- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
ayni seyleri yasamisiz bi nevi.bizim dügünde memlekette oldugu icin kendi evimizde degildik ilk gece.ben aylar öncesinden baskasinin evinde, yataginda olmaz dedim
hatta otel odasi tutalim diye israr etmistim ama kocam ertesi gün nasilsa balayina gidilecek bekleriz diye gerek yok demisti.
ama benim düsündügüm gibi olmadi :kedigece "denedik" diyeyim. olmayinca yattik uyuduk
sabah uyandigimda kocisin yaninda uyanmak tabi cok güzel bi duyguydu, cok mutluydum
ama kendimide cok garip hissediyodum. utaniyodum sanirim.
sonra kocis uyandi, muabbet ettik dedim askim gece horladim mi :kedi:
demez mi cok felaket horladin hayatim ya, ama o kdr ciddi ciddi söyledi ki inandim :kedi:
o kadar utandim ki, dedim askim dügünde yoruldum ondandir yorulunca bazen oluyor
cok özür dilerim falan akannehir
sonra benimki basti tabi kahkahayikaydirigubbakcemile3saka yapiyorum askim, nefesin bile duyulmuyo diye opuyorumnanaktan
sonra bir kez daha denedik :kedildu... tam hersey bitti, dusumu aldim... daha saclarim islak, yatagimiz daginik
dank diye kaynanam geldi eveakannehir o kdr utandim ve kizdim ki
habersiz bi sekilde gelmesi cok sinirimi bozdu
kaynanamin girmesiyle bütün sülale geldi zaten... herkes bana bakiyodu, saclarim islak mafoldumben utancimdan yerin dibine girecektim nerdeyse...
kocam anladi ama sarildi teselli etti beni opuyorumnanaktan canim askim...
bizim evimizde başka şehirdeydi ilk haftamızı ve ne yazıkki ilk gecemizide
kaynana evinde geçirdik
eşim demiş düğün olmadan önce otele gidecez orda geçirecez diye kayınbaba karşı çıkmış
eşimde kavga olmasın diyr sustu bende ikna oldum1 hafta değilmi sabrederiz diye
ilk gece okadar iğrençtiki anlatamam telefonla taciz edildik gece boyu işiniz oldumu diye telefon ettiler
ben zaten korkuyorum bide telefon üstüne tuz biber oldu nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra saat 3 oldu
eşim dedi bi duş alıp yatalım sabah erken kalkacağız annemler gelecek el öpülecekmiş diyekötükedihüso
tabi o iş olmadı diğer sayfada arkadaşın dediği gibi bende kendi yatağımda olsun istediğim için olmadı
sabah kaynanalar geldi el öpüldü allahım nasıl iğrenç bi duygu anlatamam o o gün evdeydik
kocamla iki yabancı gibi evde oturduk ertesi gün başladık bütün akrabaların elini öpmeye gitmek için tam 4 gün boyunca bütün sülalenin elleri öpüldü haftasonu atladık uçağa evimize geldik evime gelince benim için ilk gece heyecanı yeniden başladı ....ama o bir hafta o kadar iğrençti ki aklıma geldikçe ağlarım siinirlenirim
...bide büyük şehirde yaşıyorlar bu gibi adetler olmaz diye düşünmeyin oluyor anacım karşındaki insan düşüncesiz olursa herşey oluyor...
ben bu kaynana ve akraba yoklamalarının geride kaldığını düşünürdüm önceden. ta ki karşımıza bir yeni gelin gelene kadar. kadının kaynanasının düğünlerinin ertesi günü bir kapıyı çalışı vardı apartman yıkıldı sanırdınız. yazıklar olsun yaa... bu ne demektir, ben oğluma güvenmiyorum, sana hiç güvenmiyorum demektir. bu zihniyette olanların Allah cezalarını versin. ayrıca eşinin çarşafını annesine kontrol ettirebilen adamı da o çarşafla yatağa bağlamak lazım.
bi de neden el öpülüyor? oğlunu güzel büyütmüşsün oh çok şahaneydi filan anlamında mı? ne saçma adetlerimiz var yaa. çok çirkin çok.
İnşallah eğer evlenirsem, eşim dışında kimseye vereceğim en ufak bir hesap olmaz. hiçbir konuda. :1closedeyes:
neden kaynana öyle vuruyoki
anlayışlı kaynana yokmudur yaa şöyle onun evinde geçiricen ama rahat ettiricek seni bilmiyorumkismile
sizinki anlayışsız mıydı? :))
bekar arkadaşlar siz siz olun sakın kaynana evinde ilk gecenizi geçirmeyin
benden tavsiye
medeni halime aldanma bekarım kaydirigubbakcemile3
ahh ahh gelicekmi evlendiğimiz günler beezemuszemus
medeni halime aldanma bekarım kaydirigubbakcemile3
ahh ahh gelicekmi evlendiğimiz günler beezemuszemus
herşeye rağmen yine güzelmiş canım yaa yerimseniben
canım yaa aslında senin yaşadıların güzel kocandan dolayı teselli falan etmiş yaa.bide herkez evden gitmiş sanırım ilk gece bu da güzel bunada şükür diyelimama ilk konuşmanız komikti ya
öff ya kaynanalar ne kötü kaydirigubbakcemile3
burdan okudukca korku kapladı benim de içimi..
ben de ayrı bir memlekette yapıcam düğünümü..
şimdi drekt Ankaradan istanbula geliş olmaz..
ama bu konuyu hiç düşünmemiştim..
baklaım yaza kadar bunu da düşünme fırsatım olur ama..
ben kayın valide akraba sıkıntısına gelebileceğimi hiç sanmıyorum..
ya evim olur yada otel..
yada drekt balayı..:uhm:
bi de bunu mu dert edices ya..inşaallah anlayıslı olurlar..
zaten öyle kontrol falan olaylarına hiç gelemem..
Allah korusun..hangi çağda yaşıyoruz..
kimseyi karsıma almak istemem ama yazık günahtır ya..
kadının da bir haysiyeti onuru var..ifşa edecek teşhir edecek kadar ucuz mu..
kızlar işe yarasa banada haber edin
eşinle baya konuş bence canım kulağına girsin işte.a.s.
açıkcası burda okuayana kadar böyle şeylerin olabileceğini hiç
düşünmediğimden konuşmak aklıma bile gelmemişti..
ama heran korktuğum basıma gelebilir..
zira ne ben ne de ailem böyle birşeyi kaldıramaz ..
evlendik daha ilkgün den sıkıntısı mı çekilirmiş..
stresten en güzel gece berbat olacak kalp kıracağız daha
mı mutlu olacaklar..:1no2:
sabır..gercekten nedir bu kadınların imtihanı..
konuşurum ama yoksa son dakika kabul ettirmeye getirirler
çıkamam işin içinden..şimdiden kulaklarına gitsin..lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?