- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
ayy acıyacak falan diye korkutanlara çok kızıyorum. valla sürekli bir acıma olmuyor zaten ne var bunda herkes evleniyor. millette amma abartıyor bu olayı yaa.
Aynen. O kadar kişi evleniyor kim ölmüş bugüne kadar ilişkiye girdi diye...
Bir de o kadar zor o kadar acılı birşey olsa kimse evlenmezdi herhalde değil mi?
dangalak.
ikincisi herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok ben yaşadığım şeyi anlattım tüm samimiyetimle herkesin bildiği gibi kimin ki hiç kanamaz kimin ki çok kötü olur ve hasteneyede kaldırılır bu kadar tepki göstermek yerine kendi yaşadıklarınızı anlatsaydınız haaa ben şunuda tekrarlayayım acıyoooooooor sinek ısırığıymışşşşşşşşşşş peeeeeeeeeehhhhhhhhhhh ancak gülünür bunaa
feene katılmamak elde değilmiş hakkaten.vereliniortak.canın çok acımış olsa bile kendine saklasan olmazmı?ne de olsa bu korkuyu yaşayan, hatta bunun yüzünden hasta olan ve moral desteği bekleyen insanlar var değilmi? çoğunluk aksini iddia ediyorken ortamı germenin anlamı ne?sen komaya girdin herhaldeki hayata zor döndün..zavallı sözünü de sana iade ediyoruz.
ayy darısı başımıza :))
konuyu ben açtım ama tek kendim için açmadım bide bazı arkadaşlar çok acıyacak falan demiş bu zamanda o gibi şeylere kimse inanmaz. konuyu açmamdaki amaç ilk sabah uyanıyorsun gözlerini bi açıyorsun yıllardır beklediğin an karşında çünkü ben evlenirsem 5 senedir beraber olduğum sevgilimle evleneceğim 2012 gibi. sürekli konuşuruz ilk gözlerimi açtığımda hiç kimseden korkmadan onunla yan yana yatmak evlenmiş olmak ömrümün sonuna kadar onunla bir ömür nasıl bir duygu? bide ilişki dışında birşeyler yaşadık doğal olarak ama o gece beklenen şeyler olduktan sonra sabah artık ona ait olmak anlatılmaz bir duygu olsa gerek diye hep merak etmişimdir artık ona daha çok bağlı olacaksın diye düşünüyorum bununla ilgili duygularınızı öğrenmek istedim ama millet öyle şeyler yazmışki şaşırdım doğrusu
arkadaşlar beni yanlış anladınız galiba ilişki anlamında sormuştum
bizim düğün ve ilk gece eşimin köyünde oldu... Annesi ve babası o gün başka biyerde kalmışlardı... Uyandık... Ben nedense eşimin yüzüne bakamadım utancımdan
kahvaltı hazırlayıp getirdiler sonra misafirler gelmeye başladı... Millet bana baktıkca sanki içlerinden "dün gece naptığınızı biliyorum" diyolarmış gibi geliyodu
e bacım 5.sayfa da böle yazmışsın millete doğal olarak bu tip cevaplar yazmış ne yazdığını unutuosun sanırım sen böle yazmadan önce millet masum masum anltıomuş zaten hayret yaaa...burda kızları sadece oraya kafası çalışıomuş gibi lans ettirmişisn hayret yaaaa.. konuyu acan arkadaş meltemmeltem anladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?