evlilikte ilk sabah !

ayy çok güzeldi beeeaklinialirimsmile
ilk defa sarilip uyuduk (başka bişi yapmadık, ben ehli namız bi kızımaklinialirimsmile :1closedeyes:-tatlicadiarzu-)
sabah uyandıgında ilk gordugun gözlerin onun gözleri olması öyle tarifsiz bi duygu ki...
ee tabi utangaçlık hat safhadaydı boshayallersmile
daha fazla bilgi veremem üzgünüm aklinialirimsmile

şimdi bu olaydan zevk alma meselesi çekim meslesi sen eşinden o enerjiyi çekimi almadıysan burda böyle yazman normal ..

ben bekarım ama hiç de korkmuyorum. İğne olucağım zaman bile ,iğne saatim geldi deyip iğnem ve kolanyam diyen bir insanım. diş ağrım olsa gidip dişçi koltuğuna koşarak giden bir insanım. bayanssulusmile

Korkusuzum sanırım ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3

Sabah ezanı ile eve girebildik bizde ilk sabah değilde evden herkes gidince ben ne yapacağımı bilemedim oturma odasındaydık bende gelinlik onda damatlık öle oturuyoruz ben elime kolumu kayacak yer bulamıyorum konuşamıyoruz neyse dedimki ben (ne salakmışım) bi çay koyayım bariii :roflol: (bu arada 5 yıl çıktık 2 sene kadarda nişanlı kaldık)

sonra gittim çayı koydum banyoya gittim saçlarım acıyordu tokaları çırkarmak için kocam geldi yardım edeyim diye sağolsun etti yatak odasında :roflol: çayıda içemedik tabiii ne zaman çay koysam hep o gün aklıma gelir...

öğlen uyandık valla yatıyordu horul horul bende gidip hemen en yakın arkadaşımı aradım korkmayın hiç acımadı diye, ama ben salak gibiydim ya çok mutluydum rüyada gibiydim değişik bişey halada öle çok mutluyum allahıma şükürler olsun. sonrada balayına gittik

evlendiğimizin ilk hafta kaynana evinde kaldığımız için pekte bişey anlayamadım
sonra kenid yuvamıza geldikten sonraki sabahlar tarifi imkansız güzeldi
yaşamak lazım

biz düğün gecesi yola çıktık. sabah oteldeydik o yorgunlukla uyumadık bile kendimizi hemen havuza attık :))
sonra güneşin altında iyice uyku bastırdı odamıza çıktık duşumuzu aldık yatağa girdik uyuyacaktık ama olmadı tabi o malum anı yaşadık. hiç bi zorluğu yoktu ben çevreden duyduğum olumsuz yok canın acıyacak yok şöle böle diyenlere hiiiiiiiiç kulak asmadım onun içinde çok rahat geçti hiç zorlanmadım.
sadece o anı yaşadıktan sonra kendimi çok garip hissettim ağlayacaktım ama tuttum kendimi ailem aklıma geldi sanki yanlış bişey yapıyomuş gibi hissettim kendimi suçlu hissettim ama o an hayatımın aşkı bana sımsıkı sarılıncaaaa iyiki yanındayım dedim.bi ömür hep birlikte olacağını bilmek çok güzel bi duyguydu

okudumda tüm yazilanlari nekadarrrr mutluymussunuz güzel seyler hissetmissiniz...yok uyanipta onu görmek cok güzel...benimde artik bir erkegim var diyen arkadaslarda olmus..ben neden böyle duygular yasamadimki ama ?? 12 sene evele gittimde simdi yada hatirlamiyormuyumki?? sevmiyorum degil öyle alglanmasin bu yazim..severek evlendik halaanndaa cok seviyoruz birbirimizi..ama ben cokk mutlu degildim ertesi günü acaba niye cok merak ettim??

şartlar ve koşullar etkili olabiliyor
:sinifsinif:

Bence hatırlamıyorsun çok yorgundur belki düğün hazırlıklarında çok gerildin o yüzden bitsede kurtulsam demişsindir......... ne bilim vardır kafanda bişeyler :)

ayy çok güzel bir konu yaaaa bende bakr olarak bunu çok merak ediyorum utangaçlık oluyormu kızlar çünkü malum yeri gördü kocanız :kedi:gerçekten utangaçlık oluyormu aay gözüne bile bakamaz insan yahu..ama bide şu var onun olduğunuz için onun kadını olduğunuz için gurur duymuşsunuzdur ah ah bi evlensem

ben yapı olarak çok çekingenimdir ilk gece için herhalde utanmaktan kocamla aynı odada bile kalamam diyordum evlendiğim gün sanki 40 yıılıık kocammış gibi rahattım ona karşı oda bana karşı rahattı ilk o iş olduğunda garip bi durgunluk oldu bende kociş alnımdan öptü duşa gitti yatakta kalakaldım gözlerim doldu ağlamak geldi içimden hem mutluydum hemde biraz durgun hemde gururluydum artık onun olmuştum yani bütün duyguları aynı anda yaşamıştım

Nedense benim de sana gülesim geldi birden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım o insanları korkutan arkadaş sanırım taş devrinde falan yaşıyor salla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…