Evlilikte dış görünüş önemli mi

Görüştürülmek istendiğim kişiler çıkıyor karşıma ama hiçbirine karşı bir şey hissetmiyorum. Nerede beğendiğim varsa o da beni beğenmiyor. Artık çok sıkıldım. Yaş ilerliyor kriterleri mi düşürmek gerek bilmiyorum ki

Babam demişti ki o senin beğendiğin kişiler çoktan evlendi ve kapıldı. Güldüm ve bir yandan da üzüldüm. Gerçekten böyle mi?
Evlenene kadar annemden çok duydum bu sözleri, kimseyi beğenmiyorsun diyodu. İçim ısınmadı eşime kadar kimseye.
Eşimi ilk gördüğümde aşık olmadım, ama içim ısınmıştı. Tanıdıkça çok sevdim, aşık oldum. Tanıdıkça daha yakışıklı göründü gözüme.

Kesinlikle boyunun avantajını kullanmış.

Bir dönem böyle bazı kişiler güzel yakışıklı diye hepimize kabul ettirilmiş. Neyse ohh sesli olarak dile getirdim de rahatladım bu gerçeği. :KK48:

😄 Herkese herkes hoş gelmez. Ben genel olarak cok esmer de sevmiyorum 365te oynayan adama da bayiliyor coğu kadin mesela adam cirkin mi degil aslinda. 😀 Ama daha acik kumrallar benim tipim. 😬

Deve cüce gibi ilişki yaşayan çok çift var.nasıl farketmedin? Bazı cüsseli adamlar özellikle ufacık kadın seviyormuş.kaç kişiden duydum.herkes boyu boyuma istemiyor.ünlü örnekleri de var.shakirayla pique.hatta 1.60 bile değil 1.50.
Benim görduklerim genelde uzun istiyor bilemiyorum.
Kıvançında eşi uzun mesela .
Tabi aksi örnekleri var .
Kenan için konuştum ben bugun hayırdır canım het yorumuma muhalefet oluyorsun 🤣

O gönlün kimi sevecek olmasını belirleyen bir durum da dış görünüş ama.insan bir bütün olarak sevilir.mantıklı değil bence bu laf.
sadece bir kriter.. benim kesinlikle ilk kriterim değildi. zaten beğenmediği bi insanla olamaz bence insan. Ama sevdikçe daha güzel göründüğünün bir gerçek olduğunu düşünüyorum. çünkü kendi adıma eşimi ilk tanıştığımız zamankinden çok daha yakışıklı buluyorum.

27 gayet normal bir yaş. Ben eşimle sevgili olduğumda ben 27 eşim 28di. Ki bu işlerde ısınma olayı, fiziksel çekim de değişken. Eminim eşimi gören bazı kadınlar asla beğenmezken ben çok beğendim. Herkese kendi sevdiği güzel.
Ama görücü usulü arıyorsanız bu biraz işi zorlayabilir bence.
Bence şu dönemde yaşı genç ve kadınların tercih edeceği adamlar anasından danasından birini bulmasını beklemez. Bekliyorsa ya bulamıyordur yada bir falsosu vardır. Yada anneci bir tiptir.
Kendiniz sosyal ortamda tanışsanız hem doğal bir yoldan takılacağınız için daha kolay ısınırsınız bence.
Kocamla görücü tanışsam eminim bin tane olumsuz şey bulurdum. Yaşınız genç neden görgü usulü arıyorsunuz ki.

Bence alakasi yok..benim esimde cok yakisiklidir ve her ortamda hemen dikkat ceker ama hic tipine bakipta iste bu kisi demedim.ilk gorusemeye basladigimizda bir sure yuzunu bile gormemistim esimin🤣 sadece sesini biliyordum.sansima cok yakisikli cikti🤣ama oncesinde hep siradan erkeklere asik oldum..tipsiz bile denilebilir ama hepsine yanıktım yani🤣 insanin sevdigi zaten gozune guzel gorunur ki....

