- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
Peki bu enerjiyi nasıl buluyorsunuz ? Ben hem evle hem yemekle hem çamaşır ütüyle hem de kendimle başa çıkamıyorum !Ya ben çiçek bile bakamıyorum , eşim aldı 2 saksı iyi gelir dedi 1 haftada soldurdum çiçekleri Hiçbir şeyle başa çıkamıyorum oturuyorum öyle evde boş boş ... Zaten evi temizleyince 3 gün kendime gelemiyorum yorgunluktan ( ev 3 katlı + bahçe ) Eşim temizlik için yardımcı al diyor ona bile üşeniyorum şu an... Yardımcı bulmaya bile üşeniyorum ... Geçen yine bir gaza geldim canlı müziğe gidelim dedik konu açtım hatta iyi mekan var mı diye dönüp mekanlara bakmadım bile sonradan çünkü o anlıktı geçti yine başladı tembelliğim... Ben her şeye üşenir oldum her zaman böyle olsam karakterim bu derim ama değildim ki ... Şu anki halimden bambaşka biriydim ... Büyük bir arkadaş çevrem vardı.. Hele ilk atandığım sene 6 saat derse girer üstüne 2 saat etüt verir ardından bilgisayar kursuna giderdim ( ve bunlar yaşadığım yerden 1 saat uzaklıkta yerler okulum ve kursum ) sonra 1 saat yolu döner arkadaşlarımla eğlenir sohbet eder eve geçer okul hazırlığı yapar yatardım ... 5 saat uyur yine uyanıp aynı tempoda devam .. Yorulduğumu hiç hatırlamam ... 10 cm topukluyla 15 saat ayakta kalırdım yine yorulmazdım ... Şimdi yataktan kalktığım kıyafetleri çıkarmaya üşeniyorum noldu bana
3 katlı evin temizliğine yetişmek herkesin harcı değil.
İnşallah en kısa zamanda bir yardımcı bulursun.
Saçlarını yıkayıp şekil vermekte zorlanıyorsan,belki kestirmenin zamanı gelmiştir:)
Benim de saçlarım uzun sayılır.Çoğunlukla her gün,en geç günaşırı duş alırım.
Saçlarımı biçimsiz toplamam.Renk renk kumaş bantlarım var,evde kıyafetime göre onları takıyorum.
İş veya yemek yaptığım giysiyle kalmam,mutlaka değiştiririm.
Terliklerime ve ev giysilerime özen gösteririm,göze hoş gelmelerine dikkat ederim.
Yataktan kalktığım gibi asla kalmam.O miskinliği üzerimden atmam için mutlaka üzerimi değişmem gerek.
Dizilerdeki gibi saten gecelik takımlar veya reklamlardaki gibi uzun kollu gömlekler pratik değil.
Bu arada Şahika'nın ev haline özenmiyor değilim:)
O kadar yapamasam da rahat ama düzgün giyindiğimi düşünüyorum.
Ben yeni evliyim çalışıyorum bir de ve işim evime rezalet derecede uzak. Ama yine de hem evime hem kendime bakabiliyorum çok şükür tabii eşim de yardımcı oluyor sag olsun.
Bence iş hayatı seni toparlar çünkü ister istemez bakımlı oluyorsun o zaman... Ben sabahları tam tekmil makyja yapmasam da mutlaka kalemimi rimelimi sürer hafif allıgımı dokundururum... Saclarımı zaten kuruturken mutlaka fönleyerek kuruturum abdest bakımından zor geldiği için kısalttım artık kurutmam cok daha pratik oluyor.. Şekli de zaten kuruturken verdiğim için bir daha ugrasmama gerek kalmıyor
Ev temizlik yaparken giydigim kıyafetlerim ayrıdır onlarla rahat rahat camasır suyuna da batıyorum yerlerde de sürünüyorum gerekirse.. İşim biter bitmez dusumu alıp üzerimi değiştiriyorum ama.
Evde sortlu takımlarımı giyerim makyaj yapmam asla evdeyken ama saclarımı düzenli bir sekilde toplarım bazen bi parlatıcı sürerim dudagıma o bile havamı değiştirir.
