evlilikte ilk sabah !

hevesliyim vallahi kız ama heves etmeyle olmuyor kısmet nezamansa ozaman

ayy ne tuhafı be direk şakkk diye kocan sölese ağzın kokuyor diye
bu daha kötü olmazmı
bekar olduğun için tuhaf geliyor
evlen o zaman anlarsın sende

Flörtten sonra yani severek evlenmişsiniz neden birşey hissetmediğinizi anlamadım?

Ben de ilk günümü düşündükçe içim acır hep düğünden önce nişanlımın teklifiyle ve benimde memnuniyetimle düğün akşamı otelde kalmaya karar vermiştik çünkü düğün eşimin memleketindeydi ve evimiz başka şehirdeydi genelde böyle uygun olur diye düşündük ama bu fikrimizden haberar olan kaynanam düğün öncesi eşimi aramış ağlamış duygu sömürüsü yapmış ayıp olur evde olmanız lazım falan demiş eşim önce kabul etmemiş ama kaynanam çok fena bırakırmı öyle bi güzel ikna etmiş zorla sonra eşim de beni ikna etme çabalarında düğün öncesi birbirimizi yedik tabi hala düşününce sinirden çatlıyorum, tabi onların istediği gibi oldu en güzel gecem düğün gecemde kayınvalidemlerin evinde geçirdik ve hiçbirşey yaşanmadı yaşanamzdı yemin ettim çünkü başka birinin evinde asla o iş olamazdı olmayacaktı almadı da ertesi günü kalktık cümbür cemaaet kahvaltı yaptık, yine kendi planlarımıza göre o gün erkenden kendi evimize yola çıkacak eşyalarımızı toplayıp balayına çıkacaktık ama bizi aynı gün ikindi saatlerine kadar tuttular zor bela çıktık onlara kalsaymış yeni gelin en az 3-4 gün o evde kalırmış ne fenalar ya o gün gittik ama yinede memnun edemedik arkamızdan baya bi gözyaşı!!!!!!! döktüler evet ondan sonra yaşananlar yaşandı mıevet ama o ilk günün heyecanı bambaşkadır ve ben onu yaşayamadım he bi de şu var utanarak söylyorum onların evinden ayrılmadan önce eltim beni bir köşeye çekti ve elime bir kumaş tutuşturdu napıcam bunu dedim, anlamışsınızdır artık ne kumaşı olduğunu o geceden sonra onu kayınvalideme gösterecek mişim hey Allahım büyük konuşmayacakmışım başıma geldi orda eltimi bir güzel azarlayıp gelinliğimi gösterdikten sonra yola koyulduk eltim o azarlamaları kayınvalidemle paylaşmış olmalı ki kimseden bu konuyla ilgili tek bir söz duymadım sonra, şu anda aramız iyi bana karşı da hep iyilerdi hiç karşı karşıya gelmedik ama ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bunlar içimden gitmiyo.

ah canım ya berbat etmişler.zaten bu eltiler ve kayınvalideler illa biyerden çıkarmış.bide kumaş vermiş.ben hayatta göstermem kumaş falan.nasıl olsa eşim görüyo değilmi??kafamçokkarıştı

canım ya kötüymüş gerçekten otelde kalsaydınız belki hayatınızın en güzel ve ilk gecesini geçirecektiniz işte önemli olan şuan iyi olmanız ama insanın içinde ukte kalır yani bekarım ama anlamakta zorluk çekmiyorum yani :çok üzgünüm:

Bu yoruma katılıyorum neden tek taraflı düşünülüyor ki sonuçta sevdiğiniz insanla özel bir an siz de bir şeyler yaşamak istiyorsunuz o da. Sevgininizi paylaşıyorsunuz bir nevi bunu neden sadece bir tarafın verdiği diğer tarafın aldığı bir şey olarak görürler ki anlamış değilim.