Daha 27 yaşındasın, hangi erkek kapıldı ya? Ne saçma bir bakış açısı 😅 dışarısı otuzluk çıtır,işi gücü yerinde erkek kaynıyor valla. Ama evden çıkmadan tabii ki bulamazsın. Biraz hayata karis, bazı ortamlara gir çık ki birileriyle iletişim kurasin
Nerede kız

Yani biraz da gönül kimi severse güzel o, şimdiki flörtüm bence dünya yakışıklısı Brad Pitt gelse al veriyoruz bu adamdan vazgeç deseler vazgeçmem:KK37:Ailem öyle ahım şahım yakışıklı bulmadı vasat bir tip dediler ama ben bayıldımmmm, gözleri mavinin çok güzel bir tonu, gülümsemesi, konuşurken başını yana çevirmesi derken yazarken fark ettim sanırsam ben aşık olmuşum:KK35:
Yiaa cherry çok mutlu oldum , keyfini çıkar :)

Ben de 27 yaşındayım ve hiç de yaşımın geçtiğini düşünmüyorum hala düzgün erkeklerin de olduğunu görüyorum. Ayrıca kimse kusura bakmasın ama tip önemli. Tamam bi' Kıvanç, Kenan olamaz ama yine de yanıma yakışmalı bir çekiciliği olmalı.

Ayrıca bu işler gerçekten kısmet işi, 4 ay önce tesadüfen biriyle tanıştım yani şunu söyleyeyim nasıl biri istiyorsun otur yaz deseler yazabileceğim her şey hatta fazlası bu adamda vardı ve adam da benden hoşlandı. Ama öyle bir dönemde karşıma çıktı ki benim yüzümden olmadı. Ah ah.. yine dertlendim :kızgın:
Rüyamda seni gördüm yazın bakalım:)

Ben eşimi ilk gördüğümde hiç beğenmedim hatta gıcık kaptım sonra arkadaş grubumuzla sohbet ederken bana bir şey sordu gülümseyerek ama çok güzel gülümsedi aahhh ben orada eridim bittim sonrası evlilik işte 😍 nasıl oldu anlamadım da o gülümsemeden sonra çok karizmatik biri olarak geldi gözüme hep ve hâlâ da öyle.

Yani bence biraz karşınıza çıkanlara fırsat verin ilk etapta beğenmeyip sonradan da beğenebilirsiniz. 😉
Ay bende bi kere bi adama bana guzel guldu diye vurulmustum😅🤣 sonrasi 3 yil platonik ask🤣

Bence dış görünüş önemli ama benim kriterim uzun boy pos kalıp. zayıf kısa erkeği sevmem sevemem çekici bulamam. bu zamana kadar da hep uzun erkekler oldu hayatımda. erkeğin boyu uzunsa spor yapıyorsa kendine bakıyorsa zaten çirkin olmuyor bence. nişanlımı gördüğüm ilk an aklıma ne kadar yakışıklı demiştim. görüntüsü ilgimi çekmese tanıma yoluna girmezdim

Her yerde valla, ben devamlı karşılaşıyorum. Çevremde tonla otuzunu geçmiş, eli yüzü karakteri düzgün, sevgilisi olmayan adam var. Kurs Kurs geziyorlar , şehir şehir dolaşıyorlar, etkinlik etkinlik takılıyorlar.
Şu son 6 ayda tiyatro grubumdan, blablacardan, iş yerimden, kamptan,kanodan, Couchsurfing uygulamasından, arkadaşımin arkadaşlarından en az 20 eli yüzü düzgün bekar erkekle tanistim. Ha iki tanesi hariç diğerlerine ilgi duymadım ama olsun:)
Evden işe işten eve gidip (hatta bazen ise bile gitmeyip) yalnızım diyenleri anlayamıyorum . Tesisatçı ile aşk yasama ihtimalini saymazsak aşk sizi evinizde bulmaz yani, az aktif olun 😅😅

Ben Kenan için konuştum.
Çok uzun istemem demiş biri de zaten adamında begendiği evlendiği kız boyuna uyumlu bunu demek istedim ay neyse
Yok dogrusun bence.hatta ben mesela normalde hep 1.75 1.80 adamlara vuruldum.platoniklerim hep kisaydi..daha yakistiriyordum kendime.ama bana hep uzun adamlar denk geldi, bence erkek 1.90 ise kiz 1.70 olmali minimum..guzel gorunuyorlar oylee😅iki uzun iliskim oldu.biri 1.88 di.biride esim.ama ikisinde de oncelik karakterimizdi, boy hicc konu dahi degildi.. yani secmece karpuz degilki bu isler..ne cikarsa kalbine bahtina☺️❤️🤩

Back
X