• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte gerçekten bu durumlar normal olması gereken şeyler mi

Geçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
Saçmalamışlar, neresi normal bunun
8 yıllık evliyim dikkat ederiz bu konulara
Yahu kedim bile banyoda iş yaparken falan kumuna gitmiyor, bağırıyor çıkıyorum banyodan işini bitiriyor kapatana kadar bekliyorum öyle giriyorum, topaklanan pisliği alırken bile telaş yapıyor kuzum kapatmaya çalışıyor. Hayvan bu kadar hassasken insanlar niye birbirinin yanında gaz çıkarsın yahu olur mu öyle şey

ya ben sunu anlayamadim;

ben 7 senelik evliyim, toplamda 13 senedir beraberiz. benim esim yanimda hic utanmadan gaz cikarir. tasvip ettigim bir durum degil asla, bazi zamanlar tahammul edemedigim boyutta oluyor ve kizip bagiriyorum ama bu durum asla aramizdaki sevgi ve saygi bagini zedeleyemedi.

bu kadar yildir bana birakin kufru, hakaret etmisligi yoktur. kararlarima saygi duyar, sorumluluk alir, dinler, sever sayar.

hersey gercekten bu kadar iyi ve seviyeliyken simdi adam osuruyor diye silip atayim mi napayim? 😂

bu arada savunmasi “ben zaten isyerinde butun gun tutuyorum, kendi evimde de osuramayacak miyim?!” oluyor.

arkadaslar hayat cok kisa, osurukla tiksirikla birbirinize hayati zindan etmeyin. baska ciddi sorunlari cozun, gerisi gelir.
İsyerindekilere duyduğu saygıyı size duymuyor çünkü. Gitsin tuvalette osursun bir insan günde kaç kere osurabilir ki zaten? Onda da WC ye gitsin bi zahmet.

arkadaslarınız samımıyetı yanlıs anlamıs saygısızlıkla karıstırmıslar

6 yasındakı kızımın gazı gelınce tuvalete gıdıyor, buna 4 yasından berı dıkkat edıyor, mıde gazınıda uluorta cıkarmıyor... bırkeresınde kazayla agzında kactı pardon dedı . bunu benım kucuk cocugum dusunebılıyorsa, ınsanları rahatsız etmek ıstemıyorsa ,kocaman ınsanlarda haylı haylı dusunur

7 bucuk yıllık evlıyım daha esım benı pasaklı ,dagılmıs ,kıllı ,kokulu, kırlı gormedı... gaz falan da cıkarmayız bırbırımızın yanında, hatta tuvalete gırdıkten sonra da ıyıce havalandırırız kı dıgerımız gırmek ısterse rahatsız olmasın dıye,

ınsan olarak dıkkat etmemız gereken seyler var ,ne munasebet gegırmelı ısemelı osurmalı samımıyet mı olur ıgrenc bu

hastalık anında bakar temızler o baska ama gunluk normal rutınde saglıklı ınsanların kokarca gıbı dolasması hıc normal degıl

arkadaslarınız samımıyetı yanlıs anlamıs saygısızlıkla karıstırmıslar
6 yasındakı kızımın gazı gelınce tuvalete gıdıyor buna 4 yasından berı dıkkat edıyor mıde gazınıda uluorta cıkarmıyor bırkeresınde kazayla agzında kactı pardon dedı . bunu benım kucuk cocugum dusunebılıyorsa ınsanları rahatsız etmek ıstemıyorsa kocaman ınsanlarda haylı haylı dusunur
7 bucuk yıllık evlıyım daha esım benı pasaklı dagılmıs kıllı kokulu kırlı gormedı gaz falan da cıkarmayız bırbırımızın yanında hatta tuvalete gırdıkten sonra da ıyıce havalandırırız kı dıgerımız gırmek ısterse rahatsız olmasın dıye

ınsan olarak dıkkat etmemız gereken seyler var ne munasebet gegırmelı ısemelı osurmalı samımıyet mı olur ıgrenc bu

hastalık anında bakar temızler o baska ama gunluk normal rutınde saglıklı ınsanların kokarca gıbı dolasması hıc normal degıl
Aynen öyle, dışarda tanımadığı insanlara karşı gayet kibar ve temizler ama aynı yatağa girdigi, sevistigi insanlara karşı osuruklar havada uçuşuyor.

