Evlilikte ev halleri ...

psikopatinkarisi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
521
5
16
Ankara
Evli arkadaşlara soruyorum ; ev içinde nasılsınız ? Yani görünüş olarak ...

Ben bekarken son derece bakımlıydım mesela... Her gün renk renk ojeler sürer , uyanır uyanmaz banyomu yapıp sanki bir yere gidecekmiş gibi hazırlanırdım ... Makyajsız markete ekmek almaya gitmezdim...Parfümüme , kremlerime , kıyafetlerime , saçlarıma öyle özen gösterirdim ki ... Hele ki saçlarıma ... Maşa yapmadan dolaşmazdım yaz kış ...

Gelelim şimdiye ... Evlendim ... İçimde bir uyuzluk aldı başını gidiyor ... Hele şu son günlerde ... Uyanıyorum, yatak kıyafetlerimle iniyorum salona, açıyorum laptopu nette takılıyorum ... Sonra kısa bir kahvaltı muhabbeti , biraz evi derleme toplama ... Saçım tepede toplu bir tuhaf şekilsizliklerde ... Eşim 2. katta bilgisayar başında çalışıyor ( kod yazıyor sürekli ) ben alt katta tv başında ... Önceden en azından dışarı çıkarken biraz özen gösteriyordum şimdi o da gitti ... Dolapta bulabileceğim en basit kıyafetleri giyip sıfır makyaj saçlar yine tepede ben yollarda ... Giymelere doyamadığım kıyafetlerim elbiselerim takılarım topuklu ayakkabılarım dolapta ...

Offf anlatırken kendimden sıkıldım ...

Siz nasılsınız ev içinde ?... Bu evliliğin verdiği bir rahatlık mı ( ben böyle düşünmüyorum bu eşimin fikri ) yoksa bende mi bir sorun var ... Bana ev hallerinizi anlatır mısınız ? Eski halime dönüş için bir ışık bulmak istiyorum kendimde ....

Son düzenleme:
eşinden kaynaklı bir durum değildir..genelde herkeste öyledir.vucut temizliği duş muşş aynı titizlikle devam eder ama pasaklı oluruz..eşimizle özel hayatlarımız başlar genelde yeni evliyken günlük 2 günlük olur sürekli oje sür çıkar abdest al sür çıkar insan sıkılıoo sürmemeye başlıo.sabah kalkıyosun üstünde yorgunluk halsizlik kahvaltıydı toplaydı oturdu içinden gelmioo.hadi bir çıkalım diosun toparlanıp çıkıyosun üşeniyo insan yanii.tembellikmi denir ne denir bilmem.

hımm bilemedim şimdi bende henüz evlenmedim ama şimdi de sizin anlattığınız gibi değilim evde üstüme bir tshirt altıma eşofman saçlarım dağınıktır her zaman pek toplamam ve makyajda dışarı çıkarken bazen yaparım ; evlenince daha bir özenli olurum herhalde ama

niye öyle oldu pekii içinizden mi gelmiyor , eşiniz de yanınızda nasıl olsa diye mi acaba evliliğin verdiği rahatlık olabilir bencede :97:

Bekarken nasılsam şimdide öyleyim arkadaşım..eşimi yollarım işe,evi toparlarım vs..derken sporumu yaparım..duşumu aşır,saçlarımı fönlerim,makyajımı yaparım,parfümümü sıkarım..ev ortamında rahat ama bakımlı olmayı seviyorum..herşeyden önemlisi"temiz"olmak..normalde topuklu falan giyen biri değilim,spor şıklığını severim..evdede temiz ve rahat giysileri tercih ediyorum

aynen hepimizden aynı durum bi üşengeçliktir sorma yani bütün gün pijamalarla oturuyorum bazen . eskiden de çok makyaj yapmazdım ama bende düzleştirmeden dışarı çıkmazdım. dışarı çıkarken hala özen gösteriyorum ama evde resmen saçım tepemde,laptop kucağımda,tv de film kuşağı pöff walla bak banada daral geldi anlatırken
napıoruz kendimize biz yaa (

benım dusuncem sorumlulugun arttı ben bekarken bı camasır sersem iş yaptım sanıyordum :) ama evlenınce herseyı dusunmek zorundasın eger yardımcın yoksa tabı . temızlıkmyemek camasır vs. uzar gıder bunlardan fırsat buldunmuda dınlenmek ıstersın e halıyle degısmısmoluyosun sen daha yenı evlıymıssın bıde cocuk olsun ...

dönemsel bişey olabilir, yani evlenince kendini salmak durumu gerçekten var mı bilmiyorum..

eğer bekarken yaptıklarının hepsini yapamıyorsan da daha az vakit alan şeyleri yapabilirsin.

