• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ev halleri?

Canına yandığım KK her geçen gün yeni şeyler öğretiyor bana :)) benim de başım dehşet terler ve ben güneşin altında kalmayı pek sevmem yani tek d vitamini kaynağımı da elimle itiyorum acaba benim sorunum da bu olabilir mi ?
Güneşte duramıyorum yüzüm şarıl şarıl terler saç diplerim hep ıslaktır saçlarım anında bozulur:KK23:D vitamini en az 20 olması gerekirken bende 5 çıktı damla kullanıyorum 2 ay kullanacağım genelde yastığım falan ter içinde kalır sende kan testiyle vitamin değerlerini ölçtürmelisin canım bende güneşlenmeyi sevmem denize gittiğimde sadece denizdeyimdir ya da gölgede :KK53:Yiyecek olarakta yağlı somon uskumru levrek ton balığı balıklardan almalıyız süt beyaz peynir yoğurt falanda yemiyorsan sende de olabilir :KK51:

Bende evlenmeden önce cok rahattm evin icindeyken ama evlenince hele de ilk zamanlarda insanin kendiliginden icinden deqisiklikler yapmak qeliyo sanirm. :) herqun ona farkli qorunmeye calisiyodum o qelceqi saatlere yakin makyaj taki felan ;) 2 yillk ewliyim hala bakimli oluyorum onun yaninda ama eskisi kadar deqil yani :)

Yapıyla alakalı sanırım rahat takılırım bende evde ama salmam yine de ama makyaj var yüzümde şuan da bile seviyorum makyaj yapmayı napim ?silmesini pek sevmiyorum o ayrı :(

Öncelikle kesinlikle normalsiniz :)
insan evinden çok nerede rahat olabilir ki. Home sweet home :KK200:

Ancaaaak rahatlık demek özensiz gezmek değildir ki. Önceki mesajlarda da gördüm çok güzel ve rahat ev giysileri var ki benim de vazgeçilmezimdir. Yazlık - kışlık bir kaç tane alsanız tamamdır. kışın bir iki tane de ev botu alırsanız ohhh ne rahat. Saçlara gelince toplamaktan başka çare olmuyor tabi ama o dağınık toplanmış saçlar da evde çok şeker oluyor bence.

Benim için önemli olan bir diğer konu da el-ayak-vücut-yüz bakımı... işte bu olmazsa olmaz, 15 gün sokağa çıkmayacaksam bile tertemiz olmalıyım. Örneğin bakımsız bayan eli gördüğüm zaman resmen moralim bozuluyor. illa ojeli olacak, uzun tırnaklar olacak demiyorum yanlış anlaşılmasın! ama bir manikür-pedikür yaptırmak bir saati almaz. ya da becerikli hatunlar evde yapabilir. mutfak ve banyoya el sabunun yanına bir de el kremi koyuldu mu tamamdır işte.

makyaj ise bence çalışan bayanların bıktığı bir konu olduğunu düşünüyorum bir de evde yapsam yüzün benden davacı olur herhalde. o yüzden eve gider gitmez yıkayıp, toniklemek en güzeli gibi geliyor bana :KK68:

Gayet normalsin
Bende rahat giyinirim ama ne bulursamda geçirmiyorum üstüme tabi
Yazın klasik askılı şort yada askılı elbise
Çok güzel takımlar var artık her yerde bulabilirsin

Alışkanlık sanırım ben genelde her gün demiyeyim de sık sık makyak yaparım eşim gelmede mutlaka aynaya bakar kendime çeki düzen veririm
Yaz günü yarı çıplak geziyoruzm zaten evde şıkır şıkır değilde normal gecelikle falan takılmayıda severim
şort atlet vs

e nolcak baska her an dısarı cıkcak gibi duramam ben :KK48::KK48:

Kışın tayt & tişört ya da sweat yazın şort ve tişört. Yılda bir kaç kere Tchibo' dan alıyorum ev giysilerimi, çok rahat ve şık modelleri oluyor. Lekelenen, çamaşır suyu olanları da direkt atıyorum.

Kışın tayt & tişört ya da sweat yazın şort ve tişört. Yılda bir kaç kere Tchibo' dan alıyorum ev giysilerimi, çok rahat ve şık modelleri oluyor. Lekelenen, çamaşır suyu olanları da direkt atıyorum.
Barınaklara götür onları :KK54:

Can'ım temiz olduktan sonra süse makyaja gerek yok ev içinde, gayet normalsin bence , öyle şatafatlı dizilerdeki gibi yaşamıyor kimse emin ol :işsiz:

Barınaklara götür onları :KK54:

Barınak fikri aklımda ama tişört vs değil de eskiyen, tüylenen örtüleri ve battaniyeleri düşündüm.

Iste zenginlik boyle bir sey :süslü:

Kaynana parası yiyorum :halay: Yok be kuzum kedi çok olunca yırtık da sökük de çok oluyor onlar direkt çöpe. Ama sürekli kilo alıp verdiğim için olmayanları belediyelerin yardım araçlarına götürüyorum.

Barınak fikri aklımda ama tişört vs değil de eskiyen, tüylenen örtüleri ve battaniyeleri düşündüm.

Kaynana parası yiyorum :halay: Yok be kuzum kedi çok olunca yırtık da sökük de çok oluyor onlar direkt çöpe. Ama sürekli kilo alıp verdiğim için olmayanları belediyelerin yardım araçlarına götürüyorum.
Nasil lezzetli mi bari :KK70:

İlk günler zaten çok fazla giyinecek vaktin olmayacak, rahat ol.
Onun dışında temiz ama rahat giyinebilirsin, paçalı don giymediğin müddetçe takılma.
Tesettürlü olmam rağmen evimde rahatıma düşkünümdür, misafir olmadığı sürece
kışın tayt badi, hırka panduf
yazın, şort, askılı badi, terlik.

Back
X