8 yıllık evliyim bizde birbirimizin yanında yapmıyoruz. Ama tuvalette falan yapınca ses dışarı çıkıyor arada sırada, o zaman onun esprisini yapıyoruz ne kadar normal bilemem 😁

On yıldırmberaneriz bes yıldır evliyiz.gegirmek gaz cıkarmak falan bunlarin hiçbiri olmadi olamaz da.. normal degilZherkesin evliliği de böyle samimiyet adi altinda iğrenc degil

Geçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
Ne alaka 🙄 annenin babanin yaninda gaz cikariyo musun? Bilerek dana gibi gegiriyo musun🙄 cevabin evetse esinin yanindada normal gelir bence.. beraber yasamanin verdigi bir rahatlik o zaman, ama bana gore ikiside normal degil. Saygisizlik geliyir bana.. hadi yanlislikla oldu uyurkende elimizde degil.. ama bile bile bunlari yapmak, neden yani😐😂

Bir osuruğun dokuz sayfa muhabbeti dönmüş 😂 Yani zırt pırt osuran birine gıcık olurdum ama gaz çıkarmak çok da büyük bir olay değil bana göre. Ben kimsenin yapmam orası ayrı ama yanımda yapılırsa ıyy demem.

İstersek 100 senelik evli olalım, karşımda bile isteye gaz çıkarılmasından çok rahatsız olurum. Bence hiç hoş değil.

Kazayla olur, insan tutamaz kaçırır bir an, bir şey demem. İnsanlık hali. Ama canı isteyince zart zurt yellenen bir adam istemem şahsen :KK12:

ki kuşum sen bir doktor olarak daha iğrenç durumlara hiç tanımadığın insanlarda şahit oluyorsun ayol.
ama ben de istemem bilerek yapılmasını. az bi sınır kalsın.
hani uyurken olur uyanıksındır duyarsın, hastalık vardır yanında kusar eder ayrı ama bile isteye bence de ayıp :(

Ya biz 2 yıllık evliyken tatilde kv de kalıyoduk köyde. Odamız wc ye uzak hamileyim ağrım var yattım kalkamıyom üstelik kp uyanık odadan çıkmak için üst baş giyincem. Eşime dedim çok özür dilerim ama gaz çıkarmam lazım ben gidemiyorum sen çıkar mısın odadan :olamaz: Sıkıntı yok duymuyom varsay diyip gitmediydi. Bi kere onu bilirim.

Eşim asla yapmaz 6.5 yıllık evliyiz wc ye girerken bile yakın odadaysam odanın kapısını kapatır.

Ha ama yapanlar bunu sorun etmeyenler var.

Bence aşırı normalleştirilmesi saçma ama çiftler karşılıklı sorun etmiyorsa ıy oyy falan demek de bize düşmez.

Zaga programındaki skeçlerde her hafta şu veciz söz söylenirdi yaşlılar bilir: Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur 😂

Yuh yani 2 yıldır evliyim ne eşim ne ben asla öyle değiliz, arada saygımız hep var şükürler olsun ..

eşim birkaç gündür mide problemi yaşıyor, sudan zehirlenmişti kaçacak delik arıyor istemsiz geğirdiği için. dün gece salonda yattı rahatsız etmek istemiyorum seni dedi.
hiç normal değil bilerek geğirmek, yellenmek falan.

O neydii gızz😂 11 senedir eşimle birlikteyim 7.5 senedir de evliyiz, 1 kere bile gaz çıkarmadık birbirimizin yanında. Hatta bir gün konusu açıldı😂 sakın böyle bir şey yapma yanımda soğurum valla dedim o da onayladı. Bence iğrenç bir durum. Ay ben evde biri varken tuvalete girmeyi bile sevmem ya.

Back
X