- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
20 yaşındayım ve evli değilim :)
Evde yemekte yaparım , temezilkte (halı,cam,kapı) annem olmadan yaparım olmadan hatta. Birde onun üzerine giyinir süslenir dışarı çıkarım .. İnş evlenince bu tutumum devam eder :)
Evlenmeden önce temizlik, yemek, ütü gibi işlerle meşgul olmak evliliği biraz daha rahatlatır umarım :)) Yapanla, yapamayan arasında fark olmalı
Kesinlikle ... Evdeki rahatlığımın cezasını çekiyorum valla.... Daha çamaşırların yıkanırken nasıl ayrılması gerektiğini bile yeni öğrendim .. Eşimin beyaz tişörtleri şeker pembesine döndüğünde :26:
Bence seninki evlilikten değil biraz bunalmışsın o yüzden kendine bakasın geliyor
Çalışıyorsan hakkaten zor hepsi bir arada çoluk çocuk yok diye biliyorum o da olsa naparız bilmiyorum
Annem hep derdi evleniceksin ilerde, yaptığın banaysa öğrendiğin kendine diye. Bizim ailede önem verilir böyle şeylere .. Bende öğrendim sonrasında da yemek yapma hobim haline geldii
Artık bütün evi tek başına baştan aşağıya temizlesem bile birşeycik olmuyor .. Sonrasında duş saç baş yapımı devam ediyor
Sanırım öyle :26: Hiçbir şeyin üstesinden gelemediğimi hissediyorum ... Belki okullar açıldığında ve göreve başladığımda kendime gelirim ... Yaklaşık 3 yıldır görevdeyim bir gün okula makyajsız ve özensiz gittim ( çok hastaydım ) çocuklar şoka girmişti hatta 4. sınıf minilerim '' Öyretmeniimmm biz sizin dudaklarınızı kıymızııı zannedıyodukk '' diyen bile olmuştu
Bilemiyorum ... İş hayatı eklenince kendime gelir miyim yoksa daha da mı salarım ...
Benim annem de derdi de ... Dinleyen kim ... Ben biliyorum der bakmazdım eline .. Şimdi pazarda domates seçemiyorum
Sanırım öyle :26: Hiçbir şeyin üstesinden gelemediğimi hissediyorum ... Belki okullar açıldığında ve göreve başladığımda kendime gelirim ... Yaklaşık 3 yıldır görevdeyim bir gün okula makyajsız ve özensiz gittim ( çok hastaydım ) çocuklar şoka girmişti hatta 4. sınıf minilerim '' Öyretmeniimmm biz sizin dudaklarınızı kıymızııı zannedıyodukk '' diyen bile olmuştu
Bilemiyorum ... İş hayatı eklenince kendime gelir miyim yoksa daha da mı salarım ...
Benim annem de derdi de ... Dinleyen kim ... Ben biliyorum der bakmazdım eline .. Şimdi pazarda domates seçemiyorum
idolumsün
4 yıllık evliyim valla eşimi pasaklı oylesine bi kıyafetle yada butun gun evde oturduğum kıyafetle karşıladığım sayılıdır bnce özen göstermek lazım evet temizlik yaparken yemek yaparken pek öenmsemem ama eşim gelcene yakın mutlaka duş alır giyinir makyaj yapar öyle dururum takım olmayan gecelik pijama bile giymem çok nadir kendimi rahatsız hissettiğim ve moralimin bozuk oldugu zamanlar hariç tabi
sabah kalkarım eşimi yollarım oğlumla kahvaltı yaparım sonra o oynarken evi toplarım önce mutfak sonra yatak odası çocugum küçük olduğundan akşam üstü süpürge yaparım yerleri silerim ki kocam geldiğinde ev düzenli ve temiz olsun yemeğimi tatlımı yapar dusa girer giyinir makyaj yapar otururum bnce böyle olmalı
evliliği verdiği rahatlık olsa gerek szin amaevin içindeyken rahat kıyafetlerden yanayım penye elbise yada sortlu takım vb
çalışıyorum eve gider gitmez üzerimi değiştirir makyajımı temizler daha rahat şeyler giyerim..evde mayaj yapmam özel durumlar dışındaayaz mevsiminde mini yazlık elbiseler veya şort ve tişört,,kışın tayt ve tunik...yazın hergün kışın gün aşırı duşumu alırım eve gider gitmez roll-on ve parfümde sürerim evde............çalıştığım için oje genelde kullanıyorum zaten.......şimdi hamileyim 5 aylık durumumda hiç bi değişiklik olmadı hala aynıyım sanırım siz çalışmıyorsunuz o yüzden biraz miskinlik çökmüş üzerinize daha çok da yeni evlisiniz dikkat etmekte fayda var ....
Ben yeni evliyim çalışıyorum bir de ve işim evime rezalet derecede uzak. Ama yine de hem evime hem kendime bakabiliyorum çok şükür tabii eşim de yardımcı oluyor sag olsun.
