Evlilikte ev halleri ...

ne bileyim aslında hep duzgun giyinmeli yanı bn bundan yanayım insan aynayabakınca kendini güzel görmeli insan önce bişeyleri kendi için yapmalı eşi için değil bence böyle yni

aynı ben de. saç baş evlere şenlik. dışarı çıkarken yapıyorum bir şeyler de evde cık

erkek arkadaşımla yaşadığım için ben de en azından bir ev içerisinde çift olarak yaşama temasını ele alarak cevaplamak istedim.

ben çok takıntılı bir insanım özellikle saç konusunda, o sebeple ister istemez her günüme duş alarak başlıyorum. erkek arkadaşımın evde olmadığı iş için uzaklaştığı günlerde de aynı şekilde bunu sürdürüyorum çünkü o banyo yapılmadan dışarı çıkamayacağımı biliyorum. acil bir durum olursa paniğiyle hemen yapıveriyorum. ev kıyafetlerim ve yattığım kıyafetler genelde aynı oluyor. onlarla salonda vakit geçirebiliyorum. tembellik ediyorum tv başında bilgisayar başında. ama kişisel bakımıma her zaman aynı şekilde dikkat ediyorum. bir kere ucu kaçarsa tutamayacağımı biliyorum çünkü.

evdeyken makyaj yapmam
işe gelirkende yapmam cildim onemli üstelik daha gencim yasım ılerledıgınde bana lazım olacak
onun dısında gezmeye gıderken tam makyaj yaparım

duştan sonra mutlaka krem surerım yuzumu kayısı sabunu ıle yıkarım
haftada bır ayak kremlerını suruyorum ayaklarım cok rahatsız oluyor sertlıkten hemde ferahlatıcı suruyorum
15 gunde bır agda yapıyorum
2-3 hafatda ayak topugunu korpü yapıyorum
oje sürmüyorum beyaz mobılyalar ız oluyor ve abdest meselesi

işimi yaptıktan sonra bu yaz gunlerınde kısa sort mutlaka dekoltelı bır badı
ama tabıkı ıs oraya daynanana kadar camasır sulu pıjemalarla koltuk halı sılınıyor sac taranmamıs oluyor

ne bileyim aslında hep duzgun giyinmeli yanı bn bundan yanayım insan aynayabakınca kendini güzel görmeli insan önce bişeyleri kendi için yapmalı eşi için değil bence böyle yni

haklısın tatlımda evde de kimse yokken giyinip makyaj yapıp tv izlemekte biraz garip gelio bana ne bileyim tabi herkesin görüşü farklı rahatıma fazla düşkünümdür de

Ayy anlattıkların benim şimdiki hallerim bende hep evlenince daha iyi olacağımı düşünüyorum aman evde kim görüyor diye saldım iyice dışarı çıkarken az buçuk işte

bende bakımlıyımdır ama eşim evde yokken giyinip süslenmiyorum normal ev hali saç baş yukarda çünkü yemek derdi oluyo temizlik oluyo eşim işten gelmeden yarım saat önce giriyorum yatak odasına giyiip süsleniyorum hafif makyaj saçlarımı yapıyorum öyle karşılıyorum mesela ağdamı genelde cuma günleri yapıyorum haftasonu evde olduğu için çok rahat ediyorum öyle:)

benmde evlendiğimden beri bakımım arttı :) krem çeşitlerim çoğaldı, bakım ürünlerim çeşitlendi, parfümlerim sınıflandı, ayna sayım arttı, özel bakımlar değişemez zaten onlar aynı, tek uğraşmadığım saçım var, onunlada sık sık kesim tipini değiştirerek , toplama şekliyle oynayarak ugraşıyorum.. annemin evine gidiyorum allah bende bir yorgunluk amaaan sendecilik, evime geliyorum doping gibiyim eşimde hiç sallamaz takıntılı degildir giy çık rahatına bak tarzındandır:) ne bilim bünye şaşırdı benim heralde:) ben en çok bebek olunca kendmı bırakcam dıe cook korkuyorum

Ne güzel ... Ben de eskiden öyleydim işteniye artık olmuyor ...

Aynen ... Evliliğin ilk aylarında böyleyse sonradan ne olacak bilmiyorum ...

Çocuk olduğunda düşünemiyorum bile ... Aynen ben de bekarken anne evinde iş yapmazdım annem kıyamazdı zaten çalışıyorum da okuldan çıkar arkadaşlarımla buluşur akşam eve döner yemek yer odama geçerdim ... Şimdi her şey üstüme üstüme geliyor gibi...

Zaman problemi yok aslında şuan tatildeyim ama içimden yapmak gelmiyor asıl sorun bu ... Güzel giyinmek süslenmek istemiyorum ama bu halimden de mutlu değilim ...

Bu enerji bende de olsa ya keşke ....

