evlilikte ilk sabah !

bizimkisi ilk gece olmamıştı benim yüzümdenalsanaalsanasmile

acıyacak diyerek kendimi kasmıştım kasılınca çokdaha canım acımıştı

1 ay uğraştı garibim en sonunda oldu

olduktan sonrada kendimi kasmıştım (ne gerekse)

bu korku 4 ay devam ettim hiç zevk falan alamadım

ilk olduğu sabah hafif bi yanma oldu bikaç ilişki sonundada devam etti

bu yanmada öle aşırı can yanmasına falan neden olmuyor

ha bu arada kızlar aklınızda bulunsun

üşütmemeye dikkat edin annem hergün telefonda çorap giydinmi diye sorardı

kış zamanı olmuştu düğünüm dışarda fazla olmamama rağmen yinede ağrım olmuştu

iltihaptı şuydu buydu uğraşmayın ilk aylarınıız sancıyla geçireceğinize

kocişinizle başbaşa geçirin

ay kız sende ne kasıosan amann hiç uğraşamam sevmem öle şeyiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile boşuna 4ay zevksiz zevksiz ilişki yaşamışın bacım olacak işmi..ben bekarım ama korku valan yok yeminle ar damarım çatladı galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok bacım ne görevi yaa ben zevk alma eylemi olarak görüyom hatta yok acı oluyor yok yatak batıyor kandan umrumda değil vızgelir tırız gider ay gerçekten ar damarım çatlamış benim kızlar yaa kaydirigubbakcemile3

seni ancak evlilik paklar kızzzkaydirigubbakcemile

ammmaaaan nede meraklı

bilmem valla alışana kadar acıdı benimkisi dar olmasından kaynaklanıyor

1 yıla yaklaştı hala zorlanıyozsempatiksalakcinni

yapı meselesi

sendeki bu heves olduktan sonraaaa işin kolayyykaydirigubbakcemile2

yok bacum yok evlenmek bana şart oldu doğru diyon yaşımda 20 çok mu erken davranıyom acep ..buarada 1yılda açılmadımı hala yaa seninkide bayağa inatçıymış bacumkaydirigubbakcemile3 ben 1günde açtırıveririm tübe tübe ayy neler diyorummmohaoldumsmileohaoldumsmile

fesubhanallah

Sevgili sarışın bomba !!üyesi burası cinsellik veya jinekoloji topiği değil farkındaysan. Topiğe uygun yorumlar yapsan diyorum hani.

yellowbomb daha 20 yaşında evlenmek için bu ne heves? okulun işin falan yok mu?
yok canım okumadım çalışmıyorumda bazı sebepler var ev kızyım bu yüzden evlenmem gerekiyor
yanlış smiley işaretlemişim kız .....
tamam canım bende üzülmüştüm yanlış bişeymi dedim diye
fesubhanallah

Sevgili sarışın bomba !!üyesi burası cinsellik veya jinekoloji topiği değil farkındaysan. Topiğe uygun yorumlar yapsan diyorum hani.

tamam özür dilerim

:2:aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile öyle güzel anlatıyorsunuz ki. İnsanın evlenesi geliyor. insanın sevdiği kişi ile başbaşa kalması kadar güzel birşey olamaz. hemdi ilk günleri ilk karı*kaoca muhabbetleri birbirine alışmaları ..
Siz anlatınca ilk aklına gelen evlenmek istediği kişi ile hayal kurulmasıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

kızlar peki uyurken utandınızmı ya horlama falan olabilir çünkü düğünde çok yorulur insan..bide sabah kalktığımızda malum ağzı kokusu oluyor bundan utandızımı sorun olyormu en korktuğum şeyde bu

benim ağzım kokmaz sabahlarıda olsa ama sormuştuum ağzım kokuyor mudiye yok demişti

ilk gece uyuyamadığım için horlamada olmadı

vayyy be süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…