Bence iş hayatı seni toparlar çünkü ister istemez bakımlı oluyorsun o zaman... Ben sabahları tam tekmil makyja yapmasam da mutlaka kalemimi rimelimi sürer hafif allıgımı dokundururum... Saclarımı zaten kuruturken mutlaka fönleyerek kuruturum abdest bakımından zor geldiği için kısalttım artık kurutmam cok daha pratik oluyor.. Şekli de zaten kuruturken verdiğim için bir daha ugrasmama gerek kalmıyor
Ev temizlik yaparken giydigim kıyafetlerim ayrıdır onlarla rahat rahat camasır suyuna da batıyorum yerlerde de sürünüyorum gerekirse.. İşim biter bitmez dusumu alıp üzerimi değiştiriyorum ama.
Evde sortlu takımlarımı giyerim makyaj yapmam asla evdeyken ama saclarımı düzenli bir sekilde toplarım bazen bi parlatıcı sürerim dudagıma o bile havamı değiştirir.
Sürekli düzgün görünmenin altın kuralı ise temiz ve bakımlı olmak. Ben kendimi bildim bile aksam yüzüümü zeytinyagı sabunumla yıkar kremlenir dişlerimi fırcalar oyle yatarım.
Evlendigimiz ilk hafta eşim her sabah sunu soylemişti : " Sen vampir misin askım nasıl yatıyosan öyle kalkıyosun yoksa benden once uyanıp gidip makyja falan mı yapıyosun anlamadım."
Halbuki alakası yok yatmadan önce yaptıgım seyler sabah dingin bir ciltle uyanmamı saglıyor.
Bir de bol bol su ve süt içer salatalık yerim...
Ayrıca vitamin dengene cok dikkat et... Bir ara bende kendimi cok yorgun hissediyorum şimdi vitamin destegine basladım. Ayrıca evle ilgilenmek cok guzel bir sey yaparken kendi evine kendi yuvana yaptıgını dusunup mutlu oluyo insan.
Akşamın geç saati bile olsa evimde pastam kurabiyem yoksa mutfagım duzenli değilse içime sinmiyor... Fırının yanan ışığı eve yayılan kurabiye kokusu resmen mutlu ediyor beni
bunlar hayattaki küçük mutluluklar aslında. Külfet olarak değil lütuf olarak görmek lazım
Şükretmek hatta. Bizlerin yerinde olup mutlu yuva kuramayan ya da yapmak isteyip de sırf engelli oldugu icin sadece bunların hayaliyle yasayan insanlar var
bi aynanın karsısına gec kendini güzel ve bakımlı hisset.. evini mis gibi kokular sarsın eminim kendini daha iyi hissedersin sorun sadece ilk adımı atmakta
kolay gelsin
Ben yeni evliyim çalışıyorum bir de ve işim evime rezalet derecede uzak. Ama yine de hem evime hem kendime bakabiliyorum çok şükür tabii eşim de yardımcı oluyor sag olsun.
Bence iş hayatı seni toparlar çünkü ister istemez bakımlı oluyorsun o zaman... Ben sabahları tam tekmil makyja yapmasam da mutlaka kalemimi rimelimi sürer hafif allıgımı dokundururum... Saclarımı zaten kuruturken mutlaka fönleyerek kuruturum abdest bakımından zor geldiği için kısalttım artık kurutmam cok daha pratik oluyor.. Şekli de zaten kuruturken verdiğim için bir daha ugrasmama gerek kalmıyor
Ev temizlik yaparken giydigim kıyafetlerim ayrıdır onlarla rahat rahat camasır suyuna da batıyorum yerlerde de sürünüyorum gerekirse.. İşim biter bitmez dusumu alıp üzerimi değiştiriyorum ama.
Evde sortlu takımlarımı giyerim makyaj yapmam asla evdeyken ama saclarımı düzenli bir sekilde toplarım bazen bi parlatıcı sürerim dudagıma o bile havamı değiştirir.
Sürekli düzgün görünmenin altın kuralı ise temiz ve bakımlı olmak. Ben kendimi bildim bile aksam yüzüümü zeytinyagı sabunumla yıkar kremlenir dişlerimi fırcalar oyle yatarım.
Evlendigimiz ilk hafta eşim her sabah sunu soylemişti : " Sen vampir misin askım nasıl yatıyosan öyle kalkıyosun yoksa benden once uyanıp gidip makyja falan mı yapıyosun anlamadım."
Halbuki alakası yok yatmadan önce yaptıgım seyler sabah dingin bir ciltle uyanmamı saglıyor.
Bir de bol bol su ve süt içer salatalık yerim...
Ayrıca vitamin dengene cok dikkat et... Bir ara bende kendimi cok yorgun hissediyorum şimdi vitamin destegine basladım. Ayrıca evle ilgilenmek cok guzel bir sey yaparken kendi evine kendi yuvana yaptıgını dusunup mutlu oluyo insan.
