evlilikte ilk sabah !

ilk geceyi, ilk sabahı o kadar güzel anlatanlar var ki, demekki böyle muutlu uyanmak da varmış dedim, allah bozmasın. ben hiç mutlu uyanmadım, ilk gece zaten hiç birşey istemediğim için(ya da hissetmediğim için) (ki aslında yıllarca flörtün ardından evlendik) pek birşey olmadı malesef. sabahına da aa sevdiğim adam yanımda hayat ne güzel falan filan diyemedim , eşimin çalan telefonuyla uyandık, arayan kaynanamdı "ne yapıyonuz" dedi, telefonu elime alıp çok merak ediyorsan buyur gel diyecektim demedim diyemedim :))(ahh keşke deseydim ,içimde kaldı :))) sonra ailelerimize uğradık, tabi herkes yüzünüe bakıyor, en berbat yanı buydu, ayrıca balayımız da hiç güzel geçmedi, zaten kavgalarımız o esnada başladı ve hala devam ediyor,.. ama arkadaşlar gerçekten "o sabah gözümü açtım ve sevdiğim adam yanımda, çok mutluydum" diyebiliyorsanız ne kadr güzell, ben de hisstemek isterdim böyle birşey doğrusu. ilişkimiz ilk günler gibi kötü devam etmese de ben hala hiçbirşey hissetmiyorum malesef

canım çok üzüldüm inş iyiye gider.ah o kaynanalar yokmu...klava:

o telefon saçmalığını gece boyunca sabaha kadar hemde 5 defa bizde yaşadık ahhh ahhh ahhhh
çok içim yanar düşündükçe
neyseki kendi evimize gelince kabus büyük bi mutluluk ve heyecana döndü

ya arkadaşlar bende yeni sözlendim 2 haftaya kadar da aile arası bi nişan istiyorum düğün için de yazı beklemek çok zor geliyor 4 yıl flört ettik 4 yılın 2 senesi asker beklemekle,iş aramakla geçti zaten 22 yaşındayım ve çok seviyorum İNŞALLAH 2010 içinde evleniriiiiiiimmmm

ikimizde gece boyu zaten tam uyuyamadık sürekli bi uyuyup uyandık alışık değiliz ya
ama sabah uyanınca onu görmek onun kollarında uyumak tarifi zor duygular
yaşayan bilir . saat 10 gibi kalkmıstık bakırköyde sahilin orda harika bir yer var köy kahvaltısı hazırlıyor
oraya gittik kahvaltı yapmaya ordan biraz meydanda yürüyelim dedik bi kaç kıyafet eksiğimizi aldık
orda eve geçip eşimin bavulu hazırladık onunki hazır değildi ordan havaalanına tabi

ilk acıdı diyen arkadaşa boşuna mı yüklenilmiş demek ki acıyormuş. yavaş yavaş açıklanıyor. bu kadar tepki olmasaymış kim bilir yaşayanlar neler neler anlatacakmışta kimse artık cesaret edipte söylemez :hulya:

bu konularda pek konuşmam özelimdir aklinialirimsmile amaaa acıyoorrrr...
sabah kalktık kocişimle dolapta bizim için konulmuş baklava vardı niyeyse onla kahvaltı yaptık sonrada balayına çıkmak için yola koyulduk...

Aynen. O kadar kişi evleniyor kim ölmüş bugüne kadar ilişkiye girdi diye...
Bir de o kadar zor o kadar acılı birşey olsa kimse evlenmezdi herhalde değil mi?

GECEN HABERLERDE ÇIKMIŞTI İLİŞKİYE GİRDİKTEN SONRA ÖLDÜ DİYE :))))))))))))))))))))) KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ ZEVKTEN:asigim:

inşallah canım..

sadece benim yazdığımı alıntı yaparak genelleme yapmalmaz:
ben ACIMADI. ACIMAZ. ACIMAYACAK demedim o kişide acıyor demedi
bekar arkadaşların korkularına tuz biber ekti yok yürüyemezsiniz yok poponun üstüne
oturamıyorsun yok bacakların tutmuyor bilmem ne
öyle bi yazı tarzı vardıki sanki ilk gece seni kör bıçakla doğrayacaklar
tepkiler bu sebepten dolayı...yazılanları iyice okumadan tek taraflı genelleme yapma
kişiden kişiye değişiyor her insanın yapısı bir değil
birinin canı yanarken diğeri hiç hissetmeyebilir
avukatlığa gerek yok

benim ağzım kokmaz sabahlarıda olsa ama sormuştuum ağzım kokuyor mudiye yok demişti

ilk gece uyuyamadığım için horlamada olmadı

ağız kokusu sabah çocuklarda bile oluyor aslında nasıl olmuyor sende vay be güzelmiş
buarada nasıl sordun onu yaa ben utanırım şahsen

GECEN HABERLERDE ÇIKMIŞTI İLİŞKİYE GİRDİKTEN SONRA ÖLDÜ DİYE :))))))))))))))))))))) KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ ZEVKTEN:asigim:

ayy gerçektenmi yaaa ölen kadınmı adammı çok güldüm gerçekten bende haberde izlemiştim adam ayıp film izlerken heyecandan ölmüş çok tuhaf yaa:roflol::roflol:

ağız kokusu sabah çocuklarda bile oluyor aslında nasıl olmuyor sende vay be güzelmiş
buarada nasıl sordun onu yaa ben utanırım şahsen

bakımını yapar her gece fırçalarsan koku falan olmaz ne kocişin nede benm kokmaz
bekarken hep korkmuşumdur ağzı kokan biriyle evlenirsem diye şükür olmadı
ayy insan kocasından utanır mı??

:hulya:

Son düzenleme:

Son düzenleme:
bakımını yapar her gece fırçalarsan koku falan olmaz ne kocişin nede benm kokmaz
bekarken hep korkmuşumdur ağzı kokan biriyle evlenirsem diye şükür olmadı
ayy insan kocasından utanır mı??

:hulya:

ben hergece illaki fırçalarım tabi gündüzleride ama sabah kalkınca yine koku oluyor
kocasından utanmaz da insan bu soruyu ben soramam heraldekaydirigubbakcemile2

ben utanırım şahsen kocama;
kocacım ağzım kokuyormu baksana bi diyemem

bende senin gibiydim bekarken kocişime onu diyemem bunu diyemem yok bunu soramam utanırım
şimdi kendime ben bile inanamıyorumsempatiksalakcinni
canındanda yakın biri herşeyini paylaşabiliyorsun evlendikten sonra sende nedemek istediğini anlarsın
kııııızzzzzz sen bu hevesle yakında evlenirsin haa
kaydirigubbakcemile3:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…