Evlilikte çok yüz göz olunur mu?

Mira_88

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.384
1.243
333
36
Merhaba herkese iyi pazarlar diliyorum

Gerçekten akıl almaya geldim lütfen yardımcı olun...
1 ay önce doğum yaptım ve dogru düzgün lohusalik bile yaşamadım. Yani hormonların verdiği etkiyle hele eşimin yanında aglamadım sızlamadım nazlanmadım. Bilakis, hep koşturdum evde 2 yaşında ki oğlumla ilgilendim, iki cocukla alisveris parka götürmek derken hayatıma devam ettim.

Eşim akşamları arkadaslariyla kahveye gidince bile laf etmedim(kahveye gittiginden eminim akrabalar/arkadaslar onunla oturup kalkiyorlar ve burda türklerin takilacagi baska ortam yok)

Ama ne yapsam adama batıyor.
Demin iyice zıvanadan çıktım.
Bebek kucagimdaydi telefon diger odada sarja takiliydi ve caldi. Esimde kahvalti masasinda oturmus yemiyordu tv izliyordu. Sana zahmet getirirmisin dedim, hic canim istemiyor ben iyiyim diyince bozuldum..yani biz boyle degildik ki.aynini ben yapsam benle konuşmaz bile.

Iyi ölmeden önce insallah aynini bende sana yaparim sen benden rica etsen ben sana canim istemiyormu derim dedim laf etmedi ama konu konuyu acti.

Cok duzensiz cok unutkan cildirtacak beni benimle agiz dalasi yapiyor sacma seylerden yola cikiyor sanki ben rakibiyim beni alt etmeye calisiyor ama sende soyle boyle yapmistin diyor cocuk gibi.
Mesela biraz kilo verdi ama pijama cok bol durdu arkadan sana yenisini alalim hayatim dedim kilo verdinya ben hamilelik kilolarim gidince benimkilerde boyle oluyo dedim oda bana guya beni alt etmek icin senin ustundekide cok kotu diyip tv izlemeye devam etti.
Halbuki kirici konusmadim etmedim sohbet esnasinda. Ama o döndü cocuk gibi laf soktu kafayi cevirdi kalakaldim

Ne sohbetime ne bi cift sozumu hak ediyosun dedim dayanamadim agladim yani karisik anlattim biraz bu olayin kisa özeti sadece.

Kac gündür boyleyiz beni cok cabuk bozuyor hic lafini esirgemiyor benim yuzum dusuncede guya toparlamaya calisiyor o kadar aptal seyler uzerinden tartisiyorki elde tutulacak seyler degil.

Sabah 6da evden cikar 5-6 gibi eve gelir elimden geldikce memnun ederim cinsellikte elimden su an geldigi kadar
Evin temizligi yemegi coluk cocuk...bana madalya tak demiyorum ama takdir etsen ölmezsin dedim.

Cevaplar için tşk ederim.
Kavga etmeye baslayinca bende cogu zamsn sakince"neydik ne olduk"a lafı getiriyorum ve bu onu düşündürüyor ama hala devam.
Gecen kizdirdi beni tam cocuklari yatiricam söylendim sessizce agladim. Ogluma diyo ki "oglum anan asabi bugun sakinlessin fln" ustune bagirdim birden " cinnetime sebbeb olup dalga mi geciyosun". Gozlerim yaş tabii. O napti. Güldü.
Hani kucuk cocuklar trip atinca buyukler siritir ya amanda aman der ya o edayla. Yemin ederim kafasina bisey aticaktim o an

Kendisi benden zayif benden guzel benden bakimli olsa yanina yakistirmiyor dicem... demin bebegi besigine koyunca ben hangi odaya gitsem pesimden geldi bana baktini anladim guya kontrol ediyo agliyormuyum diye

Sanki eşin her şeyi iyi yaptığın için sana uyuz oluyor gibi ya da onunla ilgilenmediğin için uyuz oluyor.

Sanki eşin her şeyi iyi yaptığın için sana uyuz oluyor gibi ya da onunla ilgilenmediğin için uyuz oluyor.
Iş yerinde cok yoruluyor kafasini sisirmek istemiyorum ama yemekten sonra kisacs gunumuzu anlatiyorum sonra bakiyorum dinlemiyor daliyor "seninle ortak bi yanimizda kalmadi sohbette etmiyosun" diyorum.