mesela hergün maşa yapma ama makyajını yap hafifçe

ya da hergün olmasa da kıyafetlerine özen göster

zaten bihter ziyagil gibi her yemeğe ayrı kıyafet ayrı makyaj durumu olmaz çok zordur

e bir de onun için ednan gibi salonda tango yapabileceğin eş lazım

bekarken nasılsam şimdide öyleyim
makyaj yapmam genel temizliğe önem veririm
saçımı tepeden toplar işime gelirim
oje ruj muj hiç bilmem rimel süreyim göz kalemi çekeyim derim bazen içimden gelir gözüme sokarım her defasında o yüzden vazgeçerim
fiks kıyafetim gömlek, keten yada kot pantolondur
geçen bacağımı yakınca etek giydim pantolon geçmedi bacağımdan
evde de bunun aynısıdır saçlarım biraz dağınık olur bi de evde tşört giyerim
evlenmeden öncede erkek çocuğu gibiydim şimdide
eşim bir eve bir erkek yeter diyor ama
walla kendimi bildim bileli böyleydim adriana lima değildim beni beğendiğinde de diyom

bende cok rahat bırıyım benım nedenım eşim. ben normalde makyaj felan yapmam düğünden düğüne yaparım bazen eşim gelmeden makyaj yaparım hazırlanırım ederim eşim gelir amaaaaan normal halin daha güzel yıka şu yüzünü ben seni normal daha cok sevıyorum dıye dıye bende yapma istegi de kalmadı şahsen saçımı felan yapsam işe boyle mı gıttın dıye bırde soylenır onu ıkna edene kadar boş ver uğraşma dıyorum kendı kendıme sımdı hamıleyım daha da saldım

4 yıllık evliyim valla eşimi pasaklı oylesine bi kıyafetle yada butun gun evde oturduğum kıyafetle karşıladığım sayılıdır bnce özen göstermek lazım evet temizlik yaparken yemek yaparken pek öenmsemem ama eşim gelcene yakın mutlaka duş alır giyinir makyaj yapar öyle dururum takım olmayan gecelik pijama bile giymem çok nadir kendimi rahatsız hissettiğim ve moralimin bozuk oldugu zamanlar hariç tabi
sabah kalkarım eşimi yollarım oğlumla kahvaltı yaparım sonra o oynarken evi toplarım önce mutfak sonra yatak odası çocugum küçük olduğundan akşam üstü süpürge yaparım yerleri silerim ki kocam geldiğinde ev düzenli ve temiz olsun yemeğimi tatlımı yapar dusa girer giyinir makyaj yapar otururum bnce böyle olmalı
evliliği verdiği rahatlık olsa gerek szin amaevin içindeyken rahat kıyafetlerden yanayım penye elbise yada sortlu takım vb

bende evin içinde çolapa gezenlerdenim...
temizlik çok ayrı, hergün mutlaka duş alırım fakat sonrasında bol bi eşortman, rastgele toplanmış saçlar...
evin içinde sabahtan akşama kadar hiphop dansçıları gibi geziorum valla

Bende bundan korkuyorum, evlendiğim zamanda bende böyle olurmuyum diye Benim kuzenim var kendisi eskiden kemerine kadar özen göstererek dısarı cıkardı ama simdi evlendi öyle saldı ki kendisini saclar hep toplu makyaj desen arada ve üstüne üslük kiloları... Cok kızıyorum ama evlenmeden de bilemem sanırım olsa olsa bunun nedeni herhalde rahata eris

tabiki bekar halimiz gibi olmuyor:) ben yeni evliyken gündüz bi oje akşam bi yere gidilecekse farklı oje sürerdim. hamile olduğumu öğrendiğim zaman önce tırnaklar kisaldi ssonra oje bırakıldı. bebek dogunca saç taramak bile unutuldu günlerce az büyüyünce toparlanıyor ama bakanlıktaki gibi de olmuyor hiç bi zaman. öyle olması için evdeki işlere yardımcı biri lazım:)))

helal olsun walla ne diyim bilemedim bende hergün duşumu alırım üzerime sinen yemek kokusundan tiksiniyorum ama sonra gecelik pijama vs giyer eşimi beklerim.belkide eşimin işi yüzünden böyledir çünkü dükkanımız var ve gece 12 buçukta kapatıo o saate kadar tek başınayım çocukta olmayınca evde haliyle çok rahat takılıyorum

Bence insan evlenince daha dikkatli olmalı.Böyle salmamalı kendini.Hasta olursun,doğum yaparsın anlarım da,yok yok genç insan hem de evli insan kıpır kıpır olmalı.

valla bizimde öyle geç kapatır dukkanları ama bnde ona göre hazırlanır beklerim

valla çocuk olmadan ne bilyim makyaj yapardım giyime dikaat ederdim ama çocuk olunca saç bile taranmıyor zor hele ki kızım doğduğunda 3 ay gece uyku gündüz uyku yok ama şimdi topluyorum kendimi rimel kullanıyorum sürme çekiyorum güzel giyiniyorum bazen:)genellikle rahat şeyler giyerim bu arada sürme kalem çekince eşim hayırdır der ve kısanır sanki sürme kalem çekince ne oluyorsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…