Sürekli düzgün görünmenin altın kuralı ise temiz ve bakımlı olmak. Ben kendimi bildim bile aksam yüzüümü zeytinyagı sabunumla yıkar kremlenir dişlerimi fırcalar oyle yatarım.
Evlendigimiz ilk hafta eşim her sabah sunu soylemişti : " Sen vampir misin askım nasıl yatıyosan öyle kalkıyosun yoksa benden once uyanıp gidip makyja falan mı yapıyosun anlamadım."
Halbuki alakası yok yatmadan önce yaptıgım seyler sabah dingin bir ciltle uyanmamı saglıyor.
Bir de bol bol su ve süt içer salatalık yerim...
Ayrıca vitamin dengene cok dikkat et... Bir ara bende kendimi cok yorgun hissediyorum şimdi vitamin destegine basladım. Ayrıca evle ilgilenmek cok guzel bir sey yaparken kendi evine kendi yuvana yaptıgını dusunup mutlu oluyo insan.
Akşamın geç saati bile olsa evimde pastam kurabiyem yoksa mutfagım duzenli değilse içime sinmiyor... Fırının yanan ışığı eve yayılan kurabiye kokusu resmen mutlu ediyor beni
bunlar hayattaki küçük mutluluklar aslında. Külfet olarak değil lütuf olarak görmek lazım
Şükretmek hatta. Bizlerin yerinde olup mutlu yuva kuramayan ya da yapmak isteyip de sırf engelli oldugu icin sadece bunların hayaliyle yasayan insanlar var
bi aynanın karsısına gec kendini güzel ve bakımlı hisset.. evini mis gibi kokular sarsın eminim kendini daha iyi hissedersin sorun sadece ilk adımı atmakta
kolay gelsin
Bende bundan korkuyorum, evlendiğim zamanda bende böyle olurmuyum diyeBenim kuzenim var kendisi eskiden kemerine kadar özen göstererek dısarı cıkardı ama simdi evlendi öyle saldı ki kendisini saclar hep toplu makyaj desen arada ve üstüne üslük kiloları... Cok kızıyorum ama evlenmeden de bilemem sanırım olsa olsa bunun nedeni herhalde rahata eris
aynı dağınık hal ile eczaneye gidilir B-hcg testi alınır üstüne işenir ve tembelliğin sebebi öğrenilir :) yok bu değilse yatılır aynen devam edilir eşiniz yada siz isyan edene kadar devam edilir :)
Onu bir kez yaşadım ... Uzun bir süre o testi almak istemiyorum ( Allah'ın gücüne gitmesin ) ... Talihsiz ve sancılıydı .... Ve bu ruh hali o testle birlikte başladı devam etti sürdü bugüne geldi ... off....
Eşim isyan etmek üzere zaten bu konuda ... Yani başlarda ( özellikle bebeği ilk kaybettiğimiz günlerde ) çok anlayışlıydı sen her halinle güzelsin vs derdi ... ( Tabi ben o günler banyo bile yapmıyordum o çok daha farklı bir ruh haliydi ) Sonra o abartılı boşvermişliğim geçti de ... Off bilmiyorum zaten kanamam bile daha yeni geçti 3 gün oluyor ... 1,5 ay aralıksız kanama gördüm .....
ama simdi evlendi öyle saldı ki kendisini saclar hep toplu makyaj desen arada ve üstüne üslük kiloları...
Benim saçlarım belime kadar ve her gittiğim kuaförün' durup düşündüğü' bir gürlükteydi..
Saçlarıma tek başıma çok ütü yaptım,makyajın hevesini malesef ergenlikte başladım almaya..
Evlendikten sonra pek bi hevesim kalmadı ne saç ütülemeye,ne föne,ne makyaja..
Doğallığı seçtim..Evlilikte bütün sorumluluk senin üzerinde,öyle saçımı başımı açayım,hergün yeni bir model vereyim olmuyor..Yapanlarada 'HELAL' olsun.
Yalnız diyeceğim;
Evlendikten sonra kendi adıma saçlarımı hiç açmadım..Ya topuz,ya at kuyruğu vs..Çünkü rahatsız oluyorum..(ileride açmayacağım anlamınada gelmez)
Yani şimdi ben çok mu bakımsız oluyorum?Saçlarını tertemiz toplayıp güne başlayanlar çok mu bakımsız?
