Evlilikte ev halleri ...

3 katlı evin temizliğine yetişmek herkesin harcı değil.
İnşallah en kısa zamanda bir yardımcı bulursun.

Saçlarını yıkayıp şekil vermekte zorlanıyorsan,belki kestirmenin zamanı gelmiştir:)

Benim de saçlarım uzun sayılır.Çoğunlukla her gün,en geç günaşırı duş alırım.
Saçlarımı biçimsiz toplamam.Renk renk kumaş bantlarım var,evde kıyafetime göre onları takıyorum.
İş veya yemek yaptığım giysiyle kalmam,mutlaka değiştiririm.
Terliklerime ve ev giysilerime özen gösteririm,göze hoş gelmelerine dikkat ederim.
Yataktan kalktığım gibi asla kalmam.O miskinliği üzerimden atmam için mutlaka üzerimi değişmem gerek.

Dizilerdeki gibi saten gecelik takımlar veya reklamlardaki gibi uzun kollu gömlekler pratik değil.
Bu arada Şahika'nın ev haline özenmiyor değilim:)
O kadar yapamasam da rahat ama düzgün giyindiğimi düşünüyorum.

aynı dağınık hal ile eczaneye gidilir B-hcg testi alınır üstüne işenir ve tembelliğin sebebi öğrenilir :) yok bu değilse yatılır aynen devam edilir eşiniz yada siz isyan edene kadar devam edilir :)

Saçlarımı kestiremem düzleştirdiğimde tam belimde En son 15 yıl önce kısaydı kıyamam Bu eblek halim geçtiğinde saçlarım olmadan naaparım bir hiçim

O kumaş bantları ben de çok seviyorum

Vallahi hep söylüyorum şu siteye bin kere beğen butonu yapmıyorlar

Yazını okurken ofisten kaçıp evime gidesim geldi =))

Ev işlerimi, yemek vs..yetiştiriyorum, çocuk da olmadığı için bir hayli düzenli gidiyor ama kendime bakamıyorum, makyaj yıllardır yapmıyorum, bir gün yapsam on gün aklıma gelmiyor. Temizlik yaptığım kıyafetle dolaşmam, akşam mutlaka duşumu alırım, dişlerimi fırçalarım ama o kadar, ne saçımla ne makyajımla uğraşacak hal bulamıyorum kendimde

ama simdi evlendi öyle saldı ki kendisini saclar hep toplu makyaj desen arada ve üstüne üslük kiloları...

Benim saçlarım belime kadar ve her gittiğim kuaförün' durup düşündüğü' bir gürlükteydi..
Saçlarıma tek başıma çok ütü yaptım,makyajın hevesini malesef ergenlikte başladım almaya..
Evlendikten sonra pek bi hevesim kalmadı ne saç ütülemeye,ne föne,ne makyaja..
Doğallığı seçtim..Evlilikte bütün sorumluluk senin üzerinde,öyle saçımı başımı açayım,hergün yeni bir model vereyim olmuyor..Yapanlarada 'HELAL' olsun.

Yalnız diyeceğim;

Evlendikten sonra kendi adıma saçlarımı hiç açmadım..Ya topuz,ya at kuyruğu vs..Çünkü rahatsız oluyorum..(ileride açmayacağım anlamınada gelmez)

Yani şimdi ben çok mu bakımsız oluyorum?Saçlarını tertemiz toplayıp güne başlayanlar çok mu bakımsız?

Boya sürüp,tırnakları gök kuşağı gibi boyamak bakımlılık değildir!
Her yeri boyalı,tırnakları rengarenk olup,leş gibi kokan kadınlar var!!!

Annemin bir lafı vardır,'bakımlı olmak için bir su,bir sabun yeter!'

Lütfen bazı kadınların tarzlarını düşünerek yorum yapınız.

aynı dağınık hal ile eczaneye gidilir B-hcg testi alınır üstüne işenir ve tembelliğin sebebi öğrenilir :) yok bu değilse yatılır aynen devam edilir eşiniz yada siz isyan edene kadar devam edilir :)

Onu bir kez yaşadım ... Uzun bir süre o testi almak istemiyorum ( Allah'ın gücüne gitmesin ) ... Talihsiz ve sancılıydı .... Ve bu ruh hali o testle birlikte başladı devam etti sürdü bugüne geldi ... off....

