Arkadaslar su turkce ogretmnlgi mevzusuna bir aciklik getireyim.ben cevap vermedikce olur olmz herkes kendini turkce profesoru falan sandi heralde.ben konuyu acarken hizli hizli yazdgm ve telfonumda sknti oldgu icn kelimler yytulmus ben bile okumadan yazdim gectim siz syleyince farkettim.sonucta burasida kadin kadina herkesin skntsini yazdgi bir forum.turkce forumu falan degil.dedgm gbi telefonumda sknti var bazi kelimeleri yazmuyor bazi kelimelri iki kere yaziyor.dedgim gbi bunu elestrmekte size dusmez zaten.ben burada bir skntimdan bahsettim skntli bir donemimdeyim.lutfen yazdgm seye odaklanirsaniz sevinirim.
O telefon nasıl oluyorsa bazı kelime aralarına boşluk koymuş ama soru eklerine boşluk koyamamış. Tam o anda bozuldu sanırım. Ayrıca ben de çoğu zaman hızlı yazarım. Bu kadar bariz hata yapmak için dil bilgisi derslerinde bahçede top oynamak lazım. Nereden mezun oldunuz? Okulunuzu da çok merak ettim. İyi bir okul olmadığı belli de. Umarım hayatınız boyunca öğretmenlik yapmazsınız ya da tekrar eğitim alıp öyle yaparsınız. Zira aldığınız diploma sizin için sadece bir kağıt parçası. Kendinize de bakmayıp lise mezunu bir adamla denk miyim diye soruyorsunuz. Sizin eğitiminiz lise mezunu birine bile denk değil ki.
İnsanların (çoğunluk için genelliyorum) denklikten anladığı PARA PARA PARA! Eş adayınız ilkokul mezunu ama babadan kalma mülkü ticarethanesi olsa kimsenin sesi çıkmaz.bi de cehalet aşığı milletimiz hemen “okumakla insan olunmuyor,eşeklik baki kalıyor” diyip sizin diplomanızı gömer.
Amaa para denk değilse (özellikle kadın daha varlıklıysa veya kadının ailesi daha varlıklıysa) hemen bi entellektüellik,vay kendini geliştirmekmiş,vay yaşam tarzıymış,vay kaliteymiş... bak hele! Çok kızıyorum toplumdaki bu ikiyüzlü tutuma.
Bir Türkçe öğretmeni olarak düzgün imla kullanmanız için buranın Türkçe forumu mu olması gerekiyor? Sizin imla kurallarını çoktan içselleştirip hayatınızın her alanında kullanmanız gerekiyordu. Hepimiz akıllı telefonla hızlı yazıyoruz ama bağlaçları ayırabiliyoruz mesela.sonucta burasida kadin kadina herkesin skntsini yazdgi bir forum.turkce forumu falan degil.
Arkadaslar su turkce ogretmnlgi mevzusuna bir aciklik getireyim.ben cevap vermedikce olur olmz herkes kendini turkce profesoru falan sandi heralde.ben konuyu acarken hizli hizli yazdgm ve telfonumda sknti oldgu icn kelimler yytulmus ben bile okumadan yazdim gectim siz syleyince farkettim.sonucta burasida kadin kadina herkesin skntsini yazdgi bir forum.turkce forumu falan degil.dedgm gbi telefonumda sknti var bazi kelimeleri yazmuyor bazi kelimelri iki kere yaziyor.dedgim gbi bunu elestrmekte size dusmez zaten.ben burada bir skntimdan bahsettim skntli bir donemimdeyim.lutfen yazdgm seye odaklanirsaniz sevinirim.
Denklikten kasıt sanirm sadece universite durumu zira daha tanimiyorlarms bile arkadaşinizi karsinzdaki adamdan eminseniz ki öyle dağlar dağlar yok bence kendiside memur oda uni okuyor disaridan ee sizde memursunz ben hic anlayamadm bu mevzulari he aileler uyuşmaz cok farklı dunyalardansanz bilemem yani o zaman sırf bu okul işleri falansa kimseyi dinlemek valla doğru adamsa egerArkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
Ben de Türkçe öğretmeniyim.Çevrenizde ki insanlar doğru söylemiş.Şimdi değil ama sonradan bu konu sorun olabilir aranızda.Arkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
Şu yazım yanlışlarına takılanlarına cevap bile vermemek gerekiyor aslında.Türkçe öğretmeniyiz diye sözlük muamelesi görüyoruz.Arkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
Arkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?