• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte gerçekten bu durumlar normal olması gereken şeyler mi

ben babamla annemden hiç böyle bir şey görmedim. tuvalet diye bir şey var sonuçta:KK48: kasıtlı yapıp gülmek daha da abes..
kaçırmışsındır olur, hastalık vardır çok normal. hani eşim günlükte yanımda bir kere yapsa ıyyy ne yaptınnn gidiyorumm benn olmam hastalık bir şey olmadığı sürece ne gerek var diye düşünüyorum sadece yoksa eşimiz sonuçta ne hallerimizi gördük yani çok abartı bir şey değil osurmak:KK48:..eğer tuvalete gidilebiliyorsa tuvalete gidilir..fakat vardır yapan ve normal gören, herkesin kendi hayatı

İlk evlendiğimizde eşim evdeyken çok afedersiniz büyük tuvalete gitmeye utanırdım. Ama Allah kimseye vermesin hastalıkta, sağlıkta diyoruz ya evlenirken, o hastalık kısmında inanın adab-ı muhaşeret filan kalmıyor. Bence bu gülünecek bir şey değil, ha keza saygıyla filan da alakası yok. Aksine birbirinizin her durumda yanında olmanız gerekiyor. Eğer iğrenecekseniz uyarayım yani😂

Bir de şöyle farz edelim Allah kimsenin başına vermesin tabi ama tutun ki eşiniz kaza geçirdi ve yatalak kaldı aman allam ne pis adam ben bakamam mı diyeceksiniz🤭 Görgü kuralı ayrı bir şey tabii ki ona bir şey diyemem. Ama evlendiğiniz insanlar da insan yani gözünüzde mükemmelleştirmeyin evliliği.
O büyük tuvalete gidememe sorunu bende de vardı malesef ki. Bir süre öyle olunca kronik kabızlık oldu. Hâlâ da yıllardır devam ediyor...

Bence evlenince insanlar kendini kasmaması gerek. Ve tür durumlarda kendini sıkınca hastalık falan da oluyor.

Ben hâlâ eşimin yanında utanıyorum eşimde başlarda biraz dikkat etti ama gaz sıkışması oldu bir dönem bende kendini kasma hepimiz insanız bunu yapınca ben senden tiksinmem nefret etmem demiştim o günden sonra da yanımda da yapar oldu. Sadece yemek yerken çay içerken yapmış olsa soğurdum kesin. Hastalıkla olmasında yaparsa yapsın sıkıntı değil.

Yaa burda K.k.'da böyle bi topic vardı, yüzlerce mesaj vardı bunu onaylayan, kocasıyla osuruk yarışı yapanlar bile vardı, hatta ben aksi düşüncemi yazınca karşı çıkanlar olmuştu, nerde o tayfa şimdi merak ettim.
Bence de ayıp yani, zaruret haricinde.

Kesinlikle her evlilik farklıdır. Siz rahatsız olacaksınız öyle bir eş seçersiniz :) zaren tanışır tanışmaz evlenmezseniz, hele de aynı evde yaşama şansınız olursa anlarsınız merak etmeyin.

Bence gaz çıkarmak gayet doğaldır bu arada. Eşimin çok ağır gaz sancısı vardı bir dönem kıvranıyordu. Rahat çıkartsın diye bebek gibi göbeğini ovuyordum :) çıkartması da beni gram rahatsız etmedi oh dedik rahatlayacak diye. Ama espirisini yapmayız niye komik bir şey olsun?

Bu konuyla ilgili ekşi sözlükte çok beğendiğim bir yazı olmuştu. İlgilenenler için sevgilinin yanında osurmak başladığından:

Paylaştığınız başlığı okudum gerçekten de çok güzel bir yazı ve etkilendim 🥺 eşler arasında gaz çıkarmak kadar daha doğal bişey olamaz. Sonuçta adamın çükünden dötüne kadar görüyorlar da. Dötünden çıkan sese mi ıyyy diyorlar ozaman ilişkiye girmeye de ıyyy öğğ diyelim.

Yedi senedir evliyim, esim bir kere bile yanimda bilerek gaz cikarmadi,kendisi de nefret eder,saygisizlik olarak görür,ben de ayni sekilde,cocuk da bizden ne gorurse onu yapacak nihayetinde,bana ve aileme ters

Geçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
Adama ayip olmasin diye geleni mi tutalim sonra midemiz mi agrisin

10 senelik evliyim, lafı bile geçmemiştir.
Samimi mi değiliz yani biz şimdi.
Halt yemiş kuzenleriniz, hanzoyuz demiyorlar da.

İyi evlendik diye tüm hacetimizi ortalıkta giderelim. Ben osurayım,o geyirsin halının tam ortasında buluşup bakışarak s.calım falan ne güzel memleket.

Şaka bir yana da Wc diye bir yerin varlığından haberdar mı konuştuğunuz kişiler?
Bu tarz şeyler bana çok saygısızca geliyor. Orta yerde osuran adam 2 gün sonra gelir ağzına da hacetlenir.

11 senelik evliyim 1-2 kez belki yanlışlıkla gaz cikartmisimdir.
Asla evde o tarz muhabbet bile geçmedi aramızda.
Bazı geceler uyku haliyle sanki gaz çıkarttım gerçekten uyanıp eşime baktım duydu mu diye 🙈
Hepimiz insanız gaz cikartmak çok normal hadi yapmayalım aman dikkat edelim desek bile bazen cinsel ilişki sırasında ve sonrasında hava basıncından dolayı gaz çıkıyor onu ne yapicaz 🙈
Gece gece gaz düşündüğüme inanamıyorum şuan 😂

Bilemiyorum, ben mi çok rahatım yoksa çok mu fazla büyütülüyor bu. Affedersiniz gaz çıkarmak vs bedenin doğal tepkileri Tabi ki başkasının yanında bunu bilerek yapmak saygısızlıktır ama eşlerin biribirinin yanında böyle şeyler arada bir olabiliyor. Hiç umursamamak belki saygısızlıktır ama oldu mu da bir pardon demek sonra da gülmek o kadar da yok saygısızlık falan diye büyütülecek bir şey değil bence.

Geçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
Hayır evlilikte gaz çıkarıp gülmek normal değil.

Pırt yapınca rahatsız olmayacağım aksine mutlu olacağım tek kişi kızım:KK53: bebekken nasıl sevinirdim uzun uzun pırt yapınca. Özledim bak okuldan gelince hemen mıncıklamam lazım

Hoş bir durum olarak değerlendirmiyorum.
Hele esprisinin yapılması iyice yılışıklığa vurulması bana abes geliyor. Bunun rahatlıkla alakası yok her evde banyo tuvalet var Evlendiysekte saygımızı yitirmedik.

Back
X