Eşim isyan etmek üzere zaten bu konuda ... Yani başlarda ( özellikle bebeği ilk kaybettiğimiz günlerde ) çok anlayışlıydı sen her halinle güzelsin vs derdi ... ( Tabi ben o günler banyo bile yapmıyordum o çok daha farklı bir ruh haliydi ) Sonra o abartılı boşvermişliğim geçti de ... Off bilmiyorum zaten kanamam bile daha yeni geçti 3 gün oluyor ... 1,5 ay aralıksız kanama gördüm .....

E canım anlaşıldı yani...
Daha yeni üzüntü yaşamışsın.Zaten 4 aylık evlisin,olay çok yeni olmalı.
Bir de o kanama bir anlamda adet gibi hormonlarla alakalı.
Bu yüzden depresif olman normal.
Sıkma kendini,zamanla herşey yoluna girer.
Belki biraz dışarıda zaman geçirsen daha iyi olur.

Hayır saçını toplayan kadınlar bakımsızdır anlamı çıkarılmamalı ... Öyle mi yansıttık farkında olmadan ? :26: Tabi ki saçını ister toplarsın ister salarsın ister fönler maşalarsın ... Ama önemli olan göze güzel görünmeli özenli olmalı ... Kadının en güçlü silahı gözleri ve saçlarıdır bence.....

Ben maşallah bu aralar bir saç topluyorum nerden neyin çıktığı belli değil Ya eskiden rastgele aynaya bile bakmadan şöyle bir toplardım saçlarımı o bile kuaförden çıkmış gibi olurdu ( eee tabi bakım vardı ) Allah'ım gidip saçlarımı güzelce toplayıp geliyorum yazarken utandım

Annenin ellerinden öpüyorum ama neden sinirlendin ki bu kadar neden bu kadar ağır geldi yazdıklarım sana? Ben kuzenimden yola cıkarak yorumumu yaptım öncesi sonrası farklı olduğundan! bekarken saclarını ütülemeden cıkmazdı o makyaj her zaman olurdu giyim mutlaka uyardı birbirine ve de incecikti ama evlendikten sonra bunların aksine gerceklesti kusura bakma ama evli bir bayan ay kocam suna baktı ay söyle oldu demek istemiyorsa o sacı yapacak yada en azından bir koku sürecek ama simdiki kadınlar koku neden sürmüyorsun desek yok isim var yok su ütü var diyip sıyrılıyor bahane bana göre bir parfüm sıkmanında birseyi olmaz herhalde yoksa doğal güzellik tabiki her zaman önde

canım yenievlisin heralde daha adapte olamamışındır diye düşünüyorum ustelik evinde çok buyukmuş benmde buyuk ama oyle 3 kat değil merdivenler bile yorar insanı öncelikle ben çalışmıyorum 4 senedir evdeyim 1 tane çocugum var ilk zamanlar bnde zorlandım evlenmeden hiç bi iş yemek yapmadım ama insan zora gelince yapıyor evin içinde düzenli olmaya bak aldığın şeyı yerine koy işin bitince ev ozaman çok dağılmaz sende toplarken çok yorulmazsın hem vakit kaybetmezsin ben öyle yapıyorum ya şuda şimdi burda kalsın dersen ev alır başını yurur yetisemezsin bi bardak bile olsa kirliyse bulaşık mak at ben çamaşırları biriktirip yıkıyorum öyle daha kolay oluyor tabi kıyafet sorunu yoksa hemen kurutmaya atıyorum eger kurutma mak varsa işin daha kolay ben çok rahat ettim onunla serme toplama derdi yok bunu duşunebilirsin öyle bende hepsini tıkır tıkır makine gibi bi defada yapmıyorum arada dinleniyorum haftada 2 defa ütü yaparım toplandıkça benm çok ütüm olur eşim hep takım gyer işi gereği toplu ütü yaparsan daaha kolay bi kerede çıkıyor utu masasını açınca hergun evi süpürür gün aşırı yerleri silersen zaten ev çok batmaz e zaten söyle lavaboya girince ellerini yıkarken lavabonu ovarsan duşa girincede banyonu elden geçirirsen çok kolay olur senin için aradaki kısa vakitlerde de kendine bakarsın yemeğini yaparsın ama sen çalışıyormuşsun kadın tutma durumun varsa senin için daha kolay olur hem iş hem ev çok zor

enerjiye gelince insan evini benimseyp severse çok kolay zaten rutin şeyler gibi geliyor ama canı sıkkkınsa hiçbişey yapmak içinden gelmez şu sıralar ben öyleyim mesela inşl yeni evime taşınınca yine eskiye dönerim

