- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
ikincisi herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok ben yaşadığım şeyi anlattım tüm samimiyetimle herkesin bildiği gibi kimin ki hiç kanamaz kimin ki çok kötü olur ve hasteneyede kaldırılır bu kadar tepki göstermek yerine kendi yaşadıklarınızı anlatsaydınız haaa ben şunuda tekrarlayayım acıyoooooooor sinek ısırığıymışşşşşşşşşşş peeeeeeeeeehhhhhhhhhhh ancak gülünür bunaa
okudumda tüm yazilanlari nekadarrrr mutluymussunuz güzel seyler hissetmissiniz...yok uyanipta onu görmek cok güzel...benimde artik bir erkegim var diyen arkadaslarda olmus..ben neden böyle duygular yasamadimki ama ?? 12 sene evele gittimde simdi yada hatirlamiyormuyumki?? sevmiyorum degil öyle alglanmasin bu yazim..severek evlendik halaanndaa cok seviyoruz birbirimizi..ama ben cokk mutlu degildim ertesi günü acaba niye cok merak ettim??
okudumda tüm yazilanlari nekadarrrr mutluymussunuz güzel seyler hissetmissiniz...yok uyanipta onu görmek cok güzel...benimde artik bir erkegim var diyen arkadaslarda olmus..ben neden böyle duygular yasamadimki ama ?? 12 sene evele gittimde simdi yada hatirlamiyormuyumki?? sevmiyorum degil öyle alglanmasin bu yazim..severek evlendik halaanndaa cok seviyoruz birbirimizi..ama ben cokk mutlu degildim ertesi günü acaba niye cok merak ettim??
konu iyiki açılmış.biz bekar kızlar okuyoruz sizlerden öğreniyoruz ne mutlu=))
Kesinlikle arkadaşım, hem evliliğin güzel yanlarınıda görmüş oluyoruz böylece..heveslendiriyorlar bizi evlenmeye opuyorumnanaktan
çoooooooooooook güzel bi duyguu.Allah hepinize nasip etsin kızlar
Kesinlikle arkadaşım, hem evliliğin güzel yanlarınıda görmüş oluyoruz böylece..heveslendiriyorlar bizi evlenmeye opuyorumnanaktan
kızlar heralde erkekler utangaç davranmıyor ilk sabah..utanan oldumu kocalarınızdan ay merak ettim yaa
ikincisi herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok ben yaşadığım şeyi anlattım tüm samimiyetimle herkesin bildiği gibi kimin ki hiç kanamaz kimin ki çok kötü olur ve hasteneyede kaldırılır bu kadar tepki göstermek yerine kendi yaşadıklarınızı anlatsaydınız haaa ben şunuda tekrarlayayım acıyoooooooor sinek ısırığıymışşşşşşşşşşş peeeeeeeeeehhhhhhhhhhh ancak gülünür bunaa
şok oldum şimdi geçmiş sayfaları okuyunca yuh yani bukadarda korkutulmazki. çok afedersiniz ama ilişkiden sonra o oturamayan arkadaşının eşi normal biri değilmiş. insan gibi davransaymış hiç birşeyde olmazdı. Eşimdle ben bunu çok konuştum herşey erkekte bittiğini sabırlı ilgili ve yumuşak davrandığı müddetçe hiç birşey olmaz.
ben sinek ısırığı bile hissetmedim. öyle çok esnekliğinden falanda değil çok esnek olsa kanamada olmazdı.
kimse bunları okuyup kendini germesin. bir arkadaş demiş insanlar normal doğum yapıyor ve poposunun üstüne oturuyor nasıl bi ilişkiden sonra oturamasın. düşünün artık bnasıl bir koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?