- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.408
- 798
Sen giyEvin içinde hep gecelik mi giyiniyim adam hakkımda ne düşünecek kim bilir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen giyEvin içinde hep gecelik mi giyiniyim adam hakkımda ne düşünecek kim bilir![]()
Evlenmeden once senin gibiydim evlendim dugune gider gibi giyinmeye basladim.Sonralarida kendimi saliverdim esimde en cok dogal halini sevince brnde iyce dogal oldum:)Bu da dert mi demeyin vallahi dert oldu.
Şimdi eskiden evin içerisinde anında dışarı çıkacakmış gibi giyinir takılırdım.
Sonradan huyum değişti komple salaş, rahatına düşkün biri oldum.
Evleniyorum ben evde nasıl giyineceğimi bilmiyorum.
Kışın eşofman kazak ne bulursam giyerim.
Yazın şort askılı free. Saçım hep tepeden dağınık topuzumsu! yapıyorum.
Bu benim doğal halim, ee ben şimdi ne yapacağım?
Tamam çok çirkin zamanlarımı gördü ama bu farklı bir konu.
Evliliğin ilk gününde saldı demesin bu adam.
Düşüncenizi merak ediyorum. Sizin ev halleriniz nasıl? Anormal değilsin diyin lütfen.![]()
Oha saka demi buKayınvalidem eşi uyanınca makyajsız görmesin diye yıllar önce kalıcı makyaj yaptırmış.
Öyle bir şeyler deneyebilirsiniz![]()
Alakasız olacak ama avatarınıza bayıldımmEvde başka nasıl giyinilirki.
Şu dizilerde ki zenginler gibi elbise topuklu ayakkabı giyen var mı ki
Ben şort badi giyer , saçlarımı bağlarım.
Bunlara ek olarak zaten sevildiğin için, sevdiğin adamla yaşadığın için daha da guzelleseceksin.evde sac baş yapıp makyajlı olarak oturanlar yada kotla falan günü geçirenlere hem cok şaşırmış hemde ımrenmişimdir:)
ev en rahat olunması gereken yerdır:)
bence yazın askılı şort,kışın bi tayt tunık.gayet güzel şık ve rahat olabılır..saçlarda da dagınık topuz candır:)durumu kurtarır:)
mesele temızlıktır,duşunu almış mis gibi kokan bir ten,yine aynı şekılde olan saclar,temız tırnaklar,temız dişler ve en önemlisi içten bir gülüş...bundan daha güzel bir bakım düşünemıyorum ben:)bir bayan olarak
Hem şık hem rahat cok guzel elbiseler var. Sirin takimlar da kullanilabilir. Secenek cok fazla ,Turkiye tekstil cenneti. Kadinlarin neden israrla camasir sulu lekeli,dizleri portlemis esofmanlarla gezindigini anlayamiyorum.
aynen fakirlik işlemiş içimize kıyamıyoruz yenileri evde giymeyeBi türlü emekli edemiyoruz o eski donlari
Fakirlik ruhumuza işlemiş :)
Annem disarida giydigimiz tshirtler esofmanlar eskiyince onlari evde giydirirdi biz çocukken. Elim bayagi para goruyo ama bi türlü o eski durumdan kurtulamadım.
O yokluk gunlerinde hep dedigi sey evde giyilecek seye para mi verilir olmustu.
Yavaş yavaş değişiyor dusuncem
Kardesim ise delinen yıpranmış tshirtleri giyiyo hala evde. Pijama diye biseye para veremezmis
Pierre cardin urunleri kuzenim satiyo :)Bunları nereden bulabiliz acaba :)
Yo gerçekOha saka demi bu
Oha çok iyiKayınvalidem eşi uyanınca makyajsız görmesin diye yıllar önce kalıcı makyaj yaptırmış.
Öyle bir şeyler deneyebilirsiniz![]()
Bir kac hafta sonra sezon sonu indirimlerinden 5-10 parca alip kenara koyun. Onumuzdeki yaz giyinin. Ben ve kızımla oyle yapıyorum. Ciddi tasarruf oluyor.Bi türlü emekli edemiyoruz o eski donlari
Fakirlik ruhumuza işlemiş :)
Annem disarida giydigimiz tshirtler esofmanlar eskiyince onlari evde giydirirdi biz çocukken. Elim bayagi para goruyo ama bi türlü o eski durumdan kurtulamadım.
O yokluk gunlerinde hep dedigi sey evde giyilecek seye para mi verilir olmustu.
Yavaş yavaş değişiyor dusuncem
Kardesim ise delinen yıpranmış tshirtleri giyiyo hala evde. Pijama diye biseye para veremezmis
Teşekkür ederim :)Pierre cardin urunleri kuzenim satiyo :)