- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
Evli arkadaşlara soruyorum ; ev içinde nasılsınız ? Yani görünüş olarak ...
Ben bekarken son derece bakımlıydım mesela... Her gün renk renk ojeler sürer , uyanır uyanmaz banyomu yapıp sanki bir yere gidecekmiş gibi hazırlanırdım ... Makyajsız markete ekmek almaya gitmezdim...Parfümüme , kremlerime , kıyafetlerime , saçlarıma öyle özen gösterirdim ki ... Hele ki saçlarıma ... Maşa yapmadan dolaşmazdım yaz kış ...
Gelelim şimdiye ... Evlendim ... İçimde bir uyuzluk aldı başını gidiyor ... Hele şu son günlerde ... Uyanıyorum, yatak kıyafetlerimle iniyorum salona, açıyorum laptopu nette takılıyorum ... Sonra kısa bir kahvaltı muhabbeti , biraz evi derleme toplama ... Saçım tepede toplu bir tuhaf şekilsizliklerde ... Eşim 2. katta bilgisayar başında çalışıyor ( kod yazıyor sürekli ) ben alt katta tv başında ... Önceden en azından dışarı çıkarken biraz özen gösteriyordum şimdi o da gitti ... Dolapta bulabileceğim en basit kıyafetleri giyip sıfır makyaj saçlar yine tepede ben yollarda ... Giymelere doyamadığım kıyafetlerim elbiselerim takılarım topuklu ayakkabılarım dolapta ...
Offf anlatırken kendimden sıkıldım ...
Siz nasılsınız ev içinde ?... Bu evliliğin verdiği bir rahatlık mı ( ben böyle düşünmüyorum bu eşimin fikri ) yoksa bende mi bir sorun var ... Bana ev hallerinizi anlatır mısınız ? Eski halime dönüş için bir ışık bulmak istiyorum kendimde ....
4 yıllık evliyim valla eşimi pasaklı oylesine bi kıyafetle yada butun gun evde oturduğum kıyafetle karşıladığım sayılıdır bnce özen göstermek lazım evet temizlik yaparken yemek yaparken pek öenmsemem ama eşim gelcene yakın mutlaka duş alır giyinir makyaj yapar öyle dururum takım olmayan gecelik pijama bile giymem çok nadir kendimi rahatsız hissettiğim ve moralimin bozuk oldugu zamanlar hariç tabi
sabah kalkarım eşimi yollarım oğlumla kahvaltı yaparım sonra o oynarken evi toplarım önce mutfak sonra yatak odası çocugum küçük olduğundan akşam üstü süpürge yaparım yerleri silerim ki kocam geldiğinde ev düzenli ve temiz olsun yemeğimi tatlımı yapar dusa girer giyinir makyaj yapar otururum bnce böyle olmalı
evliliği verdiği rahatlık olsa gerek szin amaevin içindeyken rahat kıyafetlerden yanayım penye elbise yada sortlu takım vb
helal olsun walla ne diyim bilemedimbende hergün duşumu alırım üzerime sinen yemek kokusundan tiksiniyorum ama sonra gecelik pijama vs giyer eşimi beklerim.belkide eşimin işi yüzünden böyledir çünkü dükkanımız var ve gece 12 buçukta kapatıo o saate kadar tek başınayım çocukta olmayınca evde haliyle çok rahat takılıyorum
valla bizimde öyle geç kapatır dukkanları ama bnde ona göre hazırlanır beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?