• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ev halleri?

Gelecek dertlerimden olacak desene :dondurma:
CuteMom CuteMom bence bu soruyu cevaplar :KK70:
Yani illa fantazi bişiler giymeeye gerek yok

Sonucta cocukta benım evladım canım kanım ondan kendımı saklamıcam ya

ben evde kısa etek gobegı sırtı acık badıler fılan gıyıyorum kendımede cok yakıstırıyorum ha ama kocam yokkende boyle dolasıyorum veya cok kısa sortlar
Cocuk var dıye grı esofman mı gıyım :kahve:

Gece gün ben de bunu düşündüm. Eskiden cok korkardm evlenince kocam beni nasil cirkin gorcek diye ama acikcasi disari cikcak kdr olmasam da hic eski bekar evimdeki gibi aşırı salmış dolasmiyorum. Önemli bisi. Bunun icin de duzgun pijama takımları ev elbiseleri falan takiliyorum:) o işten gelcegi zaman kucuk bi toparlanma yasiyorum tabiki

Gece gün ben de bunu düşündüm. Eskiden cok korkardm evlenince kocam beni nasil cirkin gorcek diye ama acikcasi disari cikcak kdr olmasam da hic eski bekar evimdeki gibi aşırı salmış dolasmiyorum. Önemli bisi. Bunun icin de duzgun pijama takımları ev elbiseleri falan takiliyorum:) o işten gelcegi zaman kucuk bi toparlanma yasiyorum tabiki

İşte son cümleni gerçekleştirebilir miyim emin değilim. :KK70:
Bizde böle diyip takılırım :-)

Ya ışte herifin bakislarindaki hayal kirikligini gorunce ister istemez bi sonraki gün toparlanma ihtiyaci duyuyosun:D disari çıkarken bile dikkar ediyorum. Valla hayatimin erkegi beni rezil gorcek diye ödüm kopuyor ama bu tatli bi korku yorucu olmuyor insan keyifle yapiyor

Temiz , kokusuz , bakımlı , teritpli olduktan sonra birşeye gerek kalmaz
Tabiki eşin belki farklı birşey bekler onu da zamanla vakit geçire geçire öğrenmiş olursunuz

Ben hamile kalana dikkat ediyodum insan evde de rahat ve bakimli olabiliyo ama 40 derecede hamilelik hic aklima gelmemisti bitane kocakari donum var onu giyiyorum cok bol ve rahat esim giyince guluyo ama sevimli gorunuyosun diyo:anneadayı:

Bu da dert mi demeyin vallahi dert oldu. :KK35:
Eskiden evin içerisinde anında dışarı çıkacakmış gibi giyinir takılırdım.
Sonradan huyum değişti komple salaş, rahatına düşkün biri oldum.
Evleniyorum ben evde nasıl giyineceğimi bilmiyorum.:olamaz:
Kışın eşofman kazak ne bulursam giyerim.
Yazın şort askılı free. Saçım hep tepeden dağınık topuzumsu! yapıyorum.
Bu benim doğal halim, ee ben şimdi ne yapacağım?
Tamam çok çirkin zamanlarımı gördü ama bu farklı bir konu.
Evliliğin ilk gününde saldı demesin bu adam.:skandal:

Düşüncenizi merak ediyorum. Sizin ev halleriniz nasıl? Anormal değilsin diyin lütfen.:KK17:

Hahahahaha anormal değilsin :halay:

Ama salaşlığa kademe kademe alıştırmak gerek diye düşünüyorum birdenbire olursa adam dumur olur :KK53:

Ben kışın gayet güzel giyinebiliyorum ama yazın tam bir paçoza dönüyorum :kızgın:

Kışın ayakta puf puf çoraplar sevimli pijamalar ya da düzgün (dışarda da giyilebilecek kıvamda) eşofmanlar taytlar vs giyiyorum :rapci:

Ama yazın şortlu pijamalarım var saç tepeden toplu geziyorum :halay: ama hafif bir makyaj illa oluyor rujsuz duramıyorum:KK30:

Tabi her zaman salaş olmak da olmuyor bir yerden sonra canım sıkılıyor :KK70: seksi şeylerimi giyiyorum :cool:

Olduğun gibi takılmaya devam et kasma zaten belli bir müddet kassan da daha sonra salıyosun o yüzden baştan da sal gitsin :KK9:

Kayınvalidem eşi uyanınca makyajsız görmesin diye yıllar önce kalıcı makyaj yaptırmış.
Öyle bir şeyler deneyebilirsiniz:KK70:
Koalina alakasız ama kulum öldü :( seninle uzun uzun konuşmuştuk bir hastalığı vardı hani...başka prpfilimdi o o profilden konuşmuştuk. Ben onun SIFRE sini unuttum yeni açtım. Kulum öldü her yerine yayıldı çok şişti neredeyse patlayacak sandım. Çok üzüldüm :KK61:

Şu sıcaklarda valla sadece iç çamaşırıyla gezesim geliyor :D
Kıııızz rahat ol amaan ne kasıyosun kendini. Kocanın yanında rahat olmican da nerde rahat giyineceksin?
:)

Evde tamamen makyajsızım. Kışın tayt sweatshirt veya polar, yazın şort tişört evlensem de değişmem :D

Eve girer girmez ellerimi ayaklarımı yıkarım saçlarımı tepeden toplarım makyajımı temizlerim kışın tayt tişört panduf yazın askılı ve şort bazen de mini elbiseler bunlar vazgeçilmezim başka türlüsü olmazdı bende d vitamini eksikliği fazlaca acayip başım terliyor yüzümdeki makyaj ve kafamdaki saçları dışarıda anca zaptediyorum :KK70:Yemek yaparken zaten hoşlanmam makyajdan ojeden ve açık saçtan ev hanımlığı ve iş kadınlığı bir arada anca bu kadar eve girene kadar makyajlı fönlü ojeli evde ayrı dünya ama bakımlıyım sadece rahatım:KK53:

Son düzenleme:
Eve girer girmez ellerimi ayaklarımı yıkarım saçlarımı tepeden toplarım makyajımı temizlerim kışın tayt tişört panduf yazın askılı ve şort bazen de mini elbiseler bunlar vazgeçilmezim başka türlüsü olmazdı bende d vitamini eksikliği fazlaca acayip başım terliyor yüzümdeki makyaj ve kafamdaki saçları dışarıda anca zaptediyorum :KK70:Yemek yaparken zaten hoşlanmam makyajdan ojeden ve açık saçtan ev hanımlığı ve iş kadınlığı bir arada anca bu kadar eve girene kadar makyajlı fönlü ojeli evde ayrı dünya ama bakımlıyım sadece rahatım:KK53:
Canına yandığım KK her geçen gün yeni şeyler öğretiyor bana :)) benim de başım dehşet terler ve ben güneşin altında kalmayı pek sevmem yani tek d vitamini kaynağımı da elimle itiyorum acaba benim sorunum da bu olabilir mi ?

Yazın elbise, sort-askili bady
Kisin pijama renk renk model model.

Renk uyumuna yada modeline cok dikkat etmiyorum
Evde rahat olmak benim icin önemli.
Gecelikle uyumayada bayiliyorum.

Evde pantolon giyemeyengillerdenim ben.
Kısında giyemem hic öyle kazak kot falan.
Bi swet esofman yada tayt tamamdir.

Back
X