• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ev halleri?

Aynı benim ev halim vallahi :KK70:
Genç kızkende senin gibi salaştım ve
yaşım 40 ben hala aynı benim :KK66:
Sen normalsin :p
40 yaşında ve hamiş çok tatlısınız siz ya yazmak isteim . inşallah saglıklıca kucağınıza alırsınız :)

bekarım konuya yorum yok :)

Gecmisi okumadim. Ama basligi okuyunca benim aklima daha vahim seyler geldi. Ilk once aklima gelen kesinlikle kiyafet degildi... daha cok .... neyse rezil olmayayim surada :D :D

Bu da dert mi demeyin vallahi dert oldu. :KK35:
Şimdi eskiden evin içerisinde anında dışarı çıkacakmış gibi giyinir takılırdım.
Sonradan huyum değişti komple salaş, rahatına düşkün biri oldum.
Evleniyorum ben evde nasıl giyineceğimi bilmiyorum.:olamaz:
Kışın eşofman kazak ne bulursam giyerim.
Yazın şort askılı free. Saçım hep tepeden dağınık topuzumsu! yapıyorum.
Bu benim doğal halim, ee ben şimdi ne yapacağım?
Tamam çok çirkin zamanlarımı gördü ama bu farklı bir konu.
Evliliğin ilk gününde saldı demesin bu adam.:skandal:

Düşüncenizi merak ediyorum. Sizin ev halleriniz nasıl? Anormal değilsin diyin lütfen.:KK17:

Salaslikla bakimsizlik farkli şeyler. Evde tabiki de salaş ol aksi garip çünkü ama bakımsız olma. Her daim temiz. Cilt ve dis temizligini ihmal etme deodorant ve parfüm nedir unutma. Saçın rahat ettigin gibi olsun ama dağınık olmasın ve evde giydiklerin eski pusku uyumsuz ve kötü olmasin yeterli benceee

Bu da dert mi demeyin vallahi dert oldu. :KK35:
Şimdi eskiden evin içerisinde anında dışarı çıkacakmış gibi giyinir takılırdım.
Sonradan huyum değişti komple salaş, rahatına düşkün biri oldum.
Evleniyorum ben evde nasıl giyineceğimi bilmiyorum.:olamaz:
Kışın eşofman kazak ne bulursam giyerim.
Yazın şort askılı free. Saçım hep tepeden dağınık topuzumsu! yapıyorum.
Bu benim doğal halim, ee ben şimdi ne yapacağım?
Tamam çok çirkin zamanlarımı gördü ama bu farklı bir konu.
Evliliğin ilk gününde saldı demesin bu adam.:skandal:

Düşüncenizi merak ediyorum. Sizin ev halleriniz nasıl? Anormal değilsin diyin lütfen.:KK17:
Yanliz degilsin diyebilirim bende cok rahtima duskunum.ayy valla boylesi daha.iyi.kendimi.sikamam beni bgencek.diye sevsin.iste beni boyle napim.ben daha :))

Bekarken insan o cok sevdigi carpilmis pijamasindan, annesinin her firsatta yer bezi yapmak istediği esofmanindan kenari biyere takilmis tisortunden vazgeçmek istemeyebilir amaaa

Evlenince başka çok sık pijamalar var benim disarda giyesim var :)) yada sokakta giymekten biktigin duz tisortler askili vs onlari ev kıyafeti yapabilirsin ben genelde tayt tişört takiliyorum
bazen de birak sokağa çıkacak gibiyi kapiyi acamayacak kadar free:halay:

Çok normal canım. Bende evleneli 1 sene olacak. Eşim bazen bu hallerimi çok sevimli bulur. Ama sevimli buluyor diye de tamamen salmadım kendimi. Bazen öyle oluyorki günlerce kokoş kokoş dolaşıyorum evin içinde. Yatarken bile dikkat ediyorum ne giydiğime. Bazen de Allah ne verdiyse. :halay:böyle daha heyecanlı. Arasıra şaşırtmak lazım adamları

valla ben hiç çekinmem eşimin yaninda çok rahat geziyorum.:)))
pijamayla duruyorum utanmam:)

Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Evde rahat ama seksi olmak gerekiyormuş onu öğrendim. :KK8:

ben de yeni öğrendim.
yazık benim kocaya ya, 5 yılı heba oldu adamcağızın :KK70:

bir de şu sıcaklarda anadan üryan dolaşmayı düşünüyorum, hem seksi hem rahat olmaz mı :KK71:
ama çocuk faktörü var.
asıl onu sormak lazım, çocuk olan evde nasıl seksi olunabilir :KK64:

ben de yeni öğrendim.
yazık benim kocaya ya, 5 yılı heba oldu adamcağızın :KK70:

bir de şu sıcaklarda anadan üryan dolaşmayı düşünüyorum, hem seksi hem rahat olmaz mı :KK71:
ama çocuk faktörü var.
asıl onu sormak lazım, çocuk olan evde nasıl seksi olunabilir :KK64:

Gelecek dertlerimden olacak desene :dondurma:
CuteMom CuteMom bence bu soruyu cevaplar :KK70:

Çok normal canım. Bende evleneli 1 sene olacak. Eşim bazen bu hallerimi çok sevimli bulur. Ama sevimli buluyor diye de tamamen salmadım kendimi. Bazen öyle oluyorki günlerce kokoş kokoş dolaşıyorum evin içinde. Yatarken bile dikkat ediyorum ne giydiğime. Bazen de Allah ne verdiyse. :halay:böyle daha heyecanlı. Arasıra şaşırtmak lazım adamları

Farkı hisset mi diyelim adamlara :KK23:

Back
X