evlilikte ilk sabah !

Gayet güzel bir duygu.
Yeni bir hayat, yeni bir heyecan.
İnsanın sevdiğiyle uyanması çok güzel bir duygu.
Diğer manada soruluyorsa eğer, kendini kasmanın hiç anlamı yok.
Ne kadar rahat olunursa o kadar güzel geçiyor.
Ben de hiç sıkıntı olmadı.
Bazı arkadaşlarda iyice saçmalamış,
zaten böyle saçma düşünceler yüzünden bir sürü bu anlamda sıkıntı oluyor.
Kişiler korkulara giriyor, sonra da bir sürü sıkıntı.

ayy acıyacak falan diye korkutanlara çok kızıyorum. valla sürekli bir acıma olmuyor zaten ne var bunda herkes evleniyor. millette amma abartıyor bu olayı yaa.

ayy acıyacak falan diye korkutanlara çok kızıyorum. valla sürekli bir acıma olmuyor zaten ne var bunda herkes evleniyor. millette amma abartıyor bu olayı yaa.

Aynen. O kadar kişi evleniyor kim ölmüş bugüne kadar ilişkiye girdi diye...
Bir de o kadar zor o kadar acılı birşey olsa kimse evlenmezdi herhalde değil mi?

Aynen. O kadar kişi evleniyor kim ölmüş bugüne kadar ilişkiye girdi diye...
Bir de o kadar zor o kadar acılı birşey olsa kimse evlenmezdi herhalde değil mi?

Bir de ne kadar acıyabilir ki?
kaydirigubbakcemile3
Yani sonuçta bu insanlar hiç mi adet sancısı, yara kanaması, el yanması vs gibi şeyler yaşamadılar bunlardan fazla can acıyacağını düşünmüyorum...
Kaldı ki sadece utanma içgüdüsü devreye girer ilk etapta.
O da eşinin ilgisine ve yumuşaklığıyla hallolur diye düşünüyorum... aklinialirimsmile
Ne de çok düşünmüşüm böyle... Baktım da yazdıklarıma aklinialirimsmile

ikincisi herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok ben yaşadığım şeyi anlattım tüm samimiyetimle herkesin bildiği gibi kimin ki hiç kanamaz kimin ki çok kötü olur ve hasteneyede kaldırılır bu kadar tepki göstermek yerine kendi yaşadıklarınızı anlatsaydınız haaa ben şunuda tekrarlayayım acıyoooooooor sinek ısırığıymışşşşşşşşşşş peeeeeeeeeehhhhhhhhhhh ancak gülünür bunaa

feene katılmamak elde değilmiş hakkaten.vereliniortak.canın çok acımış olsa bile kendine saklasan olmazmı?ne de olsa bu korkuyu yaşayan, hatta bunun yüzünden hasta olan ve moral desteği bekleyen insanlar var değilmi? çoğunluk aksini iddia ediyorken ortamı germenin anlamı ne?sen komaya girdin herhaldeki hayata zor döndün..zavallı sözünü de sana iade ediyoruz.

hahahhaha helalllll be :roflol: bende okudum vatandaşın yazdığını sinirlerime dokundu valla.. çok acımışmış hey allahımm m yaa acısa ne kadar acıcak en fazla delikafadulden zevkten onu bile fark etmezsin zaten :roflol: abartıo da abartıo hayret yaaa akıllara zarar bir üye

Yazmayayım dedim ama dayanadım. Oturamamak, yürüyememek, hastanelik olacak kadar kanamak, çok çok çok acımak nedir bunlar ya... Biz neden böyle şeyler hissetmedik bizler mi anormaliz. Evlenecek arkadaşlarımız lütfen bunları okuyup durumu kafalarında korkulacak bir hale getirmesinler. Çünkü yok böyle bir şey. Acı mı? Ne acısı? Tabi ki ilk yaptığında çok çok ufacık bir sızı gibi bir şey hissediyorsun ama bu da çok normal ve öyle hastanelik olacak yürüyemeyecek popo üstüne oturamayacak gibi bir şey değil. Ya insanlar doğum yapıyorlar yine popolarının üstüne oturuyorlar bir kaç saat sonra nasıl olur da ilk gece sonrasında oturamazlar. Kızlarımızı korkutmayalım lütfen.

