6 aylik iki oglum var
ayni sizin gibi 5 aydir yemek bulasik camasir temizlik kendimi heba ettim sonuc ayni
birde gorumcem demesin mi bizden sonraki nesilde is yok diye o gun bende salterler atti
Halbuki kendisinin 3 cocugu var aralari sanirim 4 yas hepsine kaynanasi bakti yemekten anlamaz, temizlikci cagirir
Bende dedim bundan sonra yok yapmiyorum sadece cocuk bakicam, her hafta temizlikci cagiragiz, yemek de istersem yaparim, her oglene yemek gondereceksin diye soyledim esime neredeyse 1 aydir geziyorum tozuyorum
Temizlikci gwliyo yemegim geliyo
Bosverin kendinizi yipratmayin esinizde kahvede harcayacagi parayi sizin icin harcasin siz harcamazsaniz baskalari harciyor

Alakası yok ama söylemeden edemeyeceğim, mama ilaç gibidir doktor tavsiyesiyle ve belirli ölçülerle verilir. Lütfen çevrenin ısrarıyla, bu çocuk aç demeleriyle mama vermeyin. Verdiğiniz her mama içeceği bir damla anne sütünden çalıyor ve sizin süt üretiminizi baltalıyor. Bu konuda la leche league sayfasından çok güzel bildiler edinebilirsiniz.

Erkeğe ne kadar çok saçını süpürge edersen o kadar çok kazık yersin. 2.5 yıllık Evlilikten bunu çıkardım maalesef.. o yatıp telefondan oyun oynarken gözünün önünde hamile hamile evi süpürüp balkon yıkıyorum iş bitince bana niye demedin diyor. 30 günün 26 günü ben yemek yapıyorum 4 gün yaptığı yemeği yemekten sayıp laflar sıralıyor.

Siz istediğiniz kadar uğraşın iyi niyetli olduğunuz sürece kötüsünüz... eziksiniz.

Canım ya yazımindan ćok şeker biri olduğun anlaşılıyor.
Sanki sen değilde eşin lohusa sendromuna girmiş.
Bir kırkınızı çıkarın bakalım belki düzelir

1 ay once dogum yaptin ve 2 cocukla alisverise bile sen mi gidiyorsun?

Heba etme kendini bu kadar.

Yapamam de. Yapma.

Ne yalan soyleyeyim sacini supurge eden kadinlar bana hic cazip gelmiyor. Evlilikte insan esini dengini secer. Kadinlar nedense kendini alcaltip adami yukseltmeyi seviyor. Olmaz ki. Eşi misin hizmetcisi misin belirsiz. Bence adam da bunun ayrimini artik kacirmis.

Sen her seye kosup kendini paralayinca adam diyor ki "mira paralanmaya musait biraz da ben paralayayim butun hayatimin stresini bundan cikarayim"

Kiymetin degerin kalmiyor. Cunku senin kendine vermedigin degeri sana kimse vermez.
Ne demek alisveris yemek isler iki cocuk sende, adam kahvede.

Tabii ki kendi dusunmesi gerekir asla adami hakli bulmuyorum ama dusunemiyorsa da siz dusundurtun. Yoksa olan size oluyor.

1 yasinda oglum var. Babasi bakiyor ben yemek yapiyorum. Veya ben oglumu parka goturuyorum babasi yemek hazirliyor.
Heleki 2 cocuk olsa... niye kendime bu eziyeti yapayim?

Dün eve geldi. Ev temiz cocuklar OK yemege sadece soslu makarna yapabildim. Ama ben yigilip kalmisim. Elim kolum kalkmiyor fark etti tabii. Zor bela yemek yiyebildim ama hic enerjim yok.
Buyuk oglani o uyuttu ben bebekle aksam yataga girdim buraya kadar hersey ok.

Sabah kahvalti tam bitti bebek agladi onunla ilgilenirken masayi yarim yamalak kaldirdi cocukla ilgilendi ve uykusu geldigi icin uyutmak istedi ama uyumadi.
Bebek agladi ben oglumla biraz oynayayim dedim inanin icim ciz etti. Hizmetci gibi bir anne gibi hissettim cunku.
Esim bebegi aldi yanimiza getirdi susmayinca ben aldim.
Konu konuyu acti ben nankormusum sofrayi toplamis ya
Dedim bir tepsiye biraz biseylee koydun goturdun gerisi masada tepside tezgahta bide isitilan yemegi dokersin sen diyorsun, yapmasaydin iyidi cocukla ilgilenmismis ya ben nasi yapiyorum dedim utanmadinmi iki elin bos iken yapmak istemedigin isi ben aglayan bebekle kucagimda yaptim filan
Bana sesini yukseltince bende bagirdim "sen kimsin nesinki benimle alay ediyorsun yuzumle seklimle dalga geciyosun kendin cokmu zayifsin dunya yakisiklisimisin nesin sen kimsin. Haya ediyorum saba kotu kelime kullanmayi ama sen cok arsizlasmissin agzinda hep kufur saygin yok ama nankor olan benim.iki gun once kufur edip kusturup yemegimi yedirmedigin gibi kendin yemissin hicmi icin sizlamadi bu kadin lohusa ac girdi yataga acliktan karnim agridi hayvan olsa bile insan acir ac birakmaz sen boylesin" dedim. Tabagimi dolaba koydu saniyordum ama cope ve dolaba baktim sonradan kendi yemis

Bebekle yataga girdim uzunca bir msj attim.
Ayni sizin dediklerinizden (kendinden vazgecen oncelikleri baskasi olana kiymet yok azla yetinen biriyim ama sen anlamiyorsun ben dort dortluk olsun istiyorum ama sen bana hor davranip bide hakaret ediyosun ben seninle evlenmeden oncede insandim isteklerim vs vardi artik yeter. Eve yardimci gelir cocuklarimdan kiymetli degil bende gezer tozar alir giyerim yerim icerim harcarim vs).

Kocan lohusa olmuş malesef. Yüz verme ilgilenme . 2 çocuk doğurup bakmak kolay gibi bide onun hareketleri seni bunaltmış iyice.

Maalesef eşlerde vurdumduymazlık var,, Biz ilgi isteriz sevgi isteriz ama onlar takılmıyor böyle şeylere, bazen uzaktan sevmek lazım galiba, Ama tabi ozaman da araya sogukluk giriyor falan, En önemlisi bırakın egosunu tatmin etsin, Cümlelerinizi onaylayıcı kullanın,,, Takdir edin, haklısın deyin, işe yarar genelde. Ne yazık kı ipler genelde bizim elimizde, Kadın daha verici, daha orta yolu bulan taraf... Zaman zaman olur kafanızda büyütmeyin...

yüz vermeyin muhatap olmayın
olmayın ki hatasını anlasın birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…