Evlilikte ev halleri?

ilk günler mini kıyafetler,gecelik sabahlık takımı giyebilirsin başbaşa olacaksınız bal ayında olacaksınız :oops::KK60:adamın aklını başından alırsın sonra zaten arada bir giyiliyor.

Bu da dert mi demeyin vallahi dert oldu. :KK35:
Şimdi eskiden evin içerisinde anında dışarı çıkacakmış gibi giyinir takılırdım.
Sonradan huyum değişti komple salaş, rahatına düşkün biri oldum.
Evleniyorum ben evde nasıl giyineceğimi bilmiyorum.:olamaz:
Kışın eşofman kazak ne bulursam giyerim.
Yazın şort askılı free. Saçım hep tepeden dağınık topuzumsu! yapıyorum.
Bu benim doğal halim, ee ben şimdi ne yapacağım?
Tamam çok çirkin zamanlarımı gördü ama bu farklı bir konu.
Evliliğin ilk gününde saldı demesin bu adam.:skandal:

Düşüncenizi merak ediyorum. Sizin ev halleriniz nasıl? Anormal değilsin diyin lütfen.:KK17:
Evlenmeden once senin gibiydim evlendim dugune gider gibi giyinmeye basladim.Sonralarida kendimi saliverdim esimde en cok dogal halini sevince brnde iyce dogal oldum:)

Ilk evlendigimde eyeliner bile çekiyordum hiç üşenmeden(!):21: Çocuk doğduktan sonra bi goz kalemini rimeli zor yapıyorum. Onuda arada sırada yani degisiklik olsun diye. Zaten evde Aşkı Memnu gibi gezecek degiliz ya. Eşofman üstünede süs püs pek olmuyor haliyle. Havalar sıcak olunca saçlarada topuzdan başkası kâr etmiyor :KK53:

Ev icinde full makyajli, yapilmis sacli felan dolasirken hic rahat edemem ben. Evde isim gucum varsa hele elbette ki o saclar toplanacak. Ben salik sac ile asiri bunalan bir insanim. Yerde sac kili gormeye dayanamam, gece saatinde bile supurge acabilirim. Salik sac ile isimi gucumu zaten yapamam, hele yemek isi. Icine kil duser diye aklim gider. Valla ben ustum askili altimda sortla geziyorum evde. Baska turlu olamam. Rahat edemem. Ha ben bekarim, bekara kari bosamak kolay derler ama aksini dusunemiyorum yani.

evde sac baş yapıp makyajlı olarak oturanlar yada kotla falan günü geçirenlere hem cok şaşırmış hemde ımrenmişimdir:)
ev en rahat olunması gereken yerdır:)
bence yazın askılı şort,kışın bi tayt tunık.gayet güzel şık ve rahat olabılır..saçlarda da dagınık topuz candır:)durumu kurtarır:)
mesele temızlıktır,duşunu almış mis gibi kokan bir ten,yine aynı şekılde olan saclar,temız tırnaklar,temız dişler ve en önemlisi içten bir gülüş...bundan daha güzel bir bakım düşünemıyorum ben:)bir bayan olarak
Bunlara ek olarak zaten sevildiğin için, sevdiğin adamla yaşadığın için daha da guzelleseceksin.
Ek bişeyleré ihtiyacın kalmayacak.
Işıl ışıl olur zaten sevilen ve seven kadın.

Hem şık hem rahat cok guzel elbiseler var. Sirin takimlar da kullanilabilir. Secenek cok fazla ,Turkiye tekstil cenneti. Kadinlarin neden israrla camasir sulu lekeli,dizleri portlemis esofmanlarla gezindigini anlayamiyorum.

Bi türlü emekli edemiyoruz o eski donlari
Fakirlik ruhumuza işlemiş :)
Annem disarida giydigimiz tshirtler esofmanlar eskiyince onlari evde giydirirdi biz çocukken. Elim bayagi para goruyo ama bi türlü o eski durumdan kurtulamadım.
O yokluk gunlerinde hep dedigi sey evde giyilecek seye para mi verilir olmustu.
Yavaş yavaş değişiyor dusuncem
Kardesim ise delinen yıpranmış tshirtleri giyiyo hala evde. Pijama diye biseye para veremezmis

Annem disarida giydigimiz tshirtler esofmanlar eskiyince onlari evde giydirirdi biz çocukken. Elim bayagi para goruyo ama bi türlü o eski durumdan kurtulamadım.
Kardesim ise delinen yıpranmış tshirtleri giyiyo hala evde. Pijama diye biseye para veremezmis
aynen fakirlik işlemiş içimize kıyamıyoruz yenileri evde giymeye

amannn bosversene esin nasıl giyiniyor iki dirhem bir cekurdekmi insan evde rahat olmayacsksa nerde rahat olacak.bir kalem çek bir rimel saçlarını da güzel ce topla bir tokayls.rahat şeyler giy ama dikkat çeksin renkli olsun ben çok severim mesela.sort tayt askılı birazda seksi olsun tabi gayet hoss.öyle cokda salmayin bence depresyon modu da olmasinnn

Valla hem sıcaklar hem de hamilelikten baya saldım bu aralar :) zaten rahat giyinirim genelde. Penye bluz, şort pijama, penye siyah pantolon giyiyorum ince baya rahat. Ya da pijama altı. Saçımı da kıskaçlı tokayla topuz yapıyorum tepeden. Makyaj yapmam evde. Dışarıya çıkarken bile yapmıyorum eskisi gibi. Bazen siyah siyah göz kalemi ve ruj sürüyorum. Bir de koltuk altı roll on ve parfüm yeter :)

Ya ben evdeysem benim huyumdur kendimi iyi hissetmek isterim eşorfman vs giyerim ama altı uyumsuz üstü uyumsuz takılmam, bide duş alırım ve hafiften bi göz makyajı yaparım yani. Duş almadan günü geçirmem yaz kış her gün duş alırım:rapci:

Çok çok saldığım zamanda olur tabi ama yapı meselesi heralde ya.

Bir kac hafta sonra sezon sonu indirimlerinden 5-10 parca alip kenara koyun. Onumuzdeki yaz giyinin. Ben ve kızımla oyle yapıyorum. Ciddi tasarruf oluyor.

sevgili arkadasim;asil olan evlilikte bakimli olmaktir.tabi evde fahat birseyler giy ev hali sonucta rahat olmak gerekli lakin esin yanindaysa ozamn el ve ayaklarin ve tirnaklarin bakimli olmali hatta ojeli.hafif bir makyaj oldumu tamamlarsin.zaten zamanin modasi salas olmak sen bakimida koydun mu araya bak iste ozman gor..hatta o kiyafeglerin icerisine sexi ic camasiri da giyersen ozamn sorun kalmaz..

Back
X