- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
ilk geceyi, ilk sabahı o kadar güzel anlatanlar var ki, demekki böyle muutlu uyanmak da varmış dedim, allah bozmasın. ben hiç mutlu uyanmadım, ilk gece zaten hiç birşey istemediğim için(ya da hissetmediğim için) (ki aslında yıllarca flörtün ardından evlendik) pek birşey olmadı malesef. sabahına da aa sevdiğim adam yanımda hayat ne güzel falan filan diyemedim , eşimin çalan telefonuyla uyandık, arayan kaynanamdı "ne yapıyonuz" dedi, telefonu elime alıp çok merak ediyorsan buyur gel diyecektim demedim diyemedim :))(ahh keşke deseydim ,içimde kaldı :))) sonra ailelerimize uğradık, tabi herkes yüzünüe bakıyor, en berbat yanı buydu, ayrıca balayımız da hiç güzel geçmedi, zaten kavgalarımız o esnada başladı ve hala devam ediyor,.. ama arkadaşlar gerçekten "o sabah gözümü açtım ve sevdiğim adam yanımda, çok mutluydum" diyebiliyorsanız ne kadr güzell, ben de hisstemek isterdim böyle birşey doğrusu. ilişkimiz ilk günler gibi kötü devam etmese de ben hala hiçbirşey hissetmiyorum malesef
bizimkisi ilk gece olmamıştı benim yüzümdenalsanaalsanasmile
acıyacak diyerek kendimi kasmıştım kasılınca çokdaha canım acımıştı
1 ay uğraştı garibim en sonunda oldu
olduktan sonrada kendimi kasmıştım (ne gerekse)
bu korku 4 ay devam ettim hiç zevk falan alamadım
ilk olduğu sabah hafif bi yanma oldu bikaç ilişki sonundada devam etti
bu yanmada öle aşırı can yanmasına falan neden olmuyor
ha bu arada kızlar aklınızda bulunsun
üşütmemeye dikkat edin annem hergün telefonda çorap giydinmi diye sorardı
kış zamanı olmuştu düğünüm dışarda fazla olmamama rağmen yinede ağrım olmuştu
iltihaptı şuydu buydu uğraşmayın ilk aylarınıız sancıyla geçireceğinize
kocişinizle başbaşa geçirin
Aynen. O kadar kişi evleniyor kim ölmüş bugüne kadar ilişkiye girdi diye...
Bir de o kadar zor o kadar acılı birşey olsa kimse evlenmezdi herhalde değil mi?
ya arkadaşlar bende yeni sözlendim 2 haftaya kadar da aile arası bi nişan istiyorum düğün için de yazı beklemek çok zor geliyor 4 yıl flört ettik 4 yılın 2 senesi asker beklemekle,iş aramakla geçti zaten 22 yaşındayım ve çok seviyorum İNŞALLAH 2010 içinde evleniriiiiiiimmmm
ilk acıdı diyen arkadaşa boşuna mı yüklenilmiş demek ki acıyormuş. yavaş yavaş açıklanıyor. bu kadar tepki olmasaymış kim bilir yaşayanlar neler neler anlatacakmışta kimse artık cesaret edipte söylemez :hulya:
benim ağzım kokmaz sabahlarıda olsa ama sormuştuum ağzım kokuyor mudiye yok demişti
ilk gece uyuyamadığım için horlamada olmadı
GECEN HABERLERDE ÇIKMIŞTI İLİŞKİYE GİRDİKTEN SONRA ÖLDÜ DİYE :))))))))))))))))))))) KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ ZEVKTEN:asigim:
ayy gerçektenmi yaaa ölen kadınmı adammı çok güldüm gerçekten bende haberde izlemiştim adam ayıp film izlerken heyecandan ölmüş çok tuhaf yaa:roflol::roflol:
ağız kokusu sabah çocuklarda bile oluyor aslında nasıl olmuyor sende vay be güzelmiş
buarada nasıl sordun onu yaa ben utanırım şahsen
ayy gerçektenmi yaaa ölen kadınmı adammı çok güldüm gerçekten bende haberde izlemiştim adam ayıp film izlerken heyecandan ölmüş çok tuhaf yaa:roflol::roflol:
bakımını yapar her gece fırçalarsan koku falan olmaz ne kocişin nede benm kokmaz
bekarken hep korkmuşumdur ağzı kokan biriyle evlenirsem diye şükür olmadı
ayy insan kocasından utanır mı??
:hulya:
bakımını yapar her gece fırçalarsan koku falan olmaz ne kocişin nede benm kokmaz
ayıp film.......:roflol:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:hulya:
bencede utanılmamalılmaz:
ben utanırım şahsen kocama;
kocacım ağzım kokuyormu baksana bi diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?