- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
aynen hepimizden aynı durum bi üşengeçliktir sorma yanibütün gün pijamalarla oturuyorum bazen . eskiden de çok makyaj yapmazdım ama bende düzleştirmeden dışarı çıkmazdım. dışarı çıkarken hala özen gösteriyorum ama evde resmen saçım tepemde,laptop kucağımda,tv de film kuşağı pöff walla bak banada daral geldi anlatırken
napıoruz kendimize biz yaa(
ne bileyim aslında hep duzgun giyinmeli yanı bn bundan yanayım insan aynayabakınca kendini güzel görmeli insan önce bişeyleri kendi için yapmalı eşi için değil bence böyle yni
Bekarken nasılsam şimdide öyleyim arkadaşım..eşimi yollarım işe,evi toparlarım vs..derken sporumu yaparım..duşumu aşır,saçlarımı fönlerim,makyajımı yaparım,parfümümü sıkarım..ev ortamında rahat ama bakımlı olmayı seviyorum..herşeyden önemlisi"temiz"olmak..normalde topuklu falan giyen biri değilim,spor şıklığını severim..evdede temiz ve rahat giysileri tercih ediyorum
aynen hepimizden aynı durum bi üşengeçliktir sorma yanibütün gün pijamalarla oturuyorum bazen . eskiden de çok makyaj yapmazdım ama bende düzleştirmeden dışarı çıkmazdım. dışarı çıkarken hala özen gösteriyorum ama evde resmen saçım tepemde,laptop kucağımda,tv de film kuşağı pöff walla bak banada daral geldi anlatırken
napıoruz kendimize biz yaa(
benım dusuncem sorumlulugun arttı ben bekarken bı camasır sersem iş yaptım sanıyordum :) ama evlenınce herseyı dusunmek zorundasın eger yardımcın yoksa tabı . temızlıkmyemek camasır vs. uzar gıder bunlardan fırsat buldunmuda dınlenmek ıstersın e halıyle degısmısmoluyosun sen daha yenı evlıymıssın bıde cocuk olsun ...
dönemsel bişey olabilir, yani evlenince kendini salmak durumu gerçekten var mı bilmiyorum..
eğer bekarken yaptıklarının hepsini yapamıyorsan da daha az vakit alan şeyleri yapabilirsin.
mesela hergün maşa yapma ama makyajını yap hafifçe
ya da hergün olmasa da kıyafetlerine özen göster
zaten bihter ziyagil gibi her yemeğe ayrı kıyafet ayrı makyaj durumu olmaz çok zordur
e bir de onun için ednan gibi salonda tango yapabileceğin eş lazım
4 yıllık evliyim valla eşimi pasaklı oylesine bi kıyafetle yada butun gun evde oturduğum kıyafetle karşıladığım sayılıdır bnce özen göstermek lazım evet temizlik yaparken yemek yaparken pek öenmsemem ama eşim gelcene yakın mutlaka duş alır giyinir makyaj yapar öyle dururum takım olmayan gecelik pijama bile giymem çok nadir kendimi rahatsız hissettiğim ve moralimin bozuk oldugu zamanlar hariç tabi
sabah kalkarım eşimi yollarım oğlumla kahvaltı yaparım sonra o oynarken evi toplarım önce mutfak sonra yatak odası çocugum küçük olduğundan akşam üstü süpürge yaparım yerleri silerim ki kocam geldiğinde ev düzenli ve temiz olsun yemeğimi tatlımı yapar dusa girer giyinir makyaj yapar otururum bnce böyle olmalı
evliliği verdiği rahatlık olsa gerek szin amaevin içindeyken rahat kıyafetlerden yanayım penye elbise yada sortlu takım vb
evdeyken makyaj yapmam
işe gelirkende yapmam cildim onemli üstelik daha gencim yasım ılerledıgınde bana lazım olacak
onun dısında gezmeye gıderken tam makyaj yaparım
duştan sonra mutlaka krem surerım yuzumu kayısı sabunu ıle yıkarım
haftada bır ayak kremlerını suruyorum ayaklarım cok rahatsız oluyor sertlıkten hemde ferahlatıcı suruyorum
15 gunde bır agda yapıyorum
2-3 hafatda ayak topugunu korpü yapıyorum
oje sürmüyorum beyaz mobılyalar ız oluyor ve abdest meselesi
işimi yaptıktan sonra bu yaz gunlerınde kısa sort mutlaka dekoltelı bır badı
ama tabıkı ıs oraya daynanana kadar camasır sulu pıjemalarla koltuk halı sılınıyor sac taranmamıs oluyor
Her erkek kokoşluğu ojeyi falan sevmiyo benimki mesela:)evin içinde bende eşofmanlarımla duruyorum rahat rahat.saçlarımı tepede dağınık toplamamı eşim ister genelde,salaş seviyo benimkiama temizlik başka tabi ter kokmam hiç,saçlarım yağlı olmaz hiç,kıl tüy işlerine dikkat ederim.bakım güzzel giyiinip makyaj yapmak değildir.temiz olun gzl kokun çokta takmayın kızlar.erkekler bize hoş görünmek için uğraşsın birazda kendilerine baksınlar
Şu abdest olayı gerçekten büyük sorun ... İlk zamanlarda nasıl yapıcam edicem bir yol bulamadım ... Saçlarım uzun kıvırcık kuruması zaten dert ... Sinüzitim var en ufak bir şeyde de grip olurum üşütürüm ... Islak saçla yatamam o yüzden... Yanlışlıkla bir uyuyakalsam zaten boynum ve başım ağrır bütün günüm eziyet olur ... Bir de yıllardır hava karardıktan sonra banyo yapamam korkarım ... Pislikten öleceğimi bilsem giremem gece banyoya ... Abdestimi hep gündüze bırakıyorum o yüzden Allah affetsin... Bir de ilk zamanlarda banyoya giriyorum abdest alcam bir bakıyorum ojelerofffff evlilik zormuş .... Zaten evi toplarken o kadar yoruluyorum ki ... Sanırsınız ki cam sildim halı yıkadım badana yaptım ... Öyle yoruluyorum ...
Hiçbir şey içimden gelmiyor sonuç olarak
4 yıllık evliyim valla eşimi pasaklı oylesine bi kıyafetle yada butun gun evde oturduğum kıyafetle karşıladığım sayılıdır bnce özen göstermek lazım evet temizlik yaparken yemek yaparken pek öenmsemem ama eşim gelcene yakın mutlaka duş alır giyinir makyaj yapar öyle dururum takım olmayan gecelik pijama bile giymem çok nadir kendimi rahatsız hissettiğim ve moralimin bozuk oldugu zamanlar hariç tabi
sabah kalkarım eşimi yollarım oğlumla kahvaltı yaparım sonra o oynarken evi toplarım önce mutfak sonra yatak odası çocugum küçük olduğundan akşam üstü süpürge yaparım yerleri silerim ki kocam geldiğinde ev düzenli ve temiz olsun yemeğimi tatlımı yapar dusa girer giyinir makyaj yapar otururum bnce böyle olmalı
evliliği verdiği rahatlık olsa gerek szin amaevin içindeyken rahat kıyafetlerden yanayım penye elbise yada sortlu takım vb
hay yaşa kesinlikle katılıyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?