Çabuk yorulmalarım , hiçbir şey yapmak istememem , 24 saat uykuluk modunda olmam kanamalar yüzünden olabilir evet :26: o zaman 10 gün sonra gelecek adetimden sonra kendimi toplarım sanırım .. ( 13 Temmuzdan beri aralıksız kanamam oldu daha 3 gün oldu biteli ama lekeler hala geliyor ) Bir ferahlık geldi içime hem bu kadar çabuk yorulmazsam her şeye enerjim kalır

Evde makyajli mi takiliyosun yani?

Tavsiyelerinizi kesinlikle dinleyeceğim... Çünkü ben '' Sonra kaldırırım nolcak ki sonra yaparım '' modunda olduğum için bir anda birikip üstüme üstüme geliyor sizin yönteminiz çok mantıklı aklıma yazdım

bnce senin kendini salma nedenin ortaya çıktı allah sabır versin zor bi durum biliyorum ama toparla kendini canm

bnce senin kendini salma nedenin ortaya çıktı allah sabır versin zor bi durum biliyorum ama toparla kendini canm

Açıkçası artık bebeğin üzüntüsünü yaşamıyorum o geçti ... Şu an tek korkum hamile kalmak Çok uzun süre istemiyorum ... Benim için çok kötü bir deneyimdi ... Tamamen hazırlıksız yakalandım evlendikten sonra bir daha adet görmedim o kadar hızlı yani ... Evliliğe hazır değilken bir de hamilelik beni çok korkuttu ... Sürekli kusmalar , karın ağrıları , 2 güne bir acile taşınıp serum yemeler... Benim için çok zordu ... Zaten kalp rahatsızlığım var o dönem yine baş gösterdi ,tiroidim yükseldi ... Yumurtalığımda da kist vardı ... O kadar kötüydüm ki o dönem ... Bebeği kabullenmekte çok zorlandım , bir ara beni zehirlediğini bile düşündüm .. Doktorum '' zehirlenmediğime '' ikna olmam için yarım saat uğraştı ... Bak annesi elini emiyor ( aslında emmiyor da öyle sevimli bir görüntü vermişti. ) , bak parmakları küçücük vs diye ... Sonra tam kabullenip sevmeye başlamışken nasip olmadı işte ... Sonra bitmek bilmeyen kanamalar

ve işte bugündeyim ...

Temiz olmak için su ve sabun yeter.

Ama bakımlı olmak için yetmez.

Göreceli sanırım bu.
Vallahi ne oje sürerim(sürenleri severim),ne makyaj yaparım uzun zamandır.
Hiç ama hiç eksikliğini hissetmiyorum,eşimle sevgiliyken şikayet ederdi allığımdan,dudak parlatıcıma.
Sanırım eşimde makyaja düşkün olmadığı için bana doğallık en güzel bakım olarak geliyor.

Temiz olayım,paspal görünmeyimde,gerisi teferruat benim için..

Ayyy bende aynıyım.. 3 yıllık evliyim.. Bi rahatlık , bi rahatlık..
Eşim önemsemiyor hatta bakımlı olunca etrafa bakıyor biri bakıyor mu diye
Ama ben bekarken çok bakımlı olduğum için şimdi kızıyorum kendime. Bir hevesle gittim yine lens aldım(bekarken çok kullanırdım) inanırmısınız solüsyona yatırmaya üşendiğimden 4 aydır ecza dolabında duruyor. Bu sabah iş yerimde toplantım vardı makyaj yaparken yoruldum
Şimdi böyleysem çocuk olduğunda ne yaparım bilmiyorum :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…