• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte gerçekten bu durumlar normal olması gereken şeyler mi

Oluyor bence. Temizliğinden kibarlığından anlaşılıyor. Bir kere yemeğe çıkıp evlenmiyorsun sonuçta. Flörttü, yakınlaşmaydı, Sözlenmeydi, nişandı onca vakit geçiyor.
Ben evlenecek olursam birgün açık açık söylerim, o derece tırstım

Bile isteye osurup esprisinin yapıldığı bahsettiğim durum. Hastalık boyutu ayrı bir mesele ve gayet insani
Anladım, valla bu ülkede recep ivedik diye bir filmin 6 mıydı serisi çıkıyorsa ve çok izleniyorsa çok da şaşırmamak lazım diye düşünüyorum😂

Ay iğrenç karı kocayız diye de osurmayalım yani birbirimizin dibinde. 4 buçuk yıllık evliyiz eşimle sınırı aşan şeyler hiç yaşamadık böyle. Tamamen saçmalık

Geçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
Gaz çıkarmak doğallığı değil aranızda saygısızlığı oluşturur. Bir buçuk yıldır evliyim eşimin yanımda yaptığını hiç duymadım yapmaz utanır yani bence bu saygı çerçevesinden çıkılmamalı

Gaz çıkarmak doğallığı değil aranızda saygısızlığı oluşturur. Bir buçuk yıldır evliyim eşimin yanımda yaptığını hiç duymadım yapmaz utanır yani bence bu saygı çerçevesinden çıkılmamalı
Benim evlilik anlayışım da bu şekilde, bunu doğal gören kesim de var Allah muhafaza onlara denk gelmesek bari

Bilerek zart zurt ne alaka..
Uykuda vs olur, istemsiz kaçar o başka bir şey.

Bu arada hayallerini yıkmak istemezdim ama inan bana diger sorunların yanında osuruk pek bir pembe kalıyor. :KK70:
Osuruyor diye ayrılan gerçekten bende hiç duymadım hatta bunu sorun olarak da duymadım.

Geçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
Kesinlikle haklısın. Gaz çıkarmayı normal kabul edenler yarın salonun ortasına işer hiç şaşırmam. Sen evlenince görürsün diyenler de evlendikleri kişileri gözden geçirsinler bunu normalleştirmeye çalışacaklarına. İnsanlar kendileri normal kabul ettikleri saçmalıkları bütün insanlar için normal zannediyor ya inanılmaz.

Kesinlikle her evlilik farklıdır. Siz rahatsız olacaksınız öyle bir eş seçersiniz :) zaren tanışır tanışmaz evlenmezseniz, hele de aynı evde yaşama şansınız olursa anlarsınız merak etmeyin.

Bence gaz çıkarmak gayet doğaldır bu arada. Eşimin çok ağır gaz sancısı vardı bir dönem kıvranıyordu. Rahat çıkartsın diye bebek gibi göbeğini ovuyordum :) çıkartması da beni gram rahatsız etmedi oh dedik rahatlayacak diye. Ama espirisini yapmayız niye komik bir şey olsun?

Bu konuyla ilgili ekşi sözlükte çok beğendiğim bir yazı olmuştu. İlgilenenler için sevgilinin yanında osurmak başladığından:

Aşırı katıldım söylediklerinize ve ilgili entrye de gözlerim doldu. Tam da buydu bahsettiğim.
Bizde eşimle ikimizde de ibs var mesela hassas bağırsak sendromu. Yeri geliyor biz de birbirimize masaj, sıcak su yapıyoruz. Sezaryen doğum yaptım. Sonraki sıkıntılı süreçte hep eşim yanımda oldu.

