Evlilikte ev halleri ...

siz benim halimi bir görseniz evde hamileyim kocaman göbişim var eşimin penyelerini giyiyorum evde ohh mis rahat rahat valla hiiç makyaj bakım düşünemicem tek derdim bi doğursaam

Yok ben makyaj ve ojeyi düşünerek yazmamıştım.
Ağda yapmak,el ve ayak bakımı yapmak,kaş düzeltmek,krem ve hoş kokular sürünmek gibi bakımları kastettim.

Evde ben de makyajlı gezemiyorum maalesef mi desem:)
Dışarıdan gelince yüzümü yıkama ihtiyacı hissediyorum.
Bir de makjajla yemek yapınca,bütün buhar yüzüme yapışıyor gibi geliyor.

ben de evli değilim.ama özenin kendinize zor geliosa da yapmaya çalışın.genelde bayanlar evlilikten sonra iyice bırakıyolar hele doğumdan sonra tam bırakıyolar.eşinizden önce kendiniz için yapın.normal halinizle süslenip püslenip ayna karşısına çıktığınızda hisleriniz ayn mı?tabiki değil.

Helal olsun size vallahi inşallah eşiniz gerçkten kymetinizi bilir.mutluluklar..

Uyandığım zaman pijamalarımla değilde eşortmanlarım vardır onları giyerim ev içinde öyle dolanırım, saçlarımı düzgünce toplarım, evde makyaj yapmam, Vücut temizliği mutlaka yapılmalı zaten aksatmam. Nişanlıyım ve nişanlım aşırı süs ve makyaj sevmiyor rahat olmamı ister hep. Bu yüzden evlenince de böyle olacağını düşünüyorum sanırım bir değişiklik olmaz :)

bekarkende evde ne makyaj yapmisligim vardir nede şık gorunecem diye rahat hissetmedigim kiyafet giymisligim vardir evlendikten sonrada bu boyle oldu her zaman agdama banyoma sacima tirnagima bakimim tamdi ama ne bileyim aman esim gelecekte guzel goruneyim gibi bir kaygim olmadi disariya cikarken giyinir suslenirdim.. cocuk olduktan sonra cok feci hallerde dolastigim oldu evdede disaridada halada oyle eger kizim o gece uyumus yemegini sorun cikarmadan yemis ve o gune ozel bir huysuzlugu yoksa ve ben o gun disari cikacaksam azicik daha süslenirim tabi yine cocuk pesinde kosacagimi göz önunde bulundururum:/

o kadar şuan ki halim ki.hatta bugunum böyle gecti.tıpkı diger günlerim gibi.aynı çıkısı ben de istiyorum.eski halimi özlüyorum..

mrblar kızlar valla benim bi günüm bi günümü tutmuyor ama evliliğin ilk ayları daha bi bakımlıydımmm bide kocama bağlı diye düşünüyorum morelim iyiyse süslenir bakımlı olurumm ama pek değilse dikkat etmem yani ama kendimi güzel hisstmem daha önemli aslındaa kendim içinde bakımlı olmaya çalışıyorummm ama daha çok yenimiyim nee ?

Ayni ben...Kelin ilaci olsa kendi basina sürermis.. resmen beni anlattin
Esim mutsuz bu durumdan ama anlayan kim,sürekli söz veriyorum kendime,
düzelecem diye ama 1 yada 2 gun 3. gun yine en rahat pijamalar yirtik delik ozonlu saclar desen uyanir uyanmaz toplanmis antenleri firlamis sekilde

ben 39 yaşındayım anneyim çalışıyorum ama illaki kendime özen gösteririm.manikürümü saç boyamı epilasyonumu kendim yaparım her gün 7de kalkar duşumu alırım işe gitmeyeceksem bile geceliğimi çıkarırım.kendime yakışan rahat yazlık ev elbiselerimden giyerim.evde yalnız olsam bile gözkalemimi çekerim.asla eski lekeli sökük paspal eşofmanlarla gezmem.evdeysem önce evimi yatağımı toplarım.
erkekler nekadar önem vermiyorum dese de kesinlikle önem verirler.makyajı sevmeyen o beyler süslü püslü havalı bir bayan geçerken neden gözlerini alamıyorlar acaba?
dışarıda çalışma hayatınız yoksa biraz tembellik basıyor insanı.evlenince beğendirme duygusu da azalıyor.ama bunu kendimiz için yapmalıyız kızlar.kendimize saygımız için yapmalıyız.sabah kalkınca hemen duşunuzu alın üstünüzü değiştirin hafif bir makyaj yapın.saçınızı şekillendirin.günlük ev işleri haricinde mutlaka bir hobi edinin.bir konuda kendinizi geliştirin.spor yapın yürüyüşe çıkın.başlarda zor gelir ama kendinizi zorlayıp alışkanlık haline getirin.
çalışmadığım bir dönem ben de sizin gibi bir kısır döngüye girmiştim evden dışarı çıkasım bile gelmiyordu.yukarıda anlattığım gibi kendimi zorlayarak aştım.
eşiniz için giyinip süslenip gezin evde arasıra nasıl ilgisi değişiyor görün.öpüyorum.

