- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
bilmiom canım önümüz yaz diyor da nasip.
ayy kız sende ne meraklısın
bi evlende senden de alalım ilk sabah serenadlarını:hulya:
bizimkisi ilk gece olmamıştı benim yüzümdenalsanaalsanasmile
acıyacak diyerek kendimi kasmıştım kasılınca çokdaha canım acımıştı
1 ay uğraştı garibim en sonunda oldu
olduktan sonrada kendimi kasmıştım (ne gerekse)
bu korku 4 ay devam ettim hiç zevk falan alamadım
ilk olduğu sabah hafif bi yanma oldu bikaç ilişki sonundada devam etti
bu yanmada öle aşırı can yanmasına falan neden olmuyor
ha bu arada kızlar aklınızda bulunsun
üşütmemeye dikkat edin annem hergün telefonda çorap giydinmi diye sorardı
kış zamanı olmuştu düğünüm dışarda fazla olmamama rağmen yinede ağrım olmuştu
iltihaptı şuydu buydu uğraşmayın ilk aylarınıız sancıyla geçireceğinize
kocişinizle başbaşa geçirin
Bu acıyacak korkusunu ben hiç anlamıyorum. Evliliği ve sevişmeyi eşinize karşı yerine getirilmesi gereken bir görev, seksi de kadınlık vazifesi ve eşi tatmin etmek, doyurmak olarak görürseniz tabii ki heves ve istek yerine "ay canım acıyacak mı" düşünceleri içerisinde ilk gecenizi berbat edersiniz.
Eşinizle ikiniz beraber sevişeceksiniz, siz de zevk alacaksınız sadece o değil! Seksi onun size yaptığı bir "şey" olarak görürseniz tabii ki canınız acır.
yok bacım ne görevi yaa ben zevk alma eylemi olarak görüyom hatta yok acı oluyor yok yatak batıyor kandan umrumda değil vızgelir tırız gider ay gerçekten ar damarım çatlamış benim kızlar yaa kaydirigubbakcemile3
seni ancak evlilik paklar kızzzkaydirigubbakcemile
ammmaaaan nede meraklı
bilmem valla alışana kadar acıdı benimkisi dar olmasından kaynaklanıyor
1 yıla yaklaştı hala zorlanıyozsempatiksalakcinni
yapı meselesi
sendeki bu heves olduktan sonraaaa işin kolayyykaydirigubbakcemile2
kötükedihüso.........
yok bacum yok evlenmek bana şart oldu doğru diyon yaşımda 20 çok mu erken davranıyom acep ..buarada 1yılda açılmadımı hala yaa seninkide bayağa inatçıymış bacumkaydirigubbakcemile3 ben 1günde açtırıveririm tübe tübe ayy neler diyorummmohaoldumsmileohaoldumsmile
yok canım okumadım çalışmıyorumda bazı sebepler var ev kızyım bu yüzden evlenmem gerekiyoryellowbomb daha 20 yaşında evlenmek için bu ne heves? okulun işin falan yok mu?
tamam canım bende üzülmüştüm yanlış bişeymi dedim diyeyanlış smiley işaretlemişim kız .....
fesubhanallah
Sevgili sarışın bomba !!üyesi burası cinsellik veya jinekoloji topiği değil farkındaysan. Topiğe uygun yorumlar yapsan diyorum hani.
yok bacum yok evlenmek bana şart oldu doğru diyon yaşımda 20 çok mu erken davranıyom acep ..buarada 1yılda açılmadımı hala yaa seninkide bayağa inatçıymış bacumkaydirigubbakcemile3 ben 1günde açtırıveririm tübe tübe ayy neler diyorummmohaoldumsmileohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?