Boya sürüp,tırnakları gök kuşağı gibi boyamak bakımlılık değildir!
Her yeri boyalı,tırnakları rengarenk olup,leş gibi kokan kadınlar var!!!
Annemin bir lafı vardır,'bakımlı olmak için bir su,bir sabun yeter!'
Lütfen bazı kadınların tarzlarını düşünerek yorum yapınız.
Annenin ellerinden öpüyorum ama neden sinirlendin ki bu kadar neden bu kadar ağır geldi yazdıklarım sana? Ben kuzenimden yola cıkarak yorumumu yaptım öncesi sonrası farklı olduğundan! bekarken saclarını ütülemeden cıkmazdı o makyaj her zaman olurdu giyim mutlaka uyardı birbirine ve de incecikti ama evlendikten sonra bunların aksine gerceklesti kusura bakma ama evli bir bayan ay kocam suna baktı ay söyle oldu demek istemiyorsa o sacı yapacak yada en azından bir koku sürecek ama simdiki kadınlar koku neden sürmüyorsun desek yok isim var yok su ütü var diyip sıyrılıyor bahane bana göre bir parfüm sıkmanında birseyi olmaz herhalde yoksa doğal güzellik tabiki her zaman öndeama simdi evlendi öyle saldı ki kendisini saclar hep toplu makyaj desen arada ve üstüne üslük kiloları...
Benim saçlarım belime kadar ve her gittiğim kuaförün' durup düşündüğü' bir gürlükteydi..
Saçlarıma tek başıma çok ütü yaptım,makyajın hevesini malesef ergenlikte başladım almaya..
Evlendikten sonra pek bi hevesim kalmadı ne saç ütülemeye,ne föne,ne makyaja..
Doğallığı seçtim..Evlilikte bütün sorumluluk senin üzerinde,öyle saçımı başımı açayım,hergün yeni bir model vereyim olmuyor..Yapanlarada 'HELAL' olsun.
Yalnız diyeceğim;
Evlendikten sonra kendi adıma saçlarımı hiç açmadım..Ya topuz,ya at kuyruğu vs..Çünkü rahatsız oluyorum..(ileride açmayacağım anlamınada gelmez)
Yani şimdi ben çok mu bakımsız oluyorum?Saçlarını tertemiz toplayıp güne başlayanlar çok mu bakımsız?
Boya sürüp,tırnakları gök kuşağı gibi boyamak bakımlılık değildir!
Her yeri boyalı,tırnakları rengarenk olup,leş gibi kokan kadınlar var!!!
Lütfen bazı kadınların tarzlarını düşünerek yorum yapınız.
Peki bu enerjiyi nasıl buluyorsunuz ? Ben hem evle hem yemekle hem çamaşır ütüyle hem de kendimle başa çıkamıyorum !Ya ben çiçek bile bakamıyorum , eşim aldı 2 saksı iyi gelir dedi 1 haftada soldurdum çiçekleri Hiçbir şeyle başa çıkamıyorum oturuyorum öyle evde boş boş ... Zaten evi temizleyince 3 gün kendime gelemiyorum yorgunluktan ( ev 3 katlı + bahçe ) Eşim temizlik için yardımcı al diyor ona bile üşeniyorum şu an... Yardımcı bulmaya bile üşeniyorum ... Geçen yine bir gaza geldim canlı müziğe gidelim dedik konu açtım hatta iyi mekan var mı diye dönüp mekanlara bakmadım bile sonradan çünkü o anlıktı geçti yine başladı tembelliğim... Ben her şeye üşenir oldum her zaman böyle olsam karakterim bu derim ama değildim ki ... Şu anki halimden bambaşka biriydim ... Büyük bir arkadaş çevrem vardı.. Hele ilk atandığım sene 6 saat derse girer üstüne 2 saat etüt verir ardından bilgisayar kursuna giderdim ( ve bunlar yaşadığım yerden 1 saat uzaklıkta yerler okulum ve kursum ) sonra 1 saat yolu döner arkadaşlarımla eğlenir sohbet eder eve geçer okul hazırlığı yapar yatardım ... 5 saat uyur yine uyanıp aynı tempoda devam .. Yorulduğumu hiç hatırlamam ... 10 cm topukluyla 15 saat ayakta kalırdım yine yorulmazdım ... Şimdi yataktan kalktığım kıyafetleri çıkarmaya üşeniyorum noldu bana
E canım anlaşıldı yani...
