Evlilikte ev halleri ...

Yorumunuz çok hoşuma gitti maşallah diyorum size Bu yorumları okuyunca kendime geliyorum güzel oluyor :)

Walla ben bekar günlerimde şıkır şıkırdım evlendim paçoz oldum :26:

canımcım bence sen çık bi güzel alışveriş yap bikaç gün onun gazıyla gidersin sonra rayına oturur zaten

Sorma canım onu da yaptım sağolsun eşim bir sürü şey aldı birini giydin mi diye sor dolapta bekliyor hepsi diğerlerinin yanında ... zaten yarın ilk işim dolapta ne kadar rahat kıyafet varsa kaldırcam ... Elbiselerimi eteklerimi cici cici kıyafetlerimi giymek zorunda kalıcam diğerleri elenince nasıl fikir bulmuşum

Her kelimede haklısınız okullar açılsın da kendime geleyim diye sabırsızlanıyorum artık

ben 8 senelik evliyim 8 yaşında bi oğlum 3 yaşında bi kızım var.tesettürlü bi bayanım..ama evimde saçlarım açıktır hep genelde toplarım çünkü eşim orda burda kıl görse huylanır.her zaman süslü püslü değilimdir ama kıyafetlerim uyumludur hep. eşofmanım şortum badilerimle penye elbiselerim tuniklerim vs uyumludur iş yaptığım kıyafetler ayrıdır ev kıyafetlerim ayrı dıaşarı kıyafetlerim ayrıdır. dışarıda hep iyi görünmeye (sınırlrım çerçevesinde) dikkat ederim. makyaj olayını eşim sevmiyo nedense sevse ben yapmayı çok severim tabii evde... en büyük makyajım kalem rimel binde bir fondöten ve ruj işte böyle...

Yorumları okudum da kadın olmak çok zormuş
Evdeyken saç-makyaj yapanları okuyunca zaten şok gecırdım zira benim dışarı cıkarken ki makyaj anlayısım bile bir rimel bir kalemden oteye geçmez. Evli de değilim , vucut hijyeni benim için bakım demektir,
Evde neyle rahat edıyorsam pijama,şort,t-shirt vs.. onunla duruyorum saçlarımı da öylesine toplarım hatta bazen toplamam sıkıntı basar..

Evlenince de heralde aynı olurum sırf kocamın gönlü olsun diye podyuma cıkar gb makyajlı suslu olamam,adamda beni boşar
Tembelim ben galiba.

canım üzüntünü hatırlatmak istemem ama sanırım asıl neden şimdi belli oluyor.. çünkü aynı şeyi geçtiğimiz aralık ayında bende yaşadım ilk bebeğimi kaybettim,,yaşadığın şeylere benzer şeyler yaşadım......... sen şimdi sadece gönlünü ve kafanı dinlendir... ondan sonra fiziki olarak da ruhen de kendine geleceğine eminim........... Rabbim en kısa zamanda sana da hayırlı,sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah........

ah canım benim
çokkk çokk geçmiş olsun allah hayırlı evlatlar nasip etsin istediğin zaman
o zaman bu halinin sebebi çok basit içinde bulunduğun durum
bende 6 ay önce 20 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi ilk başlarda sersem gibiydim ama sonrasında bende bir saldım kendimi ki günde iki kere ev süpüren temizlikte obsesif kıvamında biriydim.yemek yapmakmış ev işiymiş kocaymış onlarda neymiş

ama bir yerden başlamam gerekiyor dedim (dolapta adamın birtane bile ütülü kıyafeti kalmadığında anladım bunu baktım ütü yapıyor garibim)ve başladım geriside geldi.

bir nevi huzursuzluk işte atlatıcaksın iyi düşün iyi ol...
başarılar....
sevgilerimle...

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar Bugün güne güzel başlamaya karar verdim

Ağda ve evlilikle ilgili vakt-i zamanında açtığım bir konu vardı. Faydalanabilirsiniz. :)

http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/501561-evlilikte-agda.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…