Benim evliliğimde asla olmadı bu kabul edebileceğim bir şey de değil samimiyet ayrı saygı ayrı eşimle bile her zaman aramızda kırmızı bir çizgi olsun isterim ama bu gözler beraber wcye giren çift bile gördü öğğğ iğrenç

Benim evliliğimde asla olmadı bu kabul edebileceğim bir şey de değil samimiyet ayrı saygı ayrı eşimle bile her zaman aramızda kırmızı bir çizgi olsun isterim ama bu gözler beraber wcye giren çift bile gördü öğğğ iğrenç
Sınır saygıyı belirliyor, katılıyorum. Birlikte wc girme olayı düşünemiyorum bile

Normal değil tabi kii hatta wc de o ihtiyacını görürken bile acaba ses gitti mi diye içim içimi yiyor

Vaktinde aynı böyle osuruklu bir konu açılmıştı, kavgalar çıkmıştı. "Osuruk" yazanlar bile eleştirilip saygısız ilan edilmişti. Şey diye, hani "Yellenmek" niye yazmıyorsunuz da böyle yazıyorsunuz, ne kadar iğrenç, terbiyesizce filan diye ahshs

Ya herkesin kendi götü, kendi evliliği. Birbirleri yanında gaz çıkarıp bunu sallamayan insanlara türlü hakaret etmenizin de manası yok, nedir bu öfke yani insanlar osuruyor diye? İnsanlıktan nasibini almamış bile demişsiniz. Osurdu ovv insanlıktan nasibini almamış seni ahshs

Evinin konforunda isteyen osurabilir bence, karnı ağrıyıp bağırsağı düğümlenene kadar sıkacağına salsın rahatlasın napalım, mabattan çıkan bir parça gazın, eşler arasındaki saygınlığı yıkacak kadar yüce bir tesiri olduğunu düşünmüyor, osuruğa bu kadar kudretli manalar yüklemiyorum buradaki bazı yorumcuların aksine.

Hususi olarak meslek lisesi ergenleri gibi birbirinin burnunun dibinde ıkınarak, sıça döke osurup üzerine kahkahalar atılan bir evlilik dinamiği olduğunu da düşünmüyorum (Böyle saçma videolara da denk gelmiştim gerçi), varsa da bana ne, onların ilişkisi.

Kesinlikle normal değil bana göre.hastalık olmadığı sürece bu normal karşılanmamalı.

Sadece evlilikte değil hiç yapılmamalı bence çok samimi olduğum senelerdir beraber olduğum arkadaşlarımın yanında bile 1 kere olsun yapmadık bu tarz şeyler ha evli değilim ama eşimin yapmasını da istemem bende yapmam. Tabiki insanlik hâli istemeden olur onu görmezden gelirsin ama bilerek yapılmamalı bu saygıdır bana göre. Ben annemin babamın yanında bile dikkat ediyorum.

Sadece evlilikte değil hiç yapılmamalı bence çok samimi olduğum senelerdir beraber olduğum arkadaşlarımın yanında bile 1 kere olsun yapmadık bu tarz şeyler ha evli değilim ama eşimin yapmasını da istemem bende yapmam. Tabiki insanlik hâli istemeden olur onu görmezden gelirsin ama bilerek yapılmamalı bu saygıdır bana göre. Ben annemin babamın yanında bile dikkat ediyorum.
Benim de yediğimiz içtiğimizin ayrı gitmediği arkadaşlarım oldu, gizli saklımız yoktu ne onlar ne de ben böyle bir konuyu açmadık. Böyle bir durum da hiç olmadı

Annen baban kardeşinle nasılsan, öyle oluyor genelde. Onların yanında ne kadar rahatsan eşinin yanında da o kadar rahat oluyorsun, karakterine bağlı. Sonuçta çekirdek aile. Annenin kardeşinin yanında gaz çıkarmıyorsan eşinin yanında da çıkarmazsın muhtemelen.

Annen baban kardeşinle nasılsan, öyle oluyor genelde. Onların yanında ne kadar rahatsan eşinin yanında da o kadar rahat oluyorsun, karakterine bağlı. Sonuçta çekirdek aile. Annenin kardeşinin yanında gaz çıkarmıyorsan eşinin yanında da çıkarmazsın muhtemelen.
Hayır çıkarmıyorum

Back
X