Akşamın geç saati bile olsa evimde pastam kurabiyem yoksa mutfagım duzenli değilse içime sinmiyor... Fırının yanan ışığı eve yayılan kurabiye kokusu resmen mutlu ediyor beni
bunlar hayattaki küçük mutluluklar aslında. Külfet olarak değil lütuf olarak görmek lazım
Şükretmek hatta. Bizlerin yerinde olup mutlu yuva kuramayan ya da yapmak isteyip de sırf engelli oldugu icin sadece bunların hayaliyle yasayan insanlar var
bi aynanın karsısına gec kendini güzel ve bakımlı hisset.. evini mis gibi kokular sarsın eminim kendini daha iyi hissedersin sorun sadece ilk adımı atmakta
kolay gelsin
evli arkadaşlara soruyorum ; ev içinde nasılsınız ? Yani görünüş olarak ...
Ben bekarken son derece bakımlıydım mesela... Her gün renk renk ojeler sürer , uyanır uyanmaz banyomu yapıp sanki bir yere gidecekmiş gibi hazırlanırdım ... Makyajsız markete ekmek almaya gitmezdim...parfümüme , kremlerime , kıyafetlerime , saçlarıma öyle özen gösterirdim ki ... Hele ki saçlarıma ... Maşa yapmadan dolaşmazdım yaz kış ...
Gelelim şimdiye ... Evlendim ... Içimde bir uyuzluk aldı başını gidiyor ... Hele şu son günlerde ... Uyanıyorum, yatak kıyafetlerimle iniyorum salona, açıyorum laptopu nette takılıyorum ... Sonra kısa bir kahvaltı muhabbeti , biraz evi derleme toplama ... Saçım tepede toplu bir tuhaf şekilsizliklerde ... Eşim 2. Katta bilgisayar başında çalışıyor ( kod yazıyor sürekli ) ben alt katta tv başında ... önceden en azından dışarı çıkarken biraz özen gösteriyordum şimdi o da gitti ... Dolapta bulabileceğim en basit kıyafetleri giyip sıfır makyaj saçlar yine tepede ben yollarda ... Giymelere doyamadığım kıyafetlerim elbiselerim takılarım topuklu ayakkabılarım dolapta ...
Offf anlatırken kendimden sıkıldım ...
Siz nasılsınız ev içinde ?... Bu evliliğin verdiği bir rahatlık mı ( ben böyle düşünmüyorum bu eşimin fikri ) yoksa bende mi bir sorun var ... Bana ev hallerinizi anlatır mısınız ? Eski halime dönüş için bir ışık bulmak istiyorum kendimde ....
Seni seviyorum biliyosun di mi ??? Yine içimi ısıttın kuşum
Böyle düşününce insan vicdan yapıyor :26:
Sanırım ben evlilik hayatına ve sorumluluklara adapte olamadım bu yüzden geçmeyen bir yorgunluk ve üşengeçlik hissiyle her şeyi saldım ... Saldıkça da psikolojimi bozdum ... Her şey birbiriyle orantılı ilerledi yani :26: Dediğiniz gibi önemli olan ilk adımı atmak ... Ama o ilk adımı nasıl atacağımı bilmiyorum ... Sanırım benim öncelikle ev düzeni , yemek , çamaşır , temizlik vs ile ilgili pratik bilgiler edinmem lazım ... Bir gömleği yarım saatte ütüleyince ( ve o gömlek buruşuk değil ''az buruşuk'' kıvama gelince ) 3 gün temizlediğim ev 3 dakikada dağılınca , çamaşırların renkleri birbirine girince her şeyden elimi ayağımı çekesim geldi ....
Evli arkadaşlara soruyorum ; ev içinde nasılsınız ? Yani görünüş olarak ...
Ben bekarken son derece bakımlıydım mesela... Her gün renk renk ojeler sürer , uyanır uyanmaz banyomu yapıp sanki bir yere gidecekmiş gibi hazırlanırdım ... Makyajsız markete ekmek almaya gitmezdim...Parfümüme , kremlerime , kıyafetlerime , saçlarıma öyle özen gösterirdim ki ... Hele ki saçlarıma ... Maşa yapmadan dolaşmazdım yaz kış ...
Gelelim şimdiye ... Evlendim ... İçimde bir uyuzluk aldı başını gidiyor ... Hele şu son günlerde ... Uyanıyorum, yatak kıyafetlerimle iniyorum salona, açıyorum laptopu nette takılıyorum ... Sonra kısa bir kahvaltı muhabbeti , biraz evi derleme toplama ... Saçım tepede toplu bir tuhaf şekilsizliklerde ... Eşim 2. katta bilgisayar başında çalışıyor ( kod yazıyor sürekli ) ben alt katta tv başında ... Önceden en azından dışarı çıkarken biraz özen gösteriyordum şimdi o da gitti ... Dolapta bulabileceğim en basit kıyafetleri giyip sıfır makyaj saçlar yine tepede ben yollarda ... Giymelere doyamadığım kıyafetlerim elbiselerim takılarım topuklu ayakkabılarım dolapta ...
Offf anlatırken kendimden sıkıldım ...
Siz nasılsınız ev içinde ?... Bu evliliğin verdiği bir rahatlık mı ( ben böyle düşünmüyorum bu eşimin fikri ) yoksa bende mi bir sorun var ... Bana ev hallerinizi anlatır mısınız ? Eski halime dönüş için bir ışık bulmak istiyorum kendimde ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?