• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ev halleri?

Evlendikten sonra eşiniz görecek diye baişlası görecek diye kılıktan kılığa girerseniz kendiniz olmaktan çıkarsınız.. Evlendikten sonra benimde düzenim değişti Birazcık..

pijamanın vermiş olduğu rahatlığı kimseye değişmem işten eve geldiğimde yaptığım ilk işim pijamalarımı giymek kimse için süslenemem evde valla :63:

Rahat penye geceliklerden giyiyorum ben, saçımda her daim ev topuzu.
Öyle süslenip püslenemem beğenen böyle beğensin :KK45:

Eskiden en azından giydiklerim birbirine uyumlu olsun isterdim. Ne bileyim kışın ev botumla giydiğim tayt kahve, lacivert falan gibi alakasız olmazdı mesela.

Ama şimdi babaanne donu gibi bol don üstüne t-shirt giyiveriyorum. Benden özenen eşim de sadece boxer giymeye başladı. Atlet bile yok.

Tam öküz kıro aile olduk. Birbirimizi kabullendik de eve misafir gelecek olsa hadi geç su söylesek "lan kim giyincek şimdi pff" diyoruz.
:KK70:

Aslında evde de özenmek lazım. Ben bir defasında o leş halimle çöpü kapının önüne koyayım derken sen arkamdan kapı kapan. Ben kapıda kal. İzli pijamalarımla tektek komşu kapısı çaldım telefon etmek için herkese rezil olaraktan. Ha akıllandım mı yok, hala paçoz paçoz oturuyorum.

Bu arada evde taytla nasıl oturuyorsunuz ya? Basmıyor mu daraltmıyor mu darlandım şuan.

Valla evlendikten sonrasini bilmem ama oncesinde bekar evimde de esofman tayt tshirt sort pijama vazgecilmezimdi.Isten geldigim gibi hic oturmadan adeta uniforma gibi rahat kiyafetlerimi giyerdim.Ee mustakbel esimin ugramadigi bir gunum bile olmadigimdan ev halime pek alisti oyle begendi demek ki :) haftaya evli olcaz kismetse pek suslenmeye gerek yok pijamali sevdi aldi derim rahatim onemli:halay:

temiz olduktan sonra gerisi önemli değil, yanında rahat olamayacağım adamla evlenmem zaten.. ayrıca emin olun erkekler kadınlardan çok daha salıyor evlenince.

Ben salaş takılıyorum. Rahat giyiniyorum genelde ama bazen esim icin süsleniyorum.

Nadiren de olsa süsleniyorum bin bir heves, kocacığın tepkisi hayırdır biri mi gelecek oluyor:rapci:
Alışmamış garibim yadırgıyor napsın:p

şort ve rengarenk badilerle yaz,tayt ve yine rengarenk badi ve bluzlarla kış:halay:

son bir aydır da küpe takıyorum ( küpe alıştırması :KK70:)

ruj sürmeyi de ihmal etmiyorum :KK66:

Gayet normalsin dizilerdeki gibi degil gerçek hayat=) kendi evin kendi düzenin nasil rahat edeceksen öyle takilabilirsin=)
Biraz da şık olayim dersen kışın kalın eşofman yerine tayt hem rahat hem şık olur aklinda bulunsun =)

Kışın polar eşofman hatta bazen giyilebilir battaniye ile dolaşıyorum.
Baharda şort atlet. Ya da ev elbiselerinden.
Yazın cehennem sıcaklarında tüm perdeleri kapatıp çırılçıplak dolaşıyorum.:KK48:

Erkek arkadaşım geldiğinde ev elbiselerinden oluyor üzerimde ya da güzel bi kıyafet giyiyorum özeniyorum. Ama bazen onu bile çamaşır suyu lekeli eşofmanla karşılıyorum. Ama iç çamaşırlarıma hep özeniyorum mutlaka takım oluyor. Diz yapmış çamaşır suyu lekeli eşofmanın içinde en kalitelisinden seksi çamaşır takımı:KK48:

Aslında evde de özenmek lazım. Ben bir defasında o leş halimle çöpü kapının önüne koyayım derken sen arkamdan kapı kapan. Ben kapıda kal. İzli pijamalarımla tektek komşu kapısı çaldım telefon etmek için herkese rezil olaraktan. Ha akıllandım mı yok, hala paçoz paçoz oturuyorum.

Bu arada evde taytla nasıl oturuyorsunuz ya? Basmıyor mu daraltmıyor mu darlandım şuan.
:KK70::KK70::KK70:

Bu da dert mi demeyin vallahi dert oldu. :KK35:
Eskiden evin içerisinde anında dışarı çıkacakmış gibi giyinir takılırdım.
Sonradan huyum değişti komple salaş, rahatına düşkün biri oldum.
Evleniyorum ben evde nasıl giyineceğimi bilmiyorum.:olamaz:
Kışın eşofman kazak ne bulursam giyerim.
Yazın şort askılı free. Saçım hep tepeden dağınık topuzumsu! yapıyorum.
Bu benim doğal halim, ee ben şimdi ne yapacağım?
Tamam çok çirkin zamanlarımı gördü ama bu farklı bir konu.
Evliliğin ilk gününde saldı demesin bu adam.:skandal:

Düşüncenizi merak ediyorum. Sizin ev halleriniz nasıl? Anormal değilsin diyin lütfen.:KK17:

Eşinin atlet don takıldığını gördükçe iç geçirip, ne lüzumsüz bi konu açmışım zamanında diceksin...

Tayt bunaltır yazın, çamaşırla gezmek de olmuyo biri gelince kapıda bekletiyosun falan. Ben şu an salaş elbise giyiyorm evde bebeğimde rahat etsin karnımda diye. Ah ah hamilelikten önce süslenirdim de hayal meyal hatırlıyorm sanki on yıl olmuş gibi :eğlence:

Back
X