konuyu ben açtım ama tek kendim için açmadım bide bazı arkadaşlar çok acıyacak falan demiş bu zamanda o gibi şeylere kimse inanmaz. konuyu açmamdaki amaç ilk sabah uyanıyorsun gözlerini bi açıyorsun yıllardır beklediğin an karşında çünkü ben evlenirsem 5 senedir beraber olduğum sevgilimle evleneceğim 2012 gibi. sürekli konuşuruz ilk gözlerimi açtığımda hiç kimseden korkmadan onunla yan yana yatmak evlenmiş olmak ömrümün sonuna kadar onunla bir ömür nasıl bir duygu? bide ilişki dışında birşeyler yaşadık doğal olarak ama o gece beklenen şeyler olduktan sonra sabah artık ona ait olmak anlatılmaz bir duygu olsa gerek diye hep merak etmişimdir artık ona daha çok bağlı olacaksın diye düşünüyorum bununla ilgili duygularınızı öğrenmek istedim ama millet öyle şeyler yazmışki şaşırdım doğrusu

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: harbiiii yaaaaa nie öle anlaşılmış ki ay çok güldüm :))

valla o sabah müthiş bişi..ben 4 yıl flört ettikten sonra evlendim sabah uyandığımda sağıma soluma baktım bize ait bi oda farklı mekan aşkım yanımda horluya horluya uyuyo işte budur dedim sonra sordum kendime anaahh şimdi evlimiyimkine ben falan çok tuhaf bişi yaşamayan bilemez a.s

çok güzeldi ama hem düğün stresi hem ilk gece stresinden kolumu kaldıracak dermanım kalmamıştı :)))
ama korktuğum gibi de olmadı tabi,baktım eşim kahvaltı hazırlamış,markete falan gitmiş o kadar güzeldi ki..akşamında da balayı için yola çıkmıştık..
hiç unutamam o günleri...
allah aşkımı başımdan eksik etmesin...

oyy oyy süper bi duyguydu ya...:asigim:
bi açtım gözlerimi, baktım şöyle etrafıma...kendi evimdeyim...kendi eşyalarım...yanımda hayatımın aşkı....çok farklı bi heyecandı şimdi hatırladım da...

arkadaşlar beni yanlış anladınız galiba ilişki anlamında sormuştum

e bacım 5.sayfa da böle yazmışsın millete doğal olarak bu tip cevaplar yazmış ne yazdığını unutuosun sanırım sen böle yazmadan önce millet masum masum anltıomuş zaten hayret yaaa...burda kızları sadece oraya kafası çalışıomuş gibi lans ettirmişisn hayret yaaaa.. konuyu acan arkadaş meltemmeltem anladın mı

Son düzenleme:
Biz düğünün ertesi akşamı balayına gidecektik.
sabah uyandım eşim sevgilim yanımda uyuyor ben onu izliyorum değişik güzel bir duygu. etrafa bakıyorum benim yatak odam benim evim benim dolabım perdelerim aynam herşey benim. kalktım duş aldım o sırada eşimde kalkmıştı sonra hazırlandık dışarı çıktık balayına gideceğimizde eve kahvaltılık bişey almamıştık bozulmaması için. kahvaltıyı sahilde bir yerde yaptık. sonra çarşıya çıktık eksik bi kaç parça birşeyimiz vardı onları tamamladık bavulları hazırladık kaynanaya gittik vedalaştık ve evimizi kitleyip akşam yemeğini gene dışarda yiyip oradanda direk yollara düştük :)

İyide canım neden utanacaksın ki sonuçta senin annen baban, kayınvaliden, ve diğerleride hepsi evlenmedi mi yapmadılar mı? niye utanılcak birşey olsun ki?

He he konuya uzak olunca söylemesi kolay oluyor.
galiba o gece herkes o çiften birşeyler bekliyor

şok oldum şimdi geçmiş sayfaları okuyunca yuh yani bukadarda korkutulmazki. çok afedersiniz ama ilişkiden sonra o oturamayan arkadaşının eşi normal biri değilmiş. insan gibi davransaymış hiç birşeyde olmazdı. Eşimdle ben bunu çok konuştum herşey erkekte bittiğini sabırlı ilgili ve yumuşak davrandığı müddetçe hiç birşey olmaz.
ben sinek ısırığı bile hissetmedim. öyle çok esnekliğinden falanda değil çok esnek olsa kanamada olmazdı.
kimse bunları okuyup kendini germesin. bir arkadaş demiş insanlar normal doğum yapıyor ve poposunun üstüne oturuyor nasıl bi ilişkiden sonra oturamasın. düşünün artık bnasıl bir koca

canım ilk sabah ilişki yaşamışsın sonraki duygular falan demek istemiştim neyse anladı arkadaşlar beni cvpları normal şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…