Bir örnekte kendimden vereyim ... eşimi ilk görüşte vurulmuşum aslında bundan haberim yıllar sonra oldu benim

Gel zaman Git zaman ben kimseyi sevemem sevemedim evet çok kişiyle konuştum hayallere daldım aşk sandım ama yok hep bir eksik vardı ...hatta biriyle öyle ciddiyiz ki ayrı şehirlerdeydik evleneceğiz yani istiyoruz
Dualar ediyorum benim için doğru kişi mi diye istihareye yatıyorum falan .. tipide öyle aman aman iyi değil sanırım bana olan aşkı etkilemiş beni .. neyse
İstihare rüyasından önce
Namaz kılarken hep dua ederim evlenelim güzel yuvamız olsun hepte huzurla kalkardım o seccadeden
Taki bi gün içime sıkıntı düşüp ağlayana kadar
Yine dua ederken birden kasıldım sıkıntı düştü içime ağlamaya başladım ama nasıl bir ağlama
Ettiğim duaysa benim için hayırlı mıdır değil midir evlenecek miyiz görmek bilmek hissetmek istedim hep
O gün o sıkıntıyla ağlamayla anladım dedim biz evlenmeyeceğiz benim kısmetim o değil
Bunu kendisine de söyledim ağladı deme öyle dedi ( içime doğan herşey nerdeyse o dönem hep olurdu özellikle rüyalarım hep çıkardı)
Ertesine istihare rüyasına yattım
Şuan rüyada hatırladığım annesine dair bir kırmızı renkti sanırım eşarbı kırmızıydı
İstihare rüyasında renkler mesaj verir yeşil ve beyaz iyidir kırmızı ve siyah fenalıktır hayırlı değildir
Ailesinden ilk annesine söylemişti bizi evlenmek istediğimizi
Annesi öyle iyi karşılamıştı ki şaşırmıştık
( ben evlenip ayrılmış ve bir oğlu olan biriydim )
Meğer bu iyi karşılamanın arkasında bir oyun varmış
İstihare rüyası yakın zamanda çıktı ortaya
Bi kız bulmuş annesi evlendirmek için onu sonra babasıyla bizim için konuşmak yerine kız istemeye zorlamaya başladılar
Beni istedikçe dayaklar hakaretler yedi
Ayrıldık ... nihayetinde insan bi şekilde kısmeti olup olmadığını aslında ne yaşarsa yaşasın anlıyor
Gelelim Şuan kör kütük aşık olduğum adama kocam beye

Hep bir çekim hissettiğim heyecan duyduğum ama adını koyamadığı im tek insandı ... meğer o benim kısmetim eşim hayat arkadaşım olacakmış herşey karşılıklıymış da biz uzun süre anlamayıp adını koyamamışız hislerimizin... o bana adım atana kadar süren bu hisler Adım attıktan sonra heyecan sevgi saygı aşk evlilik hepsi çorap söküğü gibi geldi

İnsan eşini görünce henüz eşi olacağını bilmese de öyle bir şekilde çekimi hissediyor ki afallıyor hatta bizim gibi yok artık deyip kaçabiliyor bile

ama yazılan bir birliktelik varsa ne yaparsan yap nereye gidersen git önünde sonunda o evlilik oluyor