temizliğime dikkat ederim hem rahat hem de güzel görünen şeyler giymeye çalışırım (tayt tunik ) saçlarımı sık düzeşltirmem genelde toplarım hafif pudra rimel ve göz kalemi sürerim ojeyi çok seviyorum ama abdest almak için çıkardığımda sürmediğim çok oluyor yani bende şık şıkırdım değilim ama idare ederim:)

Bana göre insan bekarken nasılsa oyle gıder ben evde de pasaklıyım babamın tshirtlerini giyerim eskı bol ne varsa onu giyerim. Evlenınce oyle olmak istemem ama göreceğiz. mesela teyzem bekarkende cok bakımlıydı evde gıydıklerıne dıkkat eder makyaj yapardı sımdı evlı çat kapı gitsemde hafif makyajlı kıyafetleri düzgun gayet :) Yani insan nasıl başlarsa öyle gider galiba

Bide ben calismiyorum,sürekli evdeyim...

Valla 3 yıllık evliyim bekarken nasılsam şimdi de öyleyim ya mevsimi için bir sürü şortlu tulum aldım kendime renk renk ve elbiseler aldım kışın da hep cicili eşofman takımları giyerim eşimi hiç pasaklı karşılamadım yani yüzüm renksizse pazar kahvaltısında hemen bira pudra doğal da duruyor zaten :) çalıştığım için günlük haırlanma telaşındayım eve gelice de hemn makyajımı temizleyip duşa giriyorum üzerimi cici cici giyiyorum azıcık bir göz kalemi ve rimel sürüp kendime çeki düzen veriyorum eşim de öyle eve girer girmez duşa girer onun ev kıyafetlerini zaten ben seçiyorum bana bırakıyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben evli değilim ama sanmıyorumki aşırı süslü bir bayanın ev halininde sürekli öyle olduğunu..Yani gece yatarkende takısı falan olacak değil ya vücudunda yada makyajı :)) bence dengede tutmak en iyisi mesela sevgililik döneminde her zaman süslü çıkmamak karşısına..sonuçta adam alışır o bakımlı hallere ve gün gelir evlendiğinde karşısına hortlak gibi çıkarsın şok oluverir benim erkek arkadasım acayip dikkat eder saçımda yada vücudumda en minik değişimi farkeder.Böyle bir erkekle ömür nasıl geçer düşünün...Bazen yanına bakımsız giderim alışsın diye.Her zaman süslü cıkamıcam cünkü kendimde biliyorum

ve evli bayanlar size özellikle soruyorum Ayda kac defa ağda yapıyorsunuz bazılarımız bunye olarak cok cabuk tuylenebiliyoruz.Evlilikte bu zor olmazmı bacaklara kolaltına ağda yapmak en minik çıkıntısı bile rahatsız edici olabiliyor bazen...

6 yillik evliyim ve 4 yasinda bir cocuga sahibim, evlendigimizden bu yana kendine olan bakisim ve verdigim degerli resmen artti. Daha oncesinde de kisisel bakimima cok dikkat ederdim, fonsuz ve ojesiz gezdigim zamani bilmem mesela, simdi de oyle ama zaman gectikce daha bir dikkat eder oldum kendime. Calisan bir bayanim, ertesi gun giyeceklerimi geceden hazirlarim, utuler, kiyafetlerime uygun taki,ayakkabi vs ne varsa onceden karar veririm ki sabah bunlari dusunmekle vakit harcamayim. Sabah makyajimi yapar saclarimi yapar oyle cikarim evden. Zaman icerisinde fark ettigim birsey var o da insan kendine ne kadar ozen gosterirse cevresindekilerde o degeri gosteriyor ve inanin insan moral olarakta kendini cok iyi hissediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…