- 10 Ekim 2014
- 32.758
- 147.402
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayıldım canım tespitlerine,hepsine katılıyorum,aile özellikle çok önemli,onlarla soru lu olunca eşinle huzurlu olamıyorsun![]()
1.kıskançlık yapma (yapıyorsanda sakın anlamasın :)))Merhaba arkadaslar
bir derdim var bölümüne göz attıgımda genel eş ve aile sorunları var.
Bu gibi yaşadıgınız ders cıkarttıgnız seyleri paylaşabilirmisiniz.
Merhaba arkadaslar
bir derdim var bölümüne göz attıgımda genel eş ve aile sorunları var.
Bu gibi yaşadıgınız ders cıkarttıgnız seyleri paylaşabilirmisiniz.
eşine ailesini şikayet etmemek sorunun kimleyse birebir konuşmak seni daha az üzer.en azından çözebilirsiniz.
eşinin üstüne çok fazla düşüp şımartma haddinden fazla değer verme,herşey ölçülü olsun.
karakterinden kişiliğinden kimseye taviz verme ki daha sonrasında üzülme.ben buyum de geç.kimseyi bu hayatta memnun edemessin tek anahtarın herkese karşı saygı ve mesafe olsun.
4,5 senelik evliyim
-evlenince degişir diyerek evlenmek büyük hata evlenince düzelmez herşey daha da kötü olur
-evliliginiz kötü gidiyor diye çocuk yapmak evliliginizi düzeltmez daha da sorunlu hale getirir
-kocanıza güvenmiyorsanız çocuk yapmayın
-eşinizin ailesi önemli iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor
ailesi eşiniz kadar önemli
-eşinize ailesini şikayet etmeyin
-ailesinin ne oldugunu kendi gözüyle görmeyince size inanmaz
-ailelerle aranıza mesafe koyun
-eşinizle olan sorunlarınıza aileleri katmayın
-sürekli eşinizi pohpohlamayın sonra bi yerleri kalkıyor iyice zıvadan çıkıp kavgayı büyütürler
-hatalı oldugunda onun özür dilemesini bekleyin yok ben dayanamıyorum falan diyerek gidip barışmayın sonra sürekli siz haklı olsanız devamlı özür dileyip ortalıgı yumuşatan olursunuz
şimdilik bunlar geldi aklıma
Ay çok güldüm:-DEVLENMEYIN!!!!