Tesettürlüyüm,
Bekarken ayna başından ayrılmazdım, evde saçım açık diye saçımı başımı yapardım bazen fönlerdim. Sabahları işe giderken kapalı olmama rağmen en az 1 saat hazırlanmayla meşgul olurdum çıkan kaşlarımı bıyıklarımı falan toparlamak için Akşam eve gel yemek derdi yok bulaşık derdi yok, annem var yapıyor çünkü. Ay sonu nasıl gelir bilmem, babam bakıyor çünkü o işlere. Bir pazar günü evdeydim onda da evi siler süpürürdüm o kadar. Evlenene kadar çamaşır makinesi açmış insan değildim, ciddiyim gerçekten bilmiyordum kullanmayı.

Şimdi evliyim, çalışıyorum. Yemek bende çamaşır bende ütü bende bulaşık bende, kaşımdan bıyığımdan çok o faturalar nasıl yatacak derdindeyim. 1 yılı geçmesine rağmen hala evliliğin sorumluğuna alışamadım, kendimi çok yorgun hissediyorum.

Bazen saçımı taramak bile zor geliyor. Diyordum ki bekarken, ben şimdiden ayna başından ayrılmazsam evlenince hiç ayrılmam.

Hiç de öyle olmuyormuş.

Şimdi bir de hamileyim, şimdi bile akşam olsa da kendimi eve atsam bi uzansam diye düşünüyorum yemişim fönünü maşasını.
Kendime vakit ayırmak bile yorucu geliyor. Bakımından taviz vermeyen hatunları imrenerek tebrik ediyorum

bekarken nasıldıysam evlendikten sonrada öyleyim süslü değilim makyaj yapmam kapalıyım zaten saçlarımın özel bi bakıma ihtiyacı yok evin içinde en rahat edebileceğim şey neyse onu giyerim

Her erkek kokoşluğu ojeyi falan sevmiyo benimki mesela:)evin içinde bende eşofmanlarımla duruyorum rahat rahat.saçlarımı tepede dağınık toplamamı eşim ister genelde,salaş seviyo benimkiama temizlik başka tabi ter kokmam hiç,saçlarım yağlı olmaz hiç,kıl tüy işlerine dikkat ederim.bakım güzzel giyiinip makyaj yapmak değildir.temiz olun gzl kokun çokta takmayın kızlar.erkekler bize hoş görünmek için uğraşsın birazda kendilerine baksınlar

ben değişmedim-o da değişmedi:)

işe giderken sadece kalem-rimel, harici zamanlarda sıfır makyaj-kıyamıyorum cildime:)

eve dönünce ilk iş duş, yazın şort-atlet...eşimse sadece şort:) kışın da şebek pijamalar hatta polar sabahlıklar...doğalgazdan tasarruf

eskiden de böyleydim, eşim makyajdan, aşırı süsten hoşlanmaz zaten....hep tertemiz ama minimum süs yaşıyorum, onu da alıştırdım traş olmayabilir ama şampuan-sabun kokmak şart

çamaşır-ütü bende zaten o kısımda hiç sorun yok, bu işlere hiç üşenmem zaten...

saçlar ise sık yıkandıkları için kısa kullanıyorum şekil vermek eziyet olmasın diye....bu kadar benden:)))

Şu abdest olayı gerçekten büyük sorun ... İlk zamanlarda nasıl yapıcam edicem bir yol bulamadım ... Saçlarım uzun kıvırcık kuruması zaten dert ... Sinüzitim var en ufak bir şeyde de grip olurum üşütürüm ... Islak saçla yatamam o yüzden... Yanlışlıkla bir uyuyakalsam zaten boynum ve başım ağrır bütün günüm eziyet olur ... Bir de yıllardır hava karardıktan sonra banyo yapamam korkarım ... Pislikten öleceğimi bilsem giremem gece banyoya ... Abdestimi hep gündüze bırakıyorum o yüzden Allah affetsin... Bir de ilk zamanlarda banyoya giriyorum abdest alcam bir bakıyorum ojeler offfff evlilik zormuş .... Zaten evi toplarken o kadar yoruluyorum ki ... Sanırsınız ki cam sildim halı yıkadım badana yaptım ... Öyle yoruluyorum ...

Hiçbir şey içimden gelmiyor sonuç olarak

hay yaşa kesinlikle katılıyorum tatlım

Oje işini bende unuttum ewlendiğimden beri.ellerin temiz olsun gerisini boşver canım ya.sonuçta kadınsın yemek yapıyosun ojesiz daha hijyenik bence

idolumsün

20 yaşındayım ve evli değilim :)
Evde yemekte yaparım , temezilkte (halı,cam,kapı) annem olmadan yaparım olmadan hatta. Birde onun üzerine giyinir süslenir dışarı çıkarım .. İnş evlenince bu tutumum devam eder :)
Evlenmeden önce temizlik, yemek, ütü gibi işlerle meşgul olmak evliliği biraz daha rahatlatır umarım :)) Yapanla, yapamayan arasında fark olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…