ayni seyleri yasamisiz bi nevi.bizim dügünde memlekette oldugu icin kendi evimizde degildik ilk gece.ben aylar öncesinden baskasinin evinde, yataginda olmaz dedim
hatta otel odasi tutalim diye israr etmistim ama kocam ertesi gün nasilsa balayina gidilecek bekleriz diye gerek yok demisti.
ama benim düsündügüm gibi olmadi :kedi gece "denedik" diyeyim. olmayinca yattik uyuduk
sabah uyandigimda kocisin yaninda uyanmak tabi cok güzel bi duyguydu, cok mutluydum
ama kendimide cok garip hissediyodum. utaniyodum sanirim.
sonra kocis uyandi, muabbet ettik dedim askim gece horladim mi :kedi:
demez mi cok felaket horladin hayatim ya, ama o kdr ciddi ciddi söyledi ki inandim :kedi:
o kadar utandim ki, dedim askim dügünde yoruldum ondandir yorulunca bazen oluyor
cok özür dilerim falan akannehir
sonra benimki basti tabi kahkahayikaydirigubbakcemile3saka yapiyorum askim, nefesin bile duyulmuyo diye opuyorumnanaktan
sonra bir kez daha denedik :kedildu... tam hersey bitti, dusumu aldim... daha saclarim islak, yatagimiz daginik
dank diye kaynanam geldi eveakannehir o kdr utandim ve kizdim ki
habersiz bi sekilde gelmesi cok sinirimi bozdu
kaynanamin girmesiyle bütün sülale geldi zaten... herkes bana bakiyodu, saclarim islak mafoldumben utancimdan yerin dibine girecektim nerdeyse...

kocam anladi ama sarildi teselli etti beni opuyorumnanaktan canim askim...

kötü olmuş yaa ama gelinliğini niye gösterdin onu hiç anyalamadım canım

herşeye rağmen yine güzelmiş canım yaa yerimseniben

canım yaa aslında senin yaşadıların güzel kocandan dolayı teselli falan etmiş yaa.bide herkez evden gitmiş sanırım ilk gece bu da güzel bunada şükür diyelim ama ilk konuşmanız komikti ya

boşverin kızlar ilk gecenin heyecanı süper bence. eşimin ailesi kınamda kavga çıkarttılar gece damat kaldırmaya gittik yine sorun. düğün günümde görümcek kuaförde laf soktu sabrettim sustum eşimi seviğim için. salonda yine aynı kavga gürültü. eşimin gözlerine baktım kınamda olduğu gibi boşver diye elini salladı oynamana eğlenmene bak sen dedi güldüm. evimize gittik 1 saat kapıda kaynanayı bekledik elini öpecekmişiz :))))) neyse dedik hadi onları sepetleyince eşim alımı açtı öptü beni. sonra ılık duş aldık namazlarımızı kıldık. hiçbirşeyi takmadık kavgamı ettiler olsunn, boşverrr biz birlikteydik ya yeter. onu çok seviyorum yoksa sabredermiydim herşeye. eşimiz için herşeye değer

ne güzel canım ya onları düşünürsen sen üzülüyorsun onların taktığı yokk

ben bu kaynana ve akraba yoklamalarının geride kaldığını düşünürdüm önceden. ta ki karşımıza bir yeni gelin gelene kadar. kadının kaynanasının düğünlerinin ertesi günü bir kapıyı çalışı vardı apartman yıkıldı sanırdınız. yazıklar olsun yaa... bu ne demektir, ben oğluma güvenmiyorum, sana hiç güvenmiyorum demektir. bu zihniyette olanların Allah cezalarını versin. ayrıca eşinin çarşafını annesine kontrol ettirebilen adamı da o çarşafla yatağa bağlamak lazım.

bi de neden el öpülüyor? oğlunu güzel büyütmüşsün oh çok şahaneydi filan anlamında mı? ne saçma adetlerimiz var yaa. çok çirkin çok.

İnşallah eğer evlenirsem, eşim dışında kimseye vereceğim en ufak bir hesap olmaz. hiçbir konuda. :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…