Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlilikte gerçekten bu durumlar normal olması gereken şeyler mi
Bende kendime detaycı diyorum ya bu kadar saçma şeylere niye takılıyorsunuz ki? Ailemin veya başkasının yanında yapmadığı sürece takılmam. Başbaşayken yapabilir ne olacak kocam yanımda osurdu geğirdi diye depresyona girecek değilim valla azıcık rahat olun ahaha
Annenin babanın evinde bunu gördün mü? Onlar da evli... Benim bildiğim yani gaz çıkarılmamaya çalışılır ama insanlık hali, osurulsa da insan biraz utanır. Diğerleri de duymazdan gelir.
Benim yaşadığım evde böyledir yani. Kimsenin de osuruk kokusunu koklamaya evlenmiyorum ama insanlık hali adam kacirirsa da ne olacak, duymazlıktan gelirim . Bence olması gereken bu. Durup durup yellenmek, ya da osuruga gülmek falan normal şeyler mi?
Partner ilişkisi en perdesiz en yakın iki insan ilişkisi olsa da her zaman insan kendisiyle bir adım mesafe koymalı karşındaki insan kim olursa olsun. Bu da kendisine saygısından olmali. Karsidakiyle olan yakinlikla alakasi yok. 9. sene oldu evliyim. Evet ben de duydum böyle tuvalet gaz çıkarma gibi durumların paylaşıldığı gülündügü ilişkileri. Hiç bir zaman böyle espriler tarzım olmadı şakalara da gülemedim. Gülemem de sanırım. Bunlar ilk ergenlik 13-18 yaş dönemindeki çocuklarda gördüğüm şakalardi yalnız. Evlilik sevgiden çok saygı ilişkisidir.
Bu kadar iğrenecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Gece uykuda falan olunca ne yapacaksınız?
How i met your mother ın bir bölümü var 7.sezon 20. Bölüm izleyin bence :)
Gece uykuda olanla bu farklı diye düşünüyorum. İnsanlık hali tabi ki de gaz çıkarmak doğal bir şey ve uyurken işten dışı olabilir benim de olmuştur eşimin de olabilir. Ama bilerek yapıp buna gülmek tuhaf geliyor.
Ayyy bu biz dermişim
Eşimle yurt dışına çıkmıştık ve benim midem bozulmuştu burdan sonrasını anlatmayayım bence , çoğu üye beğenmedim atar
İşin özü hoş değil asla