evlilikte ilk sabah !

ay ne güzel anlatmışsın ayy kızlar biranönce evlenmeliyiz yahu:sinifsinif:

ne güzel yorumlar olmuş maşaallah..
ilk geceyi bir kabus olarak görmez ve kaygıyla belemezsek
herşeyin en güzel şekilde yaşanılacağına inanıyorum..
sevdiğiniz insan ve artık bir ömür boyu korkusuzca gururla
yanınızda olacak eşiniz..
bakalım ömrümüz varsa bizde görürüz o günleri..
bugünlerdeki gibi aşkla sevdayla dolu olmak isterim
o ilk günün sabahında da..inşaallah..

Sevdiğinin yanında uyandığın ilk sabah, rüya gibi ... Ya önce uyanır uyuyuşunun mahsumluğunu izlersin yada uyandığında seni izleyen bir çift gülen aşkla bakan gözle karşılaşırsın .. Rüya olmadığını anlamak için defalarca gözünü kapatıp tekrar açarsın ve bakarsın ki o yanında ... Ne güzeldir ..

ayy benim ik günlerim unutlumaz geçmişti zira düğün günü kuafördeki klima beni çarpmıştı. düğündede çok oynayıp terleyince üstüne tuz biber oldu. ilk gecemizi tuvalette geçirdim buyüzdendir ki rahatsızlığımdan ailemdenmi ayrıldım nerdeyim anlamadım
daha sonraki günlerde çok tuhaftı hemen benimseyemedim. uyurken bi başkasıyla yatağı paylaşmak zor geliyodu bana. uyuyamıyodum sabah 5de kalkıp tvnini karşısınıa gidiyodum orda uyuyakalıyodum. neyseki o dönemleri atlattık. 2 ay oldu ancak alıştık beraber uyumaya
benim yatak ve uyku konusunda biraz hassaslığım vardır oyüzden sıkıntı yaşadım ama sevdiğinle aynı evi paylaşmak ayrı bişey anlatılmaz yaşanır. bilseydim daha önce evlenirdim

Son düzenleme:
bizde ilk 2 ay aynı yatakta uyuyamamaktan şikayetçiydik
bekarken yanımda biriyle asla uyuyamazdım sıkılırdım
ilk zamnalar alışmak zor oldu uykusuzda kaldım
şimdi ise onsuz uyuyamıyorum uykum kaçıyor
ona sarılmak
en önemliside güvende olduğunu hissetmek
çok çok çok güzel bi duygu

arkadaşlar konuyu ben açtım çünkü insanların evlende görürsün demesinden bıkmıştım çünkü hepimiz için açtım kızlar bakın evlilik ne güzelmiş hele ilk zamanlar bende evlenmek istiyorum :roflol: 1 sene 8 ay 2 hafta 2 gün kaldı tickerımda görüldüğü üzere :çok üzgünüm:

bugünü de saymazsam bu konuya yorumu pazartesi eşimle uyandıktan sonra yapabilirim

yeni gelinimizden sıcağı sıcağına ilk sabah yorumunu alacağız desene

allah mesut etsin bi ömür

ayy evet taze gelin yorumu alıcaz dört gözle bkliyorum canım pelerin
kızlar buarada zaten gece o iş oluyor sabah uyandığınızda göüzünüzü ilk açtığınızda orada acı oluyormu sürekli bir acı yani ilişkiye girdiğinizi hissediyomusunuz..bunu hep merak etmişimdir konu açılmışken sorayım

Son düzenleme:
kızlar buarada zaten gece o iş oluyor sabah uyandığınızda göüzünüzü ilk açtığınızda orada acı oluyormu sürekli bir acı yani ilişkiye girdiğinizi hissediyomusunuz..bunu hep merak etmişimdir konu açılmışken sorayım

evet bende merak ettim şimdi

hadi tecrübeli hanımlar merkalı bekarlar olarak cevap bekliozzzz

hem de nasıl bir acı oluyor :gitme:

biz iki gün kardeş kardeş uyumak zorunda kaldık.

İçki de içtim sarhoş olursam olur diye olmadı

Yani nedense benim böyle zor oldu

hem de nasıl bir acı oluyor :gitme:

biz iki gün kardeş kardeş uyumak zorunda kaldık.

İçki de içtim sarhoş olursam olur diye olmadı

Yani nedense benim böyle zor oldu

anaaaaa ölemi canım yaa..mesela sabah göüzünü açtın o anda varmıydı acı..yoksa sonradanmı ortaya çıktı
ya bu acıma olaylarıda kokutmaz oldu beni artık bi evlenimde hepsine razıyım

Bu acıyacak korkusunu ben hiç anlamıyorum. Evliliği ve sevişmeyi eşinize karşı yerine getirilmesi gereken bir görev, seksi de kadınlık vazifesi ve eşi tatmin etmek, doyurmak olarak görürseniz tabii ki heves ve istek yerine "ay canım acıyacak mı" düşünceleri içerisinde ilk gecenizi berbat edersiniz.
Eşinizle ikiniz beraber sevişeceksiniz, siz de zevk alacaksınız sadece o değil! Seksi onun size yaptığı bir "şey" olarak görürseniz tabii ki canınız acır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…