Yada beraber film/tv izleyelim diyorum ama arkadaslari aramis oraya gitmesi gerekiyormus. Ben bu teklifi yapincada yorum yapmiyor gidiyor yani israr mi edim yada kizayim mi ne tepki benden bekliyor
Bir cocukluyken senede cocuksuz gittigim 1veya 2arkadas kinasi vardi bana onu önüme getiriyor: ben arkadaslarla bulusuyosam sende kinalara gidiyosun diyor
Kina dedigin 1-2 defa oldu sen allahin her aksami nerdeyse cikiyosun diyorum.

Bunu dememe gerek yok o bunu anlayabilecek kapasitede ama resmen gerizekali gibi davraniyor hatirladikca sinirlerim geriliyor...kusura bakmayin bende ben dedim o dedi tarzinda yazip duruyorum

Acaba çocuklardan mı bunaldı ki?

Baslarda bende suphelendim ama cok cok az vakit geciriyorlar bende cocuklari o işten gelince yigmiyorum ustune. Bide ucuncu cocugun lafini ediyor

Bazı erkeklerin huy û böyle canım .. Benim eşimde böyle umursamaz kavgayı gürültüyü .. Ağlayinca gelir iki ağlama falan sonra bitti

Ahh kuzum ya yeterince sorumluluk var zaten üzerinde niye bu kadar yipratiyorsun kendini. Biraz kaçan taraf ol tartışmak istese bile cevap verme biraz.

Eşinizin canı sıkılıyor, eyvallah ettiğiniz için de devamlı nazlanıyor gibi geldi.
Bir süre eşinizle hiç ilgilenmeyin.ciddiyim yani, bir hoşgeldini esirgeyin mesela.yemeği yapıp kenara koyun , gerekmedikçe konuşmayın.
Bakalım tepkisi ne olacak bir de böyle deneyin

Deli mi nedir yA sanki kendi bebe doğurdu tövbe tövbe . Şunu anladım ve buradaki bayanlar bana bunu öğrettiler hiç mükemmel olmaya çalışmayacaksın çalıştıkça paspas oluyorsun üzerine basıp geçiyorlar sende biraz birşeyleri mükemmel yapmaya çalışma hasta ol yat filan görsün dünya kaç bucak

Yorumlarınız bana dayanma gücü veriyor sağolun:)))
evi b*k götürsün götürmesine hasta numarasına yatıp yardımcı da tutulur ama benim içime sinmiyor, iş birikmesin daha beter olur diye anında siliyorum topluyorum.
2. Çocukta cok cok yorulurum sorumluluklarimi yerine getiremem diyordum ama şükür herseye yetisiriyorum.
Ondan tek bekledigim bana rakibiymisim gibi laf sokmamasi...

Kadirbilmez eşiniz. Sinir oldum. Deki," böyle yapınca gözümden düşüyorsun. Erkek gibi erkek ol, ne ağız dalaşına gimişsin benimle. Sen rahat ol diye, elimden geleni yapıyorum. Tatlı dilin yok bari nankörce sözlerini boğ içinde." Ve her sizi rahatsiz eden sözunde yüzüne vur,yeter ya ağız dalaşına girme benimle de.
Surat as konuşma öyle yapınca. O da bilsin hangi tavırlardan rahatsız oldugunuzu, hangi tavırlardan hoşlandığınızı. Ona göre ayagını deng alsın. Evlilik kurumu degil sanki"ahmak terbiye etme kurumu"

Canim kesinlikle kusursuz olmayacaksin. Yeri gelecek ay ben yapamam ay ben yorulurum bugunde disarda yemek istiyorum diye biraz memnuniyetsiz olacaksin. Bizim bir arabamizda dogumdan sonra ayni dedigin gibi olmustu. Hatta esi su halina bak iyice kilo aldin falan diye dalga gecmeye baslamisti. Kendine bak mutlaka. Tabiri caizse burnunu kaldir. Seni evde cocuk bakan temizlik yapan istediğinde yataga giren bir kadin olarak görmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…