Tatlım öncelikle kendine bakıyor musun?sunun için soruyorum ,erkekler ne kadar kilo vs önemli değil deseler de etkileniyorlar.esim ben her diyet yaptigimda ben seni boyle de seviyorum eziyet etme kendine derdi,son bi kaç aydır zayifliyorim,boyle daha çok hoşuna gittiğini söyledi dün.onun için dedim,asla boyle bi tepki beklemezdim kocamdan bu bir.
Ne kadar bakımlı vs. Olsak da sürekli ayni evin içinde illaki pasaklı da oluyoruz,temizlik ti suydu buydu derken ama benim kast ettiğim hani özel bi şeyler yapmaya çalışıyor musun?
Simdi gelelim asil mevzuya:hani esin sadece telefonla falan ilgilense bu yeterli derdim ama dışarı çıkmalar falan,pek hoşlanmadım.kızların da dediği gibi sen evde eksik olanı tamamlamak için uğraştıkça,o eksiği görmedikçe akıllanmayacak.kendine zaman ayır, güzelce bak kendine, ona ihtiyacın olmadığını hissettir(gözüne sokma ama

) sen de ondan bağımsız bir şeyler yap.
Ama tüm bunları eşinin ve senin anlayışına uygun olarak yap ki kas yapayım derken göz cikarmayalim.ben tanımıyorum nihayetinde,tepkileri sen daha doğru hesaplarsın.
Allah kolaylık versin