Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk günler zaten çok fazla giyinecek vaktin olmayacak, rahat ol.
Eskiden en azından giydiklerim birbirine uyumlu olsun isterdim. Ne bileyim kışın ev botumla giydiğim tayt kahve, lacivert falan gibi alakasız olmazdı mesela.
Ama şimdi babaanne donu gibi bol don üstüne t-shirt giyiveriyorum. Benden özenen eşim de sadece boxer giymeye başladı. Atlet bile yok.
Tam öküz kıro aile olduk. Birbirimizi kabullendik de eve misafir gelecek olsa hadi geç su söylesek "lan kim giyincek şimdi pff" diyoruz.
Onu demek için sizi bekledikeee kırmızı gecelikle dolan diyen çıkmamış hala![]()
Aslında evde de özenmek lazım. Ben bir defasında o leş halimle çöpü kapının önüne koyayım derken sen arkamdan kapı kapan. Ben kapıda kal. İzli pijamalarımla tektek komşu kapısı çaldım telefon etmek için herkese rezil olaraktan. Ha akıllandım mı yok, hala paçoz paçoz oturuyorum.
Bu arada evde taytla nasıl oturuyorsunuz ya? Basmıyor mu daraltmıyor mu darlandım şuan.
Bu da dert mi demeyin vallahi dert oldu.![]()
Eskiden evin içerisinde anında dışarı çıkacakmış gibi giyinir takılırdım.
Sonradan huyum değişti komple salaş, rahatına düşkün biri oldum.
Evleniyorum ben evde nasıl giyineceğimi bilmiyorum.
Kışın eşofman kazak ne bulursam giyerim.
Yazın şort askılı free. Saçım hep tepeden dağınık topuzumsu! yapıyorum.
Bu benim doğal halim, ee ben şimdi ne yapacağım?
Tamam çok çirkin zamanlarımı gördü ama bu farklı bir konu.
Evliliğin ilk gününde saldı demesin bu adam.
Düşüncenizi merak ediyorum. Sizin ev halleriniz nasıl? Anormal değilsin diyin lütfen.![]()