Daha yeni üzüntü yaşamışsın.Zaten 4 aylık evlisin,olay çok yeni olmalı.
Bir de o kanama bir anlamda adet gibi hormonlarla alakalı.
Bu yüzden depresif olman normal.
Sıkma kendini,zamanla herşey yoluna girer.
Belki biraz dışarıda zaman geçirsen daha iyi olur.
Bekarken nasılsam şimdide öyleyim arkadaşım..eşimi yollarım işe,evi toparlarım vs..derken sporumu yaparım..duşumu aşır,saçlarımı fönlerim,makyajımı yaparım,parfümümü sıkarım..ev ortamında rahat ama bakımlı olmayı seviyorum..herşeyden önemlisi"temiz"olmak..normalde topuklu falan giyen biri değilim,spor şıklığını severim..evdede temiz ve rahat giysileri tercih ediyorum
canım yenievlisin heralde daha adapte olamamışındır diye düşünüyorum ustelik evinde çok buyukmuş benmde buyuk ama oyle 3 kat değil merdivenler bile yorar insanı öncelikle ben çalışmıyorum 4 senedir evdeyim 1 tane çocugum var ilk zamanlar bnde zorlandım evlenmeden hiç bi iş yemek yapmadım ama insan zora gelince yapıyor evin içinde düzenli olmaya bak aldığın şeyı yerine koy işin bitince ev ozaman çok dağılmaz sende toplarken çok yorulmazsın hem vakit kaybetmezsin ben öyle yapıyorum ya şuda şimdi burda kalsın dersen ev alır başını yurur yetisemezsin bi bardak bile olsa kirliyse bulaşık mak at ben çamaşırları biriktirip yıkıyorum öyle daha kolay oluyor tabi kıyafet sorunu yoksa hemen kurutmaya atıyorum eger kurutma mak varsa işin daha kolay ben çok rahat ettim onunla serme toplama derdi yok bunu duşunebilirsin öyle bende hepsini tıkır tıkır makine gibi bi defada yapmıyorum arada dinleniyorum haftada 2 defa ütü yaparım toplandıkça benm çok ütüm olur eşim hep takım gyer işi gereği toplu ütü yaparsan daaha kolay bi kerede çıkıyor utu masasını açınca hergun evi süpürür gün aşırı yerleri silersen zaten ev çok batmaz e zaten söyle lavaboya girince ellerini yıkarken lavabonu ovarsan duşa girincede banyonu elden geçirirsen çok kolay olur senin için aradaki kısa vakitlerde de kendine bakarsın yemeğini yaparsın ama sen çalışıyormuşsun kadın tutma durumun varsa senin için daha kolay olur hem iş hem ev çok zor
enerjiye gelince insan evini benimseyp severse çok kolay zaten rutin şeyler gibi geliyor ama canı sıkkkınsa hiçbişey yapmak içinden gelmez şu sıralar ben öyleyim mesela inşl yeni evime taşınınca yine eskiye dönerim
Onu bir kez yaşadım ... Uzun bir süre o testi almak istemiyorum ( Allah'ın gücüne gitmesin ) ... Talihsiz ve sancılıydı .... Ve bu ruh hali o testle birlikte başladı devam etti sürdü bugüne geldi ... off....
Eşim isyan etmek üzere zaten bu konuda ... Yani başlarda ( özellikle bebeği ilk kaybettiğimiz günlerde ) çok anlayışlıydı sen her halinle güzelsin vs derdi ... ( Tabi ben o günler banyo bile yapmıyordum o çok daha farklı bir ruh haliydi ) Sonra o abartılı boşvermişliğim geçti de ... Off bilmiyorum zaten kanamam bile daha yeni geçti 3 gün oluyor ... 1,5 ay aralıksız kanama gördüm .....
Temiz olmak için su ve sabun yeter.
Ama bakımlı olmak için yetmez.
bnce senin kendini salma nedenin ortaya çıktı allah sabır versin zor bi durum biliyorum ama toparla kendini canm
Temiz olmak için su ve sabun yeter.
Ama